de bästa smarta belysningskontroll av 2017

Anslutning apparater genom hem Wi-Fi-nätverk är en växande trend som leder till en helautomatisk smarta hem. Strömbrytare är nästa systemet att ansluta sig till denna bekväma trend hemautomation. Smarta lampor kan styras direkt från din smartphone. Så bra som dessa lampor kan vara, kan en enda glödlampa kosta hundratals dollar. I motsats, smarta belysning switchar erbjuder samma funktioner utan att behöva byta ut varje lampa i ditt hem. Några av de främsta strömbrytare på marknaden är Ankuoo NEO Wi-Fi Strömbrytare, Belkin Wemo Strömbrytare och Maestro Wireless Smart Dimmer.

När du har installerat nya växlar och kopplade dem till din Wi-Fi-nätverk, kan du styra belysningen genom en mobilapp, oavsett om du är bekväm i sängen eller på semester i ett annat land. Detta gör det möjligt att övervaka din elförbrukning samt lura hem inkräktare medan du är borta. Möjligheten att komma åt dina lätta kontroller genom en mobilapp är ovärderlig om du funderar på en som en del av ett hem automationssystem, att lägga till ditt hem säkerhetssystem eller helt enkelt för att öka lättheten att vrida och släcka lampor.

Som hemautomation tech utvecklas kommer smarta strömbrytare fortsätta utvecklas. Vad som skiljer de olika växlar är just nu funktioner, smartphone app kapacitet och enkel installation. Dessa förklaras närmare nedan.

Smarta styrsystem sätta ditt hem i en tid präglad av smart teknik. Möjligheten att styra ditt hem på distans via en mobil applikation hjälper dig att behålla en enklare, bekymmersfri livsstil. Styra dina lampor via telefonen är ett litet steg mot en fullständig smarta hem, och det är en du kommer att njuta av på en daglig basis.