steg maskiner omdöme, 2017

Trappsteg maskiner ger en skonsamma motsvarande klättra en trappa. De flesta steg maskiner kan du kontrollera intensiteten i träningen kan kontrolleras, vilket gör att du kan justera för just din kondition. Trots de utmärkta fördelar, dessa maskiner är inte alltid bra för dem med knä problem, eftersom maskinens rörelse kan sätta stress på lederna. Det är klokt att rådgöra med en läkare innan de köper en av dessa maskiner. Vanliga märken av trappsteg maskiner omfattar Bowflex Max Trainer M5, Stairmaster Gauntlet och Mini-Stair Stepper med Resistenta band.

Steg maskiner kan ge många olika hälsofördelar, beroende på din nivå av intensitet. Klättring rörelse kan hjälpa till att bygga muskler i nedre kroppen och du kan bränna höga halter av kalorier. Dessa maskiner kan också ge en adekvat kardiovaskulär träning när den används på regelbunden basis.

Stair steg maskiner finns i en mängd utföranden och intensitetsnivåer. Vissa maskiner har spakar som arbetar armarna, medan andra har ledstänger för ökad stabilitet. Överväga dessa alternativ när vi letar efter en trappmaskin för din nästa träningspass.

Trappa klättrare erbjuder en utmärkt träning om du vill stärka nedre delen av kroppen och förbättra din kardiovaskulär hälsa. Det är bäst att överväga alla funktioner och alternativ innan du väljer den bästa maskinen för dina behov.