det bästa spelet fånga

En av de bästa delarna om spel är att dela dina erfarenheter. Spelinspelningsenheter låter dig spela in och dela dina spelupplevelser.

Om du letar efter ett sätt att fånga gameplay bilder och skapa filmer att ladda upp och dela, sedan ett spel inspelningsenhet är ett användbart verktyg. Videospel capture hårdvara ger dig ett enkelt sätt att fånga din spelupplevelse utan att störa din faktiska spel. Med HD-spelinspelningsenheter, kan du starta och stoppa inspelningen lätt, redigera och konvertera filen som önskas, och ladda upp den på YouTube, Facebook eller andra sociala medier. Spel inspelning låter dig skapa högkvalitativa videos du kan använda för att informera, visa din skicklighet eller helt enkelt underhålla.

Game capture hårdvara är det enda sättet att på ett tillförlitligt sätt att spela in högkvalitativ video på spel på äldre spelkonsoler. Xbox One och PS4 har inbyggd inspelning verktyg, men tidigare generationer av spelkonsoler inte kan registrera spelet. Du kan också använda spel inspelare med PC-spel. Den stora fördelen här är att spelet fånga hårdvara tar del av bördan för registrering och bearbetning video från din CPU. Det ger dig bättre spelprestanda under inspelning.

Ta en titt på vår lineup, där vi har samlat in data på de bästa spelinspelningsenheter. Roxio Game Capture HD Pro Elgato Game Capture HD och Hauppauge PVR två GE Plus är utmärkta verktyg och ett bra ställe att börja leta. Varje enhet har olika styrkor och svagheter som vi diskuterar i våra omdömen om dem. Du kan också kolla in våra artiklar om spel inspelningsenheter för att lära sig mer.

Det finns några viktiga element som du kan inte gå utan i videospel capture hårdvara. Dessa inkluderar möjligheten att spela in ljud och videofilmer av något spel i realtid. Många spel fånga val ger dig också en mängd roliga extrafunktioner som ger dig möjlighet att vara kreativ och anpassa din skapelse med redigeringsverktyg såsom bildtexter.

Vi skapade fyra kategorier som omfattar förmågan hos spelinspelningsenheter. Vi tilldelas var och en av dessa kategorier en vikt, och varje produkt är rankad i enlighet därmed.

Med rätt enhet, kan du fånga gameplay film från i princip alla spelplattform och förvandla det till HD-video. En av de bästa delarna av spel är att dela upplevelsen. Med våra recensioner och matris, hittar du spelet inspelningsenhet som bäst passar dina behov.