topp 10 vattentäta kameror av 2017

Med topprestanda i vår granskning är Nikon COOLPIX AW130, Gold Award vinnaren, Olympus TG-4, Silver Award vinnaren, och Olympus Stylus TG-870, brons pristagare. Här är mer om att välja en kamera för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av nio produkter.

Vattentäta kameror är bra sekundära kameror för familjer som vill gå till poolen eller på semester och behöver en kamera för alla situationer. Dessa kameror är byggda för att hantera många vattenbaserade aktiviteter, kalla miljöer och droppar. Eftersom åtgärder händer på några sekunder, dessa kameror är också mycket lätt att använda, precis som alla andra kompaktkamera.

Hållbarhet är nyckeln med dessa kameror. Dessa vattentäta digitalkameror kan hantera mer än ett par droppar vatten. Många av enheterna är klassade att arbeta mer än 30 fot under vatten. Några, som Nikon Coolpix AW130 är specificerade för att gå 100 fot under vatten. Ett vattentätt skal är inte den enda hållbarhet funktionen. Många av dessa kameror är också dammtät. De är byggda med höljen förseglade så hårt att du inte behöver oroa sig för att släppa dem i sanden eller smuts.

Många nya högteknologiska produkter kommer att spricka om du tappar dem. Spruckna mobiltelefoner skärmar är vanligt nuförtiden. Dessa undervattensdigitalkameror kan ta stryk och leva för att berätta sagan – inte som de flesta kameror, telefoner, tabletter eller högteknologiska produkter i allmänhet. De bästa vattentäta kameror, stötsäker upp till 7 fot, även om alla kameror i vår granskning kan åtminstone motstå en droppe från 4,9 fot.

Notera att vi inte omfatta åtgärder kameror i denna kategori, som är bra för högintensiva sporter. Om du letar efter en GoPro, eller andra liknande kameror, kan du besöka vår action kamera recensioner. Digitalkameror som tar professionell bildkvalitet finns i våra professionella DSLR kamera recensioner. Vi har också flera artiklar om vattentäta kameror som erbjuder extra tips och råd.

Vattentäta kameror är i huvudsak en mer varaktig version av point-and-shoot kameror. De har samma bildkvalitet och extra funktioner i dessa enkla kameror, men deras höljen är förseglade för att hålla vatten och smuts borta från de inre komponenterna. De delar som kan öppnas, som batteriet och minnes fall, har vanligtvis extra tätningar och lås för att hålla vattnet. Ingen av dessa kameror flyta, och några av dem inkluderar inte handledsband, så du behöver för att hålla ett fast grepp när du är över djupt vatten.

Vi testade varje kamerans förmåga att producera torr land och undervattensfoton. För vår torr land image test, satte vi upp en kontrollerad miljö så att varje kamera hade exakt samma belysning och positionering. Vi tog bilder av vår testplats vid varje ISO på kameran. Sedan jämförde vi bilderna och utvärderat dem baserat på exakt färgåtergivning, färgmättnad, skärpa och klarhet. Bilderna jämfördes av våra granskare och ges betyg. Kamerorna som producerade de mest exakta och bästa bildkvalitet fick högsta betyg.

Den vattensbild test genomfördes i en inomhuspool för att eliminera ljus variabler. Vi placerade varje kamera på ett stativ och med hjälp av undervattensläge, tagna bilder av samma undervattens- plats. Om kameran inte har en undervattensläge, använde vi autoinställningar. Jämförde vi bilder med en annan för att fastställa de bästa. Kamerorna som producerade de bästa undervattensbilder fick den högsta poängen.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i hands-on test som simulerar erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick kamerorna i vår jämförelse både genom lån från företag och via detaljhandeln inköp. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Nikon Coolpix AW130 är den totala bästa vattentät kamera vi ses. Detta Top Ten Recensioner Gold Award vinnaren tar stora undervattensbilder och tål större undervattens djup än någon annan kamera vi ses. Vi tyckte att det här undervattenskamera, tillsammans med de två Olympus kameror vi granskat, tar de bästa undervattensbilder. Undervattensbilder har skarpa detaljer och bra färgmättnad. Den AW130 kapacitet utöver att ta bra bilder. Kameran kan ta full HD 1080p video som innehåller inspelning av ljud. Den har också en lång batteritid och Wi-Fi kapacitet.

Olympus TG-4 är vår tvåa för bästa undervattenskamera