de bästa grafikkorten i 2017

Med de senaste grafikkorten, kan du ta spel och andra videoåtergivning till en helt ny nivå. Med DirectX 11-tekniken, Mantle och andra avancerade API, förbereda sig för att bli förvånad.

Oavsett om du är en gamer, en videoredigerare eller en grafisk designer, behöver du en dator med kraftfulla grafikfunktioner. Om du inte uppgraderas när du köpte datorn, dess grafik chipset sannolikt integrerat med processorn eller moderkortet. kallas ofta ombord video, en sådan lösning aktier systemminne och processorkraft med datorn, som kan göra grafikintensiva program fungerar plågsamt långsamt. Vad du behöver är en diskret grafikkort med gott om processorkraft och videominne. Sådana kort passa in i en kortplats på moderkortet och ansluter direkt till din bildskärm.

Vi har skapat sida vid sida grafikkorts jämförelser och detaljerade recensioner av de bästa grafikkorten, som Nvidia GeForce GTX 980, Nvidia GeForce GTX 970 och AMD Radeon R9 290X. Du kan också läsa våra artiklar om grafikkort och få tips om eking de bästa video-rendering kapacitet av din dator.

Grafikkort fortsätta att få snabbare och mer kraftfulla, och alternativen kan verka överväldigande. För att hitta den rätta, först fundera på hur du ska använda den. Om du vill spela de senaste spelen på ultrahöga inställningar och upplösningar högre än 1080p, kommer du att lyckligaste med en high-end kort. Om du bara vill redigera video, ger en mellanregister kort fortfarande en stor förbättring jämfört med integrerad grafik. Denna guide hjälper dig att välja rätt grafikkort för dina behov.

Det finns inget sådant som en perfekt grafikkort för alla situationer, men genom att bestämma vilka nyckelfunktioner bäst passar dina behov, kan du hitta en som gör exakt vad du vill att den ska göra. De nyaste, snabbaste korten är dyra, men resultaten kan vara värt det.