de bästa online recept webbplatser

Piffa upp din rolodex med nya recept, kulinariska trender, dela recept, få feedback från communities och få alla de resurser som krävs för att ta recept från sida till tallrik med Online Recipe och underhållande platser.

Med online recept och underhållande platser, får du mer än bara en förteckning över ingredienser och några korta instruktioner för att blint guidar dig. I själva verket, bortsett från djupgående recept arkiv med detaljerade instruktioner, dessa webbplatser erbjuder en mängd resurser som sträcker sig från hur-guider och artiklar relaterade till recept på podcasts och Teknik videos. Med Online Recept och underhållande platser, får du all hjälp du behöver för att få ditt recept från sidan för att panorera till tallrik utan brända kanter, brandvarnare och andra kulinariska katastrofer.

Vad mer kan du dela din kärlek av mat med andra genom interaktiva communities. Handel recept, gör listor över favorit restauranger och barer, skicka in dina egna videoklipp, anpassa din egen medlemsprofil och mycket, mycket mer. Och med ytterligare händelseförteckningar, du kan även träffa och äta med andra samhällsmedlemmar offline.

Även Online Recept och underhållande platser började som enkla recept arkiv med begränsad nyheter och trender rapportering och något mer resurser, mest nu erbjuda avancerade sök- och organisation funktioner för att följa deras recept arkiv, lärande material och resurser och interaktiv community för att överbrygga kockar, aficionados och matälskare världen över med varandra. Men inte alla Online Recept och underhållande platser skapade lika. Här är några funktioner och egenskaper för att leta efter i en webbplats