den bästa mobilen övervakning programvara 2017

Det är viktigt att hålla koll på dina anställda när de använder företagets mobiltelefoner på jobbet. Med mobiltelefon övervakning programvara, kan du se till att de är säkra och smarta, och inte slösa företaget tid, tillgångar eller pengar.

Med topprestanda i vår granskning är Mobile Spy, Gold Award vinnaren, PhoneSheriff, Silver Award vinnaren, och Mobistealth, brons pristagare. Här är mer om att välja mobiltelefon övervakning programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Samtidigt med dina anställda använder företaget tillgänglig mobiltelefoner kan hjälpa dig att hålla kontakten med dem och hjälpa dem att göra sitt jobb bättre, det kan också presentera en rad olika frågor. Internet-baserade smartphones ger en fri sätt att visa alla typer av olämpligt eller tidsödande material – inklusive våld, pornografi och spel – och ger alla en anledning att inte fokusera på arbetet. Mobiltelefon övervakning programvara hjälper dig att hålla koll på och skydda dina anställda genom att övervaka sin mobiltelefon verksamhet och begränsa det som du tycker passar. Det är ett enkelt, kompletterande sätt att skydda dina anställda och driva ditt företag mer effektivt.

Det fina med denna typ av programvara är att det finns gott om alternativ för alla plånböcker. Om du inte vill att punga ut massor av pengar, anser en av de mindre kostsamma alternativ – till exempel Net Nanny – som kostar ca $ 10 per år. Billiga appar har ofta jämförbar funktionalitet till de dyrare, men de är definitivt mer grundläggande i sin totala kapacitet övervakning. Att välja ett billigt alternativ till en början kan också hjälpa dig att urskilja om du behöver uppgradera till en dyrare, funktions tung alternativ på lång sikt. Men om du inte är orolig med kostnaden, kan du lätt spendera hundratals dollar per år på denna typ av programvara. Oftast är det de mer du spenderar, desto mer kraftfulla eller invasiva övervaknings alternativ du får, såsom livevisning eller levande mikrofon och kamera buggning.

Innan du köper, kontrollera hur många enheter av programvarulicens är för. Vanligast är mobiltelefon spionprogram inrättas för en enhet per licens, men bulk planer för fler enheter finns också. Vissa tillverkare erbjuder även en liten rabatt för bulk köp. Det är också viktigt att tänka på hur länge du behöver använda programvaran för. Företagen vill förmodligen långsiktig täckning, snarare än bara några månader i taget. Titta på långsiktig prissättning och om programvaran registrerar dig automatiskt till en återkommande prenumeration på köpet, som automatiskt tar betalt för en annan prenumerationsperioden i slutet av den nuvarande eller inte. Återkommande abonnemang är bekväma, men de kan lätt kasta bort din budget om du glömmer att avbryta dem.

Om du är angelägen om att hålla ett öga på dina barns vistelseort och se till att de inte har tillgång till olämpliga appar eller webbplatser, kan mobiltelefon föräldrakontroll programvara ger dig ytterligare funktioner och skydd. Med Android eller iPhone föräldrakontroll på ditt barns mobiltelefon hjälper dig hålla dig informerad om sin verksamhet och sätta gränser för deras användning. För mer information om spårning och begränsa dina anställdas mobiltelefon verksamhet, kolla in våra artiklar om mobiltelefon övervakning programvara.

Många mobiltelefon övervakning programvara alternativ där ute måste du förankra din Android-telefon eller jailbreaka din iPhone. Böka är en ganska teknisk process, även om det kan göras lättare genom mjukvara, som i huvudsak ger dig superanvändarbehörigheter, så att du tillgång till ändra eller ta bort enheten källkod. Jailbreaking en iPhone för spionprogram är en liknande process, men det ger mindre tillgång och behörigheter än böka gör eftersom det inte är öppen källkod, vilket ger dig djupare tillgång till iOS än du normalt skulle ha, så att du kan installera program eller program som Apple spelar ingen ‘t tillåta.

