den bästa sol telefon laddare av 2017

Mobiltelefoner är vår allestädes närvarande anslutning till världen, men ett urladdat batteri kommer att göra dem oanvändbara åtminstone lämpligt tillfälle. Solar mobiltelefon laddare ger du obegränsad makt oavsett omständigheterna.

Med topprestanda i vår granskning är Voltas Amp, Gold Award vinnaren, JOOS Orange, Silver Award vinnaren, och Voltas Säkring 6W, brons pristagare. Här är mer om att välja en laddare för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 sol mobiltelefon laddare.

En sol telefon laddare är inte bara en annan laddningskabel. Om du är som de flesta människor, hålla dig en telefon laddare någonstans du vet att du kommer att vara under längre tidsperioder. Det finns sannolikt en för ditt hem och en annan i bilen. Det finns antagligen i en annan att du håller med din laptop skrivbordet eller skåp, och. Lägg till att något liknande en läsplatta, tablet PC, eller mini-HD-kamera och du ser att du har en hel samling av laddnings sladdar som på $ 5- $ 20 varje ser ut som en vana som kostar mer än den dyraste sol telefon laddning lösning. En enda sol laddare kan ersätta alla dessa.

Att förstå lite om hur en solpanel fungerar är ett bra ställe att börja när man väljer som kommer att vara den bästa sol telefon laddare för dig. På den mest grundläggande nivån, en panel kvar i en väl upplyst område omvandlar ljusenergi till elektricitet som laddar ett internt litiumpolymer (LiPo) batteri. Batteriet lagrar då energin från vilken du kan ladda din telefon eller annan mobil enhet. Du kan kolla in våra artiklar om sol telefon laddare för mer information.

Vi har tittat på ett antal sol telefon laddningsteknik och granskas de 10 bästa i detalj. Från våra kort lista, kanske du gillar Voltas Amp, vilket är perfekt för folk i farten. Den JOOS Orange har hållbar konstruktion och vattentäta elektronik som gör det perfekt för långvarig användning utomhus. Fuse 6W – även från Voltas – är lite större men passar väl in i en aktiv livsstil.

Solar Batteriladdare granskning: Hur vi testade, vad vi funnit.

Solpaneler verka enkel, men genom att använda en att ladda ett batteri tar mer än bara lämnar en ut i solen. Dessa enheter fungerar bäst i direkt solljus på en klar dag, som ibland lämnat oss i händerna på det lokala vädret. Vi testade varje sol telefon laddare både ute på en klar dag och i en fönster kontor för att utvärdera hur varje hanteras diffust ljus. Vid fastställandet de bästa sol telefon laddare, har vi också funderat på vad som är nytt i solceller (PV) teknik. Medan de alla kan se likadana ut, inte alla är gjorda i samma eller av samma kvalitet.

De flesta av panelerna som vi tittat på är av kristallint kisel sort, som är standarden på första generationens solenergi. Basmaterialet är en kristall som odlas i ett labb för sina otroligt ledande egenskaper, vilket är varför det är samma material som används kiselchip produktion. Denna höga ledningsförmåga är också det som ger det högsta verkningsgrad på varje solcell typ på marknaden. Bland dessa har vi funnit varierande effektivitet i att skapa el från solljus, som sträcker sig från den högsta på 10 procent till den lägsta på fyra procent.

Vi fick också en titt på några andra generationens enheter som var ganska intressant. Dessa är tunnare än första generationens paneler, och de är gjorda av epoxiharts och Copper Indium Gallium diselenid (CIGS), av vilka den senare är faktiskt en film som kan appliceras på flexibla ytor. Även i svagt ljus, over-cast betingelser, alla dessa paneler produceras ett minimum av 1 volt. Även om dessa är inte lika effektiva som de kristallina baserade skivor, de ändå skapa en lämplig underhållsladdning för Lithium Polymer (LiPo) mobiltelefon batterier vi laddning.

Solar Batteriladdare: Vår Bedömning och rekommendationer

Vi gick efter de 10 bästa soldrivna mobiltelefon laddare, och vi fann dem. Var och en är perfekt för någon. Oavsett om du behöver en för dag-till-dag användning i förorten eller oländig utomhus i mitten av ingenstans, det finns praktiskt taget något för alla. Batterierna i topp Voltas laddare är löstagbar från panelen gör dem precis som alla andra yttre förpackning. Den Chinavasion Power Bank är utformad för att vara fast och bärbar, och det har den högsta mA-timmars betyg och två USB-portar för människor som menar allvar med sin elektronik. Den Sunlinq en är tillverkad av vattentätt, tunnfilmsteknik, och eftersom det inte har ett batteri, är det perfekt för akut lagring i ditt hem eller bil.