den bästa sidan layoutprogram

Sidlayout programvara är ett enkelt sätt att kombinera grafik och text för att göra allt från tidningar till webbsidor. Ta några sekunder för att se vilken programvara kommer att ge dig de mest proffsiga layouter.

Oavsett om du äger ett företag och vill skriva ut nya visitkort eller flygblad, eller du designar en high-end tidskrift eller tidning, har sidlayout programvara alla verktyg du behöver för att göra proffsiga produkter. Dessa unika bitar av programvara erbjuder alla typer av funktioner för att hjälpa ändra din text och grafik och kombinera dem på en sida. Du hittar dessa program användbart om du publicerar en bok, lägga ut en webbsida eller utforma en tidning.

Program som InDesign, Pageplus X7 och Quarkxpress 9 är bra för bokutgivning samt digital publicering för PDF-filer och e-boksformat. Dessa applikationer gå ännu ett steg längre och är bra för att lägga ut en webbplats, smartphone app eller skapa en QR-kod. Med rena layout och massor av redigeringsverktyg, dessa program kan du lägga till din egen kul blomstrar till tryckt material och att få tillgång till blandningslägen så att du kan lägga till struktur och effekter. För mer information och tips om hur dessa produkter fungerar, kolla in våra artiklar om sidlayout programvara.

Du vill inte att begränsa dig själv eller din kreativitet genom att välja fel mjukvara. Det finns flera saker att tänka på förutom priset, och vi utforskar de funktioner som kommer att hjälpa din välgörenhet, affär eller personliga företag sticker ut.

Layoutprogram serverar en mängd olika digitala publiceringsbehov. Oavsett om du vill använda denna programvara för att skapa en tidning layout, själv publicera din första roman eller se vad din webbplats kan se ut, se till att du hittar rätt programvara som både passar vad du kommer att använda den för och din budget.