de bästa bärbara högtalare 2017

Bärbara högtalare kan du lyssna på musik på språng och utan sladdar. Vi har granskat de 10 bärbara högtalare på marknaden.

Med topprestanda i vår granskning är Fugoo Style, Gold Award vinnaren, UE Boom, Silver Award vinnaren, och Sol republiken Deck, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av våra topp 10 talare.

Bärbara högtalare kan du ta med din musik var som helst tänkbara. Bärbara högtalare idag är robust och tålig samtidigt som bra ljudkvalitet, oavsett hur små de är. Dessa högtalare är bra för att lyssna på musik medan du vandring, camping, på kontoret och även i duschen. Om musik är något du inte kan leva utan, mini bärbara högtalare är ett bra sätt att hålla igång musiken hela tiden i en mängd olika inställningar.

Bärbara högtalare är små och lätta. Majoriteten av dessa högtalare väger mindre än ett pund och är bara några inches tall och bred. Eftersom de är så kompakta, kan de passar nästan var som helst. Du kan enkelt glida dem i en ryggsäck fickan eller placera dem på skrivbord utan att ta upp alltför rum.

De flesta av talarna är vattentäta. Detta innebär att om du använder din högtalare utanför och en liten regnskur händer, behöver du inte oroa dig för din högtalare direkt kortslutning. De flesta av talarna är också resistenta mot smuts, sand och påverkan. Detta gör dessa högtalare perfekt för dina äventyr.

Du kan ansluta till dessa högtalare via Bluetooth eller med 3,5 mm (1/8 tum) kabel. Bluetooth är den bästa metoden, eftersom det inte kräver några kablar som löper från enheten till högtalaren. Allt du behöver göra är att koppla ihop enheten med din bärbara högtalare. När du är ihopkopplade med högtalare, alla enhetens ljud strömmar till högtalaren.

Kanske du inte är utomhus typ, men du behöver fortfarande en högtalare i ditt hem eller lägenhet för underhållning. Bärbara högtalare är stor i ett hem miljö samt utomhus. Du skulle inte tro det vid första anblicken, men dessa högtalare kan pumpa ut riklig volym. Du kan dyka upp dessa små bärbara högtalare högt tillräckligt för att fylla ett rum med lätthet och även hålla fast ljudkvalitet. Även bärbara högtalare är lätta och små, de är inte billiga eller dåligt gjort. De ger bra ljudkvalitet – mycket bättre än din iPhone, Samsung eller bärbara datorns högtalare.

En av de största attribut av bärbara Bluetooth-högtalare är batteriets livslängd. De bärbara högtalarna vi granskat alla har uppladdningsbara batterier och bär lång batteritid innan du behöver ladda. Du behöver inte oroa dig för att vara en fjärdedel av vägen genom din vandring när batteriet bestämmer sig för att dö på dig. Den långa batteritiden gör att du har musiken spelar genom helheten av din händelse eller äventyr. Du kan besöka vår lärcentrum för artiklar om bärbara högtalare för mer information om detta ämne.

Det finns många bärbara högtalare på marknaden att välja mellan, men när du väljer din högtalare, ett drag bör trumf allt: prestanda – eller närmare bestämt, ljudkvalitet. Även mycket små högtalare kan låta bra. Den perfekta bärbara högtalare har också en lång batteritid, en liten men robust konstruktion, och en rad anslutningsmöjligheter. Vi utvärderade de 10 modeller baserade på följande kriterier

Utöver ljudkvalitet, batteritid och hållbarhet, det finns några andra faktorer att tänka på när du letar efter den bästa bärbara högtalare tillgängliga. Dina högtalare ska kunna gå vart du än går, och ytterligare funktioner bidra till dina högtalare kan komma tillsammans för resan.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Den bästa bärbara högtalare för dig beror på ett antal funktioner och faktorer, men viktigast av allt, måste du se till att ljudkvaliteten är i nivå. Välgjorda bärbara högtalare är hållbara och ger anständigt batteritid, så du är inte begränsade till där du tar dina högtalare – oavsett om det är stranden, en vandring eller poolen.

Den Fugoo Style är vår Top Ten Gold Award vinnare. Ingen annan portabel högtalare har en batteritid så länge som denna bärbara högtalare gör. Högtalaren kan pågå i upp till 40 timmar på en laddning, långt överträffar den näst bästa batteritid i lineupen – 16 timmar. Denna högtalare presenterar också ett antal aktiva och passiva förare som skapar rundstrålande ljud som är klart och tydligt. Den har en av de bästa frekvenssvarsintervall mellan bärbara högtalare och är resistent mot vatten, stötar och smuts. Detta är den bästa bärbara högtalare granskas inom sin prisklass.

UE Boom är our Top Ten Silver Award vinnare. Det har inte som en imponerande batteritid eller frekvensrespons som vår Gold Award vinnare, men som vårt bästa val, är det vatten-, smuts- och stöttålig. Denna högtalare får också högt utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Vi fann det låter lika bra som vårt bästa val. Det är lite större och tyngre än Fugoo stil, men det är verkligen ett utmärkt val för en bärbar högtalare.

Sol republiken Deck tjänar vår Top Ten Recensioner Bronze Award. Denna högtalare skjuter inte bara högt och fast ljudkvalitet, det är också på köpet valet av vår uppställning. Denna bärbara högtalare kostar bara en tredjedel av priset på många av sina konkurrenter, men det behåller många av attributen för en topprankad bärbara högtalare. Det är inte slagtålig som våra två bästa valen, men, och det inte har möjlighet till ytterligare remmar eller fästen. Den är mindre än UE Boom, men dess batteritiden är fem timmar kortare än UE Boom s. Allt som allt är det Sol republiken Deck en kvalitet bärbar högtalare att överväga om du är på en budget.