de bästa mobila webbplats byggare av 2017

Utan en mobil version av din webbplats kan du gå miste om hälften av din publik. Med hjälp av en mobil-webbplats byggmästare är viktigare än någonsin.

Med topprestanda i vår granskning är DudaMobile, Gold Award vinnaren, goMobi, Silver Award vinnaren, och Onbile, brons pristagare. Här är mer om att välja en service för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 bästa mobil-webbplats byggare.

Om du är en av de olyckliga få som skapat en webbplats för användning på skrivbord men fick inte en lyhörd mobilsajt som en del av paketet, är det dags att åtgärda omedelbart. Pew Research Center nyligen rapporten konstateras att 64 procent av amerikanska vuxna äger smartphones, och 10 procent av dessa smartphone-användare inte har internet hemma. Istället de bara använder sina mobila enheter för att bläddra.

Nu, tänk trafik du miste om om du inte har en mobilanpassad webbplats. Visst, en webbplats med en värd dyker upp på nätet, men på mindre skärmar, är hela din webbplats möjlighet i ett oproportionerligt utrymme, vilket gör det svårt att navigera. Poängen är, nu är det dags att konvertera din nuvarande webbplats till en mobil plattform. Responsive mobil webbdesign är avgörande för att utöka din verksamhet, oavsett om du har skapat en webbplats för läsare eller detaljhandeln.

De företag vi utvärderade fokus på mobila webbplatser av alla slag. Specifikt, rankad vi de bästa mobila webbplats byggare för mobila bloggar, affärs målsidor och QR-kod-baserade marknadsföring webbplatser.

En av de viktigaste anledningarna till att mobil webbplats byggmästare är nödvändig är att omvandla din nuvarande webbplats till en mobil plattform – en som är mottaglig både tabletter och smartphones. I vår granskning på webbplats byggare, vi specifikt utvärderats produkter som tillgodoser stationära domäner men har också förmågan att skapa mobilsajter. För de potentiella kunder som vill ha en allt-i-ett ställe bunt, genom att använda en av dessa tjänster gör det möjligt att bättre matcha din mobil för att skrivbordet webbplats.

En annan stor anledning att ha en mobil webbplats är att öka försäljningen på nätet för kunder som bara söker använder sina telefoner. Business News Daily ger en översikt av e-handel programvara och vilka branscher tillgodose mobil e-handel. Denna recenserade e-handel och kundvagn programvara som använder specifika applikationer för att öka inköp från mobila enheter. För mer information om detta ämne, kolla in våra artiklar om mobil webbdesign.

Under vår utvärdering av mobil-site byggare, insåg vi snart att dessa program är byggda med två olika grupper av människor i åtanke. Medlemmar i den första gruppen betala en månadskostnad för att exportera sina stationära adresser i en lyhörd redaktör. Den andra gruppen vill ha en enda mobilsajt avsedd speciellt för marknadsföringssyfte. Denna publik har ett ständigt öga på marknaden och behöver fullständig kontroll över deras kortfattad mobil vy. Vi tog båda vägar i våra tester.

Med de tjänster som tillät oss att, vi tog en befintlig webbadress som för närvarande inte har en mobil webbplats och omvandlade det till en lyhörd mobil webbplats. Denna process är mestadels automatiska. Det tar väsentliga innehållet från en aktuell stationär plats och format den till ett litet antal kolumner. Den resulterande layouten matchar utseendet på den ursprungliga skrivbordet webbplats men gör den läsbar på telefoner eller surfplattor. Testning med att enkelhet i åtanke tillät oss att skapa en mobil webbplats som konsekvent matchar alla ändringar som görs på skrivbordet webbadressen.

För byggare som endast tillät oss att skapa en marknadsföring webbplats från grunden, byggde vi en målsida med avsikt att reflektera utseendet på skrivbordet webbadressen som nämns ovan. Med dessa mobilwebbdesigners, har vi lagt till kontaktsidor, en karta och former. Vi skapade också webbsidor som utformats för kuponger och specialerbjudanden.

