senaste säkerhets & sekretess omdömen

Hålla din familj, din dator och din identitet är en viktig uppgift i vår online-världen. Vår säkerhet och integritet programvara översynen kommer att hjälpa dig att hitta det bästa sättet att skydda dig, dina nära och kära eller ditt företag.

Programvara utvecklingsteam använder felrapporteringsmjukvaruplattformar för att rapportera, spåra och rätta fel, och teamledare använda den för att hantera arbetsflöden och säkerställa programversioner fartyget i tid.

Håll ditt företags information säker på företags- och personalägda mobila enheter med mobil programvara device management.

En webbapplikation brandvägg (WAF) kan hjälpa till att hålla din webbplats säker och trygg, liksom att förhindra kostsamma hot och attacker. Du kan läsa mer om Wafs här.

Top Ten rundor upp de bästa antivirusmjukvaruprodukter och sätter dem genom deras steg.

Hålla informationen på din Mac säker från blivande data tjuvar med krypteringsprogram för Mac. Vi testade och granskade de åtta produkter.

Microsoft förväntar sig Windows 8 användare att köpa antivirusprogram, eftersom äkta Windows säkerhet är en minimal skyddsnät. Låt oss hjälpa dig att välja.

Det finns extrema konsekvenser för att köra datorn utan antivirusprogram, men du förmodligen redan vet det. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt antivirusprogram för Windows 7 dator.

Windows Vista är mer utsatta för cyberattacker än nya versioner av Windows-operativsystemet. Skydda din dator och ovärderlig information med bästa i antivirusprogrammet.

Upptäck de bästa antivirusprogrammet för Windows XP-maskin. Den översta produkter springa snabbt och ger pålitlig säkerhet.

En proxy kan hjälpa dig att skydda dina data och integritet när du surfar på nätet och överföring av information.

Mobila krypteringsprogram skyddar dig mot säkerhetshot, virus, hacka och stölder. Oavsett om du använder din telefon för personligt bruk, yrkesmässig användning eller båda, är mobila krypteringsprogram ett fantastiskt alternativ.

Skicka säkra e-postmeddelanden som uppfyller villkoren samt kundernas säkerhets förväntningar. Via e-post krypteringsprogram och tjänster, kan ditt företag skicka krypterad e-post lätt.

Mac-användare är inte längre säker från hackare. Vi granskar den bästa Internet Security för Mac att hjälpa dig att välja rätt produkt.

Skydda din Android smartphone med mobila antivirusprogram.

Det är viktigt att hålla koll på dina anställda när de använder företagets mobiltelefoner på jobbet. Med mobiltelefon övervakning programvara, kan du se till att de är säkra och smarta, och inte slösa företaget tid, tillgångar eller pengar.

Vår granskning beskriver plattforms internet säkerhetsprodukter, som skyddar flera enheter som kör flera operativsystem med en enda licens köp.

Mobiltelefon föräldrakontroll programvara hjälper dig att hålla kontakten med dina barn, oavsett var de är. Du kan följa sin mobiltelefon aktivitet för att hålla dem säkra och samtidigt hjälpa dem att bygga smarta teknikmetoder.

Endpoint Protection programvara skyddar ditt nätverk och konfidentiell information från alla säkerhetshot: virus, skadlig kod, hackers – och även den mänskliga faktorn.

Vet du vad dina barn gör på Facebook? Föräldrakontroll för Facebook låter dig övervaka dina barn sociala nätverksaktivitet utan spionerar på dem.

Ibland oavsett hur noggrann du är, promenader din dyr utrustning fortfarande avstängd. Stulna bärbara datorer blir ganska vanligt, så om du vill skydda din dyr maskin, kan laptop spårningsprogram vara rätt för dig.

Mac-användare är inte längre säker från hackare. Vi granskar de bästa antivirusprodukter för Mac att hjälpa dig att välja en.

Jämför bästa anställd övervakning programvara och lära sig vad man ska leta efter innan du gör ditt slutliga köpbeslut.

Skydda din familj från faror kan vara en svår uppgift. Men med Mac Internet Filter programvara, kan du erbjuda fullständig säkerhet för dina nära och kära och medarbetare.

