den bästa anti-malware program 2017

Du behöver inte gå ut letar efter problem på nätet längre, problem är alltid på jakt efter dig. Nuförtiden är internet fylld med skadlig kod programmeras för att automatiskt söka svagheter i din dator. De bästa antimalware program förhindrar installation av skadlig kod effektivt och ändamålsenligt – och om någon kommer igenom, eliminerar det. Även om du är den enda som använder din dator eller laptop, är antimalware programmet fortfarande är nödvändig för pålitlig, kraftfull Internet Security. Den innehåller samma grundläggande säkerhetsfunktioner som finns i sviterna internetsäkerhet utan extra element, såsom föräldrakontroll.

Om du letar efter icke störande internet garantier, är antimalware program den idealiska lösningen. Det bästa malware skydd programvara skyddar datorn från alla typer av skadliga hot, såsom virus, trojaner, spionprogram, rootkits, keyloggers och skadliga skript.

Om du söker efter anti-malware program som du kan installera och glömma, överväga att välja Bitdefender Antivirus Plus. För världsledande offline och online malware skydd, se till Kaspersky Antivirus. För en pålitlig sköld med skadlig programvara resurssnål, anser F-Secure Anti-Virus. Och för mer information om skadlig kod och internetsäkerhet, se våra artiklar om antimalware program.

Att räknas bland de bästa antimalware program, ett program måste utföra två fungerar väl: upptäcka skadlig kod och ta bort den. Om antimalware program inte kan utföra dessa två uppgifter, andra funktioner ger litet värde. Vi letade efter antimalware program som inte slår systemets prestanda hårt och som har bevisad förmåga att känna igen och utrota skadlig kod. Vi jämförde även funktioner och tekniskt stöd som ges av programutvecklare.

De bästa antimalware programvara har minimal påverkan på systemhastighet så att den inte kommer att sakta ner ditt arbete eller spela och det är inte laddad ner med funktioner du kanske inte behöver. Dessa program kan skydda din dator från skadliga attacker från nedladdade filer, e-post, vilseledande länkar och infekterade externa enheter.