de bästa handhållna spelkonsoler av 2017

De bästa handhållna spelkonsoler erbjuder unik teknik och överlägsen spelupplevelser. Vi granskar de bästa mobila spelkonsoler.

Ända sedan den ursprungliga Nintendo Game Boy, har hög kvalitet videospel inte begränsad till vardagsrummet. Faktum är att vissa av spelvärldens största franchise började eller såg sina största framgångar på en handhållen spelkonsol. Idag är det många som hävdar att mobilt spelande går från konsoler till smartphones och surfplattor, och även om det finns faktiskt flera bra spelupplevelser på dessa nya plattformar, de bästa bärbara spel är fortfarande på dedikerade spelenheter.

Handhållna spelkonsoler har gjort otroliga framsteg sedan början av mobila spel. Nästan alla moderna mobila konsoler har någon form av pekskärm och trådlös anslutning till internet. De bästa handhållna spelkonsoler erbjuder ett brett utbud av spelupplevelser samt multimedia applikationer. Slutligen, eftersom du spel på språng, många mobila konsoler har imponerande batteritid.

Baserat på våra kriterier, Nintendo 3DS XL, Sony PlayStation Vita och Nvidia Shield är de bästa handhållna spelkonsoler tillgängliga. Det är viktigt att notera att i likhet med sina sällskapsrumsbaserade kusiner, mobila konsoler ständigt utvecklas, antingen genom patchar eller nya versioner. För mer information om mobila spel, läsa våra artiklar om handhållna spelkonsoler.

Eftersom varje post på listan är så radikalt annorlunda från de andra, vi bygger våra recensioner på varje konsolens fysiska egenskaper, kapacitet och multimedia appar. Konsolen måste vara portabel, roligt och värt att använda. Vi bygger också våra recensioner på följande kriterier

Bara för att du lämnar ditt hus, behöver du inte att sluta spela. Handhållna spelkonsoler kan vara mindre än de traditionella spelkonsoler, men det betyder inte att spelupplevelsen måste vara mindre.