de bästa köttkvarnar av 2017

Köttkvarnar sätta dig i kontroll över kvaliteten på köttet du förbrukar, utöver sin smak och konsistens.

Med topprestanda i vår granskning är STX Turboforce 3000, Gold Award vinnaren, den Sunmile SM-G31, Silver Award vinnaren, och det bästa valet produkter Köttkvarn, brons pristagare. Här är mer om att välja en köttkvarn att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Fördelarna med att använda en köttkvarn är tillräckligt många för att vinna över casual och hardcore kockar likadana. Medan de lägger ett extra steg för din matlagning, dessa enheter kan du skapa säkra, färska måltider. Förbehandlade kött innehåller ofta bitar från hundratals olika djur, och dessa är inte alltid de ädlaste bitar. Chansen förorenings är mycket högre när marken köttet kommer från en fabrik, vilket gör matlagning hamburgare medellång sällsynta osäkra.

Det är därför många allvarliga kockar har köttkvarnar för hemmabruk. Du kan se till att köttet du äter är vad du vill att det ska vara. Förutom en renare slipprocess, har du större kontroll över smak och konsistens av ditt kött. Du är inte begränsas av bara vad som finns på din lokala livsmedelsbutik och den tvivelaktiga sätt på vilket den är beredd, i stället att kunna plocka de bitar du vill ha och sedan mala dem till önskad konsistens.

Om i stället för slipning egna kött, du bara vill skära köttbitar du köper från din lokala deli, bör du överväga en köttskärare. Dessa maskiner hjälpa dig att uppnå en perfekt tjocklek när de förbereder kött för smörgåsar eller andra recept, som använder en cirkulerande blad för att påskynda processen för att skära kött och bibehålla en konsekvent tjocklek mellan skivor. Du kan läsa mer i våra artiklar om köttkvarnar.

Köttkvarnar finns i två huvudsakliga stilar: manuell köttkvarnar och elektriska slipmaskiner. Manuella slipmaskiner har en vev som du vrider manuellt att vända en skruv och blad för att mala upp kött, medan elektriska slipmaskiner arbeta vid luckan av en strömbrytare. För vissa hem, kan en elektrisk köttkvarn bevisa för mycket av ett ekonomiskt åtagande eftersom dessa enheter är bättre lämpade för vanliga användare som berörs av deras diet, eller ivrig jägare som vill bearbeta sin egen kött. Om du regelbundet tjäna köttfärs, kan denna enhet vara ett ovärderligt komplement till din kök.

Även manuella slipmaskiner är en mindre kostsam investering, elektriska slipmaskiner är mer populära eftersom de kan bearbeta kött snabbare och enklare. Vid användning av en manuell vev, måste du vrida spaken medan stabilisering kvarnen och utfodring kött kontinuerligt i det. I jämförelse, elektriska slipmaskiner kräver endast en kontinuerlig matning av kött, de gör resten av arbetet medan du tittar på.

Vi utvärderade några av de bästa köttkvarnar och jämfört dem baserat på nyckelattribut, inklusive slip prestanda, säkerhet, design och garanti. Även om snabbhet och effektivitet i ett hem köttkvarn är utan tvekan de viktigaste delarna, är det också viktigt att väga in användarvänlighet och rengöring, säkerhet vid montering och demontering, och garanti skydd.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera och forskning alla produkter och tjänster för att simulera konsumentens upplevelse så nära som möjligt. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Köttkvarnar är grundläggande i syfte och användning, men att förstå nyanserna i skärplattorna kan hjälpa dig att uppnå en perfekt konsistens och blandning av kött. Bortom tanke slip prestanda, design och garantin för enheten bör du också räkna med de tillbehör som följer med mixer.

Köttkvarnar: Tillbehör Expandera Potentiell användning, Köttkvarnar komma med en mängd olika tillbehör för att utöka typerna av slip jobb de kan utföra. Till exempel, de flesta kvarnar kommer med ett genomsnitt av tre slipplattor för att skapa fina, medelstora och grova texturer. Vissa enheter levereras med extra tillbehör såsom en korv bifogad fil som tillåter dig att mata kött till korvskinn. Dessutom kan en kvarn kommer med en kibbe fastsättning till fint tärningar mat och bistå i fyllning det till en deg skal.

Att hitta rätt köttkvarn är en fråga om att identifiera dina behov för de typer av kött som du kommer regelbundet mala, hur mycket kött som du behöver för att bearbeta och texturen du hoppas uppnå. STX Turboforce 3000 är den bästa grinder som vi utvärderade, erbjuder otroliga nivåer av makt med flera tillbehör för att uppnå en mängd olika slip texturer med minimal störning. Sunmile SM-G31 kom på andra, att övervinna sin ålder på marknaden genom att leverera pålitliga prestanda för konsekventa arbetsbelastning. Det bästa valet produkter köttkvarn kom på tredje plats på grund av de höga effektnivåutgångar det uppnått när man kör bitar av kött.

Våra recensioner och sida-vid-sida jämförelse kan hjälpa dig att välja rätt köttkvarn för ditt kök. Du kan hitta den rätta balansen av makt, tillbehör och design kvalitet till ett pris du är bekväm med.