Att veta när det är dags att gå ifrån ett äktenskap eller förhållande är en svår uppgift. Make övervakning programvara kan hjälpa en gör livet beslut förändra.

Barn kan använda Internet för att lära sig, men väl kända faror kan göra föräldrar vill förbjuda användningen helt. Program för föräldrakontroll kan lindra många problem genom att blockera faror och övervaka barn på nätet.

De bästa antimalware program skyddar din dator eller bärbara dator från skadlig kod och säkrar din personliga information mot en mängd olika hot.

Vad behöver du för att kryptera och lösenordsskydda dina filer? Fast krypteringsprogram som de som vi testade och efter.

Säkra dina småföretag PC, Mac, servrar och mobiltelefoner enkelt med småföretag internet säkerhets sviter. Dessa sviter ökar också medarbetarnas effektivitet och skydda dig från dataförlust.

säkerhetspaket Premium inkluderar funktionsuppsättningar som är ett steg över Internet Security och två stegen ovan grundläggande antivirusprogram. Vi rankar de bästa premium säkerhetssviter för att hjälpa dig välja.

I dagens värld, kan du inte råd att lämna datorn oskyddad. Säkra dina för jobbet med antivirusprogram. Våra recensioner avslöja vilka mjukvara erbjuder den bästa säkerhetslösningen för din verksamhet.

Din smartphone behöver samma omsorg och skydd som du ger din dator. Mobil säkerhetsprogram kan skydda din mobila enhet från en invasion från bärbara rovdjur, inklusive virus, trojaner och maskar.

Våra recensioner av internet säkerhetspaket beskriva prestanda och funktioner av olika märken för att hjälpa dig att välja det bästa för dig.

Är online e-post och sociala medier konton att stjälas? Har du svårt att komma ihåg ett stort antal unika lösenord? Orolig för din bankkonton att hacka? Lösenord programvara kan hjälpa dig.

Popups annonser är irriterande och ofta innehåller spionprogram. Med en bra popup-blockerare, spam-blockerare och anti spyware du kan blockera irriterande annonser och skydda din Internet-aktiviteter och privat information.

Du skydda ditt hem från tjuvar, men hur är de tjuvar som kommer in obemärkt genom en Internet-anslutning? Personlig brandvägg skyddar värdefull information i din dator.

Spionprogram kan spåra var du går på internet och förmedla allt du skriver tillbaka till avsändaren. För att undvika att bli ett offer, läsa våra antispyware recensioner.

Med alla de faror och olämpligt innehåll på Internet, övervakning programvara hjälper till att hålla din familj och ditt hem säkert. Läs mer om hur du kan skydda din familj i våra recensioner.

Oavsett om du använder den senaste versionen av Windows operativsystem eller om du fortfarande är i drift på Windows XP, erbjuder antivirusprogram dig sinnesfrid mot skadliga attacker.

Vilka hemligheter kan din dator berätta? Säkerhetsprogrammet gör mer än bara skydda personlig information, det rensar filer, bevarar datorns prestanda och ger sinnesro.

Ta kontroll över din inkorg och lås ut oönskad skräppost och skadligt innehåll. Spam-bedrägerier är här för att stanna, så slå tillbaka med kraftfulla spamfilter programvara.

Håll ett öga på dina barns online-aktivitet genom att placera kontroller på de sidor som de kan komma åt, övervaka deras sociala medier aktivitet och hålla dem säkra från cybermobbare och rovdjur.

Net Nanny är den främsta Internet Filter programvara som finns idag, sammanföra effektiva pornografi filter med anti-cyberbullying funktioner som kan hjälpa dig att hålla dina barn säkra från skada. Vi valde Net Nanny som vinnare i vår Top Ten Recensioner Gold Award för sin förmåga att ge föräldrar med de starkaste och mest mångsidiga försvarslinjen för sina barn. Det åstadkommer detta genom enkelhet i användning, kraftfull filtrering och rapportfunktioner, och enastående support. “” Review_verdict “:” Sammantaget erbjuder Net Nanny den mest omfattande och effektiv uppsättning av internetsäkerhetsverktyg i ett paket som är lätt att använda och diskret.