de bästa internet-TV av 2017

Smarta TV hålla dig ansluten till Internet och tillåter dig att spela dina favoritappar alla på TV: n.

Netflix, Hulu Plus, Amazon Instant Video: dessa video streaming tjänster har förändrat vårt sätt att se på TV. Borta är de dagar av schemalagda TV-program. Bärbara datorer, smartphones och surfplattor har förändrat vårt sätt att konsumera media. Smart TV föra kraften i internet till tv: n. Du kan surfa på webben, få aktuella nyhetsuppdateringar och titta på dina favorit tv-program, oavsett om det är levande eller på begäran.

Vår favorit smarta TV-apparater har vacker HD-bildkvalitet samt moderna webbfunktioner. De bästa smarta TV-apparater vi granskat är Samsung H7150, Sony W-serien och Panasonic AS650. Våra expert kan hjälpa dig att avgöra vilken modell att köpa. Var noga med att läsa våra artiklar om smarta TV-apparater också.

När man jämför smarta TV-apparater, är en lång lista med förladdade appar en nödvändighet. Också leta efter en stor skärm. Alla TV-apparater vi granskat har HD-upplösning, men skärmarna varierar kraftigt i svärta, färgdjup och uppdateringsfrekvens. Med gott om anslutningar är viktigt också om du vill ansluta extra kringutrustning. Vi rankas de bästa smarta TV-apparater baserade på följande kriterier.

Smart TV är verkligen multimedia center som strömma dina favoritprogram och filmer direkt till din hemmabio. De kan skära ner på extra enheter, och de håller dig ansluten medan du är borta från datorn. Internet-TV kan även låta dig surfa på webben medan du tittar på ditt favoritprogram. Använd vår sida-vid-sida jämförelse och fördjupade genomgångar för att hitta en TV som passar din situation och din budget.