Användbarhet: Den viktigaste faktorn

Åtta av tio av de tjänster på vår lineup fokus på lyhörd import. Som fokuserar är viktigt eftersom, åtminstone inledningsvis, bör du kunna helt enkelt in ditt domännamn i en byggare och få en ram. Tjänsten griper därefter innehållet, kod, färg och grundläggande tema för att skapa en enkel kolumn struktur. DudaMobile, till exempel, visar den mobila skärmen på sidan av instrumentbrädan och gör alternativen skapa så enkel att använda att det verkar nästan för enkelt. Vad denna ansökan, liksom majoriteten av tjänster, gör är att ge en dra-och-släpp byggare att göra programmet exakt vad den behöver vara. En förminskad site builder, Vi lägger större delen av vårt fokus på användbarheten av att dra-och-släpp byggare. Även med den nuvarande innehåll som portas till din förhandsvisningen, bör du kunna redigera, ta bort eller lägga till widgets. Vi gav poäng för tjänster som ger tillräckligt generella verktyg för att nå en bred publik, men fokusera på affärsfunktioner. Våra topp tre produkter kan du lägga till mobila widgets som klicka för att ringa, en kartfunktion, flera plats knappar, kupong widgets en översyn form ett e-postformulär och PayPal skär. Listan över funktioner blir omfattande, men när varje produkt är ungefär samma prisklass, vill du ha en tjänst med alla funktioner tillgängliga.

Till exempel ger DudaMobile alla verktyg, och de alla fungerar perfekt. Å andra sidan, är antalet tre tjänsten, Onbile, saknad en patentskyddad analys widget. Utelämnandet av vissa verktyg kan göra mobilhantering en mindre omfattande process. De lägre rankade tjänster saknas viktiga funktioner och sätta strikta gränser för ytterligare sida skapas.

I vår utvärdering av varje mobil byggare, såg vi för specifika verktyg som gjorde en mobil konstruktion sticker ut. Uppenbarligen är de fler funktioner du erbjuds bättre. Ändå till tjänsten du så småningom besluta om behov har något mer.

avlägsnande Gränser

Tre av de 10 rang tjänster endast låter dig skapa upp till sju sidor, i hopp om att du lita på en målsida och inte mycket mer. De övriga sex tjänster kan du publicera mer än 10 sidor, men bara om du betalar en uppgradering avgift.

goMobi inte sätta ett tak på sidorna och gör det möjligt att skicka en långvarig blogg till din mobila webbplats. Denna tjänst ger också 30 mallar att välja mellan, om du vill att uppfinna ditt varumärke på mobila enheter. Det genomsnittliga antalet mallar bland mobil-webbplats byggare är 15.

Catering till kunder på språng

Du vill inte bara fånga läsarens uppmärksamhet, men också dra nytta av att uppmärksamhet. Närvaron av omfattande e-handel verktyg är mer än en uppmaning till handling. Mobila kundvagnar är byggda för att vara lätt. Ju mindre information en potentiell kund måste ingå en form, desto bättre. När en konsument tar varsel och länkar till detaljhandeln del av din mobila webbplats, måste du göra det värt sin tid att beställa på en mobil enhet snarare än skjuta upp inköp eller glömmer helt och hållet. Sex av de 10 rangmobilskapande tjänster omfattar e-handel verktyg i deras grundläggande planer.

På den mer grundläggande detaljhandelssidan, platsen och företagets informations widgets är värda sin vikt i guld. Dessa viktiga verktyg kan vara så enkelt som ett klick för att ringa knapp, GPS-funktioner eller interaktiva händelser som skär ner på avvisningsfrekvens.

Att bygga en mobil webbplats kan vara så komplicerat som du vill göra det. Det viktiga är att hitta en tjänst som passar dina personliga eller affärsbehov. Ett bra ställe att börja är att välja en tjänst som gör det möjligt att automatiskt importera din nuvarande webbplats och anpassa den efter behag.

Vi rekommenderar DudaMobile eftersom det ger dig omedelbar fördel att omvandla ditt skrivbord plats i en anpassningsbar mobil vy. Med 30 mallar att välja mellan, har goMobi tillräckligt med verktyg för att ge din webbplats ett unikt utseende. Du bör också överväga Onbile eftersom det har de snyggaste teman om du väljer att skapa en mobil webbplats från grunden. Var och en av de rankade byggare ge en viktig service till din aktuella domänen genom att göra den tillgänglig för läsare och konsumenter på språng.