de bästa semester klubbar 2017

Med topprestanda i vår granskning är Marriott Vacation Club, Gold Award vinnaren, Starwood Vacation Ownership, Silver Award vinnaren, och Holiday Inn Club Vacations, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till vår ranking.

Bild din perfekta semester. Vill du slappa i en hängmatta under den varma solen med ljudet av vågorna som slår in stranden som tidvattnet stiger långsamt? Kanske du ligger högst upp på kanten av en skidlift när du förbereder att ta på en dubbel svart diamant spår. Kanske du har en affinitet för historia och kan inte vänta med att utforska 14-talsslott i Skottland. Om din tid borta från arbetet och hemmet är viktigt för dig och du börjar planera din en- eller två veckors semester ett år i förväg, kanske du vill överväga att bli medlem i en semester klubb.

Hur semester klubbar fungerar?

En semester klubb är inte riktigt som Club Med, som är en all-inclusive semester. En semester klubb fungerar på samma sätt som en timeshare, att du investerar dina pengar i en särskild enhet och en viss vecka under året. Dock har andelslägenheter blivit mer flexibla med poängsystemet. Så, du fortfarande köpa en del av en enhet med “inköp” en vecka på en resort i ditt val, som är känd som ditt hem utväg.

Genom de flesta semester klubbar, översätter din vecka i poäng som du kan spendera på semester på olika orter i klubbens nätverk. Poängen fungerar som semester valuta. Om du väljer en destination, såsom en utväg i Orlando, under högsäsong, måste du spendera mer poäng att reservera en plats. Alternativt, om du väljer att semestra under lågsäsong, kan du spendera färre poäng för samma villa.

De flesta semester klubbar förväntar dig att betala en stor klumpsumma i förskott, eller du kan ställa in finansieringen. Den initiala kostnaden täcker alla kostnader för det året och låser in dig i ett kontrakt med klubben. I de flesta fall gör du en fastighetsköp och kan passera rätt att använda till dina arvingar. Men vissa kontrakt avslutas efter ett visst antal år eller på din död. I genomsnitt, semester klubbmedlemskap kostar ungefär $ 20.000. Medlemsavgifter beror årligen och i allmänhet kör från $ 800 till $ 1000. Dessa avgifter och underhållsavgifter, som ibland skild från de årliga avgifter, kan öka varje år. Om några större reparationer eller andra arbets behöver göras till orten, bör du räkna med att se ett lagförslag för att täcka dessa kostnader också. Så kan semester klubbar vara en god investering i din ledighet om du har möjlighet.

När man tittar in reseklubbar och andelsägande, kan du köra över RCI och Interval International. Dessa är bytes företag som fungerar som ett slags mellanhand för att hjälpa dig byta in din vecka på orten du köper in för en vecka i någon annans timeshare enhet. De bästa semester klubbar ger dig ett medlemskap till dessa grupper och inkluderar avgiften för den i din medlemsavgift. Du kan läsa mer om dessa utbytesgrupperna i våra artiklar om semesterklubbar.

När man försöker bestämma vilken semester klubb att gå med, måste man överväga olika alternativ. Titta på antalet orterna du kommer att kunna använda, oavsett om dessa orter finns för destinationer du vill besöka, och vilken typ av förmåner du får som medlem. Du har en mängd valmöjligheter när det kommer till din semester, men dessa tidsdelning orterna som vi granskat är de bästa semester klubbar som av många skäl.

Semester klubbar: Vad vi utvärderade, vad vi funnit

Som med alla stora inköp, måste du allvarligt överväga vad investeringen är för dig. Att köpa ett medlemskap till en semester klubb kan ge dig en del av fastigheter, men vad du faktiskt köper är rätten att använda en enhet inom en utväg för åtminstone en vecka varje år. Du kommer inte exakt har något fysiskt att visa för ditt köp. Vad du faktiskt investera i är din tid. Om att ta semester är viktigt för dig och du behöver en bra påminnelse om att gå, då en semester klubb är ett utmärkt val, så länge det är i ditt sätt.

Alla yttrandet av “tidsdelning” kan föranleda höjda ögonbryn och viskningar om bedrägeri. Andelslägenheter har utvecklat ett dåligt rykte genom åren, vilket delvis varför industrin myntade uttrycket “semester klubb.” Det finns falska företag som finns enbart byte på intet ont anande konsumenter, men det finns sätt du kan skydda dig från dessa skumma kläder. Du behöver läsa ditt kontrakt från topp till botten och även kontakta din advokat om det gör du känner dig mer bekväm.

När vi jämförde semester klubbar, vi tittat på hur mycket det skulle kosta att köpa en veckas tidsblock under sommarmånaderna i Florida. Inköpspriset är bara toppen av ett isberg för de flesta semester klubbar, eftersom du kan räkna med att betala årliga avgifter varje år som du äger en bit av en timeshare – och dessa avgifter kommer sannolikt att öka baserat på inflation, reparationer, renovering, skatt ökar och andra oförutsedda utgifter. Uppenbaras exempelvis Disney att avgifter har ökat med 3 till 6 procent årligen.

Vi prissatta också 20 år av semester genom tre resesajter, inklusive Expedia.com. Kostnaderna varierade från $ 13.860 till $ 25.060, vilket är jämförbart med att äga en semester klubb aktie, och din familj kan potentiellt äger timeshare i generationer.

Det finns några varningar att tänka på när du köper en semester klubben medlemskap. Priset är naturligtvis en faktor som du behöver tänka på. Du måste planera din semester i förväg – ibland så tidigt som ett år eller två i förväg. Om du väljer ett populärt resmål under högsäsong, måste du vara beredd att använda mer semester poäng. Du kan förvänta årliga avgifter eller underhållsavgifter för att öka varje år. De flesta semester klubbar erbjuder en hävning period, som ger dig åtminstone ett par dagar upp till två veckor i vissa fall, att ändra dig om köparens ånger lägger sig i.

Läs ditt kontrakt grundligt för att ta reda på hur länge ditt medlemskap varar, om du kan överföra den till en familjemedlem eller vän och hur mycket som kommer att kosta, och hur många procent av en bedömning avgift du måste betala om större reparationer ske. Håll också i minnet att en semester klubb kan ändra punkten kostnaden för vissa dagar och veckor när den vill, så du kanske inte att kunna boka vissa datum på vissa destinationer utan att köpa fler poäng. Att vara en del av en semester klubb ska vara en rolig upplevelse, så att du vet exakt vad du köper genom att läsa vad vi har att säga om de bästa semester klubbar tillgängliga.

våra rekommendationer

Våra bästa val för de bästa semester klubbar inkluderar några av de största namnen i branschen. Marriott Vacation Club erbjuder tusentals val i orter och hotell på nästan alla mål du kan drömma om, och köp du gör är deeded, så det är din i all framtid. Dessa är bara några skäl till varför klubben blir vår Gold Award titel. Silver Award går till Starwood Vacation Ownership eftersom det ger fördelar liknande dem som den topprankade klubb, men det har högre avgifter. Holiday Inn Club Vacations vinner vår Bronze Award för sin flexibilitet och hårt arbetande kundsupport.

Även Disney Vacation Club inte göra vår topp tre, rankas det högre än de flesta på vår topp 10 listan på grund av dess många förmåner och rabatter. Men efter 45 till 50 år, du inte längre hålla titel till din del av tidsdelning. För en mer traditionell timeshare, kan du titta in Perennial Vacation Club, som är det billigaste alternativet på vår lista, men det är i mån av tillgång. Du behöver inte få så många utväg val med det, men om du är nöjd med de alternativ som erbjuds, kan det vara ett utmärkt val för dig.