Jailbreaking eller böka enheten anses allmänt som en dålig idé, eftersom det öppnar dörren för skadlig kod. Alla program som du hämtar från iTunes Store eller Google Play Store är godkänd på något sätt av dessa butiker, och Apples godkännandeprocess är strängare än Googles. Men när du jailbreaka eller rota din telefon för att hämta en app som inte finns i en av dessa butiker, det kan inte godkännas av alla andra och kunde vara skadlig. Dessutom, om du ger dig själv root-åtkomst till din telefon, då du också göra det lättare för skadliga program för att få samma tillgång, vilket innebär att de kan potentiellt se alla data på enheten eller till och med stjäla den.

Bortsett från de potentiella säkerhetsproblem, jailbreaking eller böka enheten också ogiltig enhetens garanti och förhindrar alla framtida over-the-air uppdateringar för det. Eftersom böka en telefon bidrag djupare tillgång än jailbreaking och är en sådan teknisk process, kan det vara lätt trasslat om programvaran är inaktuella eller om du gör något fel, vilket ger en murad enhet. Bricking en telefon är precis vad det låter som, vilket betyder att den kommer inte längre kan starta eller utföra några åtgärder, och det blir bara en dyr Papperspress.

Om din mobiltelefon är för närvarande rotade eller jailbreakad, är processen tekniskt reversibel, trots att vända på processen är inte alltid perfekt. Vissa telefoner har inbyggda protokoll som gör det omöjligt att ta bort alla tecken på att telefonen har rotat, som fortfarande kan förhindra telefonuppdateringar och hålla garantin ogiltigförklaras. På grund av de inneboende risker som följer med böka eller jailbreaking enheten vi inte förespråkar att göra detta till din enhet och som sådan, inte testa någon programvara som krävs för oss att rota våra Android prov telefoner.

När övervakar Legal,? Mobiltelefon övervakning programvara, som i huvudsak kan du spionera på en mobiltelefon, är typiskt lagligt att använda på anställdas telefoner endast om företaget tillhandahåller anordningen som övervakas och anställda görs medvetna om att övervakning programvara är att används på den enheten och att du kan spionera på deras textmeddelanden och andra åtgärder. Du kan också behöva anställda att underteckna ett medgivande beroende på var du bor. Dessutom sekretesslagar varierar beroende på ditt land, så kontrollera med en advokat eller jurist innan du använder programvaran på dina anställdas telefoner.

När vi testade programmet, kontrolleras vi att se vad statistik och åtgärder kan spåras och rapporteras, och hur lätt det är att placera en mängd av restriktioner för den övervakade mobiltelefon. Vi analyserade hur lätt det var att spionera på textmeddelanden och andra former av kommunikation. Vi testade att se vad som kan göras på distans och vad vi kunde visa på distans. Vi noterade också hur lätt det spionprogram var att installera på enheten och använda fjärr.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick programvaran i vår jämförelse genom detaljhandeln inköp. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till mjukvarutillverkare före publicering.

Tre mobiltelefon övervakning programvara – Mobile Spy, PhoneSheriff och Mobistealth – steg över resten i vår jämförelse, främst på grund av deras förmåga att spåra och rapportera en mängd olika detaljer, ge varningar, ange begränsningar och stödja en mängd olika enheter och mobiltelefon bärare. Dessa är de faktorer som vi vägde som den viktigaste i vår ranking. Mobile Spy erbjuder mycket omfattande övervakning och rapportering, och det ger dig gott om kapacitet att sätta gränser och skapa varningar. PhoneSheriff ger dig också utmärkta övervaknings alternativ, samtidigt som det hjälper dig att spara lite pengar. Mobistealth är lätt att använda utan att ta upp mycket plats på målenheten.

Mobiltelefon övervakning programvara är ett bra alternativ för att hålla ett öga på hur dina anställda använder företaget tillgänglig mobiltelefoner. Inom vår lineup, kan du hitta rätt balans mellan spårning, rapportering och varningar oavsett din budget.