de bästa uppblåsbara badtunnor av 2017

Det finns inget som bekvämligheten av blötläggning i en badtunna, och uppblåsbara badtunnor sätta den erfarenheten till ett mångsidigt, bärbart paket som kan gå i din trädgård eller källare, och även följa med på semester. Oavsett om det är en mysig två-personers spa bara för dig och att särskilda någon, eller en sex personer badtunna för en episk baklucka parti, är det bästa uppblåsbara badtunnan en som passar din budget, uppfyller dina behov, och håller upp genom upprepad användning.

Tre toppmodeller är Intex PureSpa 77 Jet Massage Spa, Coleman Lay-Z-Spa och MSPA Super Camaro. Alla tre är populär tack vare en blandning av överkomliga priser och hög kvalitet konstruktion, men det finns flera märken och stilar av bärbara badtunnor tillgängliga, så du kan lätt hitta den bästa uppblåsbara spa för dig.

Uppblåsbara badtunnor: Utseende, Utformningen av en uppblåsbar badtunna är enkel. Den består av en uppblåsbar tub tillverkad av PVC eller vinyl, samt en extern kombination pump och värmarenheten som styr både vattentemperatur och jets. Uppblåsbara badtunnor kan generellt sättas upp i 15 eller 20 minuter och fylldes från en trädgårdsslang. De flesta av dem kan värma vatten upp till bekvämt varma temperaturer över natten. Även om grunderna är desamma över flera modeller som anges här, finns det några viktiga faktorer att tänka på ditt köpbeslut.

Med rätt skötsel och underhåll, kan en uppblåsbar badtunna pågå i månader eller år. En uppblåsbar spa är också mycket billigare än en traditionell i mark badtunna eller ovan jord spa. Uppblåsbara modeller kostar tusentals dollar mindre samtidigt som du alla bubblor, jetplan och värme som du vill.