de bästa symaskiner av 2017

Oavsett om du bara lära sig sy eller om du har varit på det i flera år, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa symaskinen för din båt.

Med topprestanda i vår granskning är Singer 9960, Gold Award vinnaren, Brother PC420, Silver Award vinnaren, och broder CS6000i, brons pristagare. Här är mer om att välja en maskin för att uppfylla dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till vår ranking av 10 symaskiner.

Om cosplay är din passion eller om du bara vill göra dina egna gardiner, kan en symaskin vara en inkörsport till kreativitet och självförsörjning. Gör dina egna kläder eller inredning kan föda en känsla av prestation som inte finns med en shoppingrunda. Det kan finnas en känsla av att hitta den nästan rätt i butiken. Med en symaskin kan du ändra kläder att bli exakt rätt sak, eller bara göra din egen. Det finns skryta som kommer med att berätta någon som du gjorde kast kudde de beundrar, eller kjol eller väskan. Att alla beslut om tyg och mått på vägen kan leda till en hel del tillfredsställelse när du ser den färdiga produkten. Och hela processen är mycket roligt.

Det finns också mycket praktisk fråga att spara pengar när du klarar att sy på egen hand i stället för att betala en professionell. Hemming byxorna som är bara lite för lång för ditt barns första dagen i skolan, eller sy deras Halloween-kostym i stället för att köpa, tar längre tid men kan också spara en betydande summa pengar på vägen. Du kan släppa ut fållen när de växer snarare än att köpa ett par nya byxor, och göra några av sina skjortor stället för att betala detaljhandeln. Om dina barn vänder upp näsan på hemlagad kläder, kan du göra din egen och sätta besparingar i sina färdigköpta skatter. Det kan vara skönt att ha en klänning, matlagningförkläde eller baddräkt mörkläggning som är skräddarsydd för att passa dig specifikt.

Symaskiner kommer i ett verkligt bred prisklass, och många är utformade för specifika sömnads specialiteter. Quiltning och brodermaskiner, eller sergers, lägga till funktioner utan också kostar att din symaskin investering. Det finns en annan klass av symaskin som du behöver för de flesta professionella projekt nivå, bland annat att arbeta med material som läder eller andra tunga tyger för möbler, skor och handväskor. Dessutom, även om många i vår jämförelse komma med en väska, det finns en hel klass av kompakta symaskiner särskilt utformade för att gå någonstans, och vissa av dem är även handhållna. För våra symaskins recensioner, har vi fokuserat på prisvärda och basenheter som ger en hel del mångsidighet för dagligt sömnad. För mer information, läs våra artiklar om symaskiner.

Enheterna i vår lineup är perfekta symaskiner för nybörjare avlopp. Avancerade avlopp kommer att njuta av dem också eftersom de är mångsidiga och relativt portabel. Många av dem har en imponerande lista av tillgängliga typer stygn och digitala displayer som gör de flesta projekt enkelt och roligt.

Varje symaskin är annorlunda. Oavsett om det är mekanisk eller datoriserade, hur det går och arbetar med tyg är unika för maskinen. Vad innehåller förutom genomsnittliga enheter från de bästa hemsymaskiner är funktionerna. Beroende på vad du använder din symaskin för de funktioner avgöra hur mycket du kan göra och hur effektivt. Designen spelar också en viktig roll i funktionerna i din maskin. Du kommer att finna att en justerbar maskin kan du fylla fler projekt. Likaså de medföljande tillbehören och supportalternativ fungera som en viktig faktor i inköpsprocessen.

Som vi bosatte sig på vår lista över lättanvända symaskiner, letade vi efter den bästa kombinationen av sömnad kapacitet, design och tillbehör. Vi såg också för produkter från företag med bra kundsupport för all hjälp du kan behöva. Vi intervjuade experter och hälls över användaromdömen att begränsa det stora urvalet av maskiner på marknaden för att de 10 bästa. Vi hittade pålitliga symaskiner som erbjuder en mängd olika sömmar och tillåter dig att ha kontroll över varje aspekt av din sömnad – sy storlek, knapphål stilar, spänningsreglering och varvtalsreglering. De har också en kombination av egenskaper som gör varje projekt enklare, inklusive automatisk kärare, drop-in spolar och automatiska spolen liftar.

Sångaren 9960 Quantum Stylist utmärker sig för mångsidighet och har ett otroligt utbud av 600 inbyggda i stygn. Det syr också imponerande snabb med upp till 850 stygn per minut så det kommer att göra större projekt flyga. Massor av de saker som brukade vara svårt om symaskiner är lätta på detta en – det är automatisk nål-threading, gängskärning och under-lindning. Den stora funktioner är lättillgängligt på den digitala displayen.

Vi rekommenderar även Brother PC420PRW, som skär längre projekt ner till storlek med dess förmåga att sy 850 stygn per minut. Denna enhet har hundratals olika stygn byggt och automatiserar de flesta av de uppgifter som var stressande i det förflutna, med undantag för att justera trådspänningen, som du kommer att behöva justera med en urtavla på den här enheten.

Brother CS6000i är ett bra alternativ för en datoriserad symaskin i en mycket rimlig prisklass. Det är portabel och lätt att använda samtidigt som en hel del av de sofistikerade funktioner i dyrare enheter, inklusive ett steg skapelse knapphål och förmågan att sy 850 stygn per minut.

Att hitta den perfekta symaskinen kan vara en svår uppgift. Med så många olika typer av symaskiner och var och en erbjuder olika funktioner, är det svårt att veta vilken maskin kommer att passa dina behov. Men genom att fokusera på specifika funktioner, design och tillbehör du vet att du vill, blir uppgiften mycket mer hanterbar.