bästa foto Hare programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är ProShow Gold, Gold Award vinnaren, Photo 2015 Deluxe, Silver Award vinnaren, och Photos bildspel, brons pristagare. Här är mer om att välja programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av dessa 10 val.

Bildspel programvara är det perfekta sättet att ta den låda full av blekning bilder och förvandla dem till en nostalgisk resa ned memory lane. Bildspel mjukvara erbjuder ett roligt och enkelt sätt att göra underhållande bildspel utan brant inlärningskurva att lära sig nya verktyg eller hot som kommer med att lära ny teknik. Du kan göra bildspelet ser ut som en klippbok, men i ett format som outlasts en bräcklig hög med gamla foton.

Det brukade vara så att bildspel presentationer, oavsett om det gjordes för ett affärsmöte eller ett minne av ett bröllop bestod av en kontinuerlig uppsättning av bilder som skulle roterar utan förmånen av musik, grafik eller video. Dagens bildspel programvara har en rad unika och underhållande funktioner, inklusive video och berättande, kan du lägga till att liva upp bildspelet. Och du behöver inte vara expert för att skapa ett bildspel. Vare sig du är nybörjare eller en expert, bildspel programvara tilltalar en rad färdigheter.

Vi har granskat bildspel programvara som tillåter dig att göra ett bildspel med musik, ett bildspel som liknar fysiska fotoalbum och bildspel som speglar framsteg inom fotoredigering och teknik för användare som vill ha moderna uppdateringar till traditionella bildsamlingar.

Bildspel programvara är ett sätt att förvandla alla dina minnen i en gripande presentation för hela familjen. Andra produkter som du kanske vill kolla in, som fotoredigeringsprogram, ge sätt för dig att ändra bilder och förbättra deras kvalitet, och dokumentscanners gör det möjligt att använda äldre bilder som aldrig har lagts in i ett digitalt format. Utöver våra recensioner, kan du lära dig ytterligare tips och hur-tos i vårt utbildningscenter artiklar om bildspel programvara.

Vi bestämde effektiviteten hos varje bildspel programvara alternativ genom att utvärdera om det finns fotoredigeringsalternativ, möjlighet att lägga till ljud genom berättarröst eller musik och utsmyckningar som clipart eller animation. De bästa programmen har flera övergångseffekter och hög kvalitet, som liknar vad du skulle få från en fotobok tjänst. Dessutom bör den bästa mjukvaran exportera dina bildspel till populära webbplatser som Facebook eller YouTube, eller på DVD eller interaktiva CD-skivor. Det bör också ha verktyg för att göra redigering enklare, som en ångra funktion eller import guider. Sista, stödtjänster bör ge ett enkelt men effektivt sätt att lära sig att använda programvarans funktioner, som video tutorials och en användarguide.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi bedömde programmet genom att jämföra redigeringsverktyg, utdataalternativ, kreativa funktioner och supporttjänster. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över våra testmetoder, inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till tillverkare före publicering.

Om du fortfarande föredrar en personlig touch, sedan programvara som erbjuder ett avgiftsfritt telefonlinje är förmodligen det bästa sättet för dig att ligga steget före din programvara. Val som Photos bildspel ibland betalt för telefon eller e-posttjänster. Tillverkarna ger också frågor på sin webbplats med vanliga frågor om tjänsten, som kan spara tid för att behöva ringa tillverkaren.

Vissa funktioner är mer framträdande än andra i att döma ett programpaket förmågor. Övergångseffekter och bakgrunds och tema val hjälpa dig att ställa en stil och stämning med dina bildspel, och var och en skulle ha en mångfald av erbjudanden.

ProShow Gold, Photo 2015 Deluxe och Photos Bildspel är alla utmärkta bildspel program. Photos bildspel, brons belönade, har kreativa funktioner för att göra din redigering snabb och smidig om du har bråttom att slutföra ett projekt med kort varsel.

Vår Silver Award vinnare, Photo 2015 Deluxe har en av de bästa samlingar av bakgrunder och teman. ProShow Gold gör högkvalitativa bildspel som du kan avge till bara om någon fil, skiva eller plats, med tillräckligt kreativa funktioner och stödtjänster för att göra även en nybörjare att känna sig hemmastadda gör sin första bildspel. Det vinner deservingly vår Gold Award för dess mångfald av redigering, stöd och kreativa fördelar.

Andra bildspel programvara på vår lineup har mycket att erbjuda. PicturesToExe har varje huvudutgångs alternativ, och Cyberlink Media erbjuder nästan varje redigeringsverktyg. Varje program valdes eftersom det har en fast uppsättning funktioner, och var och en av dem kan ge tillfredsställande resultat.

Samtliga av bildspel programvara på vår lineup är fasta val om du är nybörjare eller en erfaren användare. Att hitta ett program som ger dig det bästa, bekvämaste sättet att göra ett bildspel som speglar ditt hårda arbete och kreativitet kommer att vara mycket hanterbart med våra recensioner och är noga med att ge dig och din familj massor av roliga och värdefulla minnen för kommande år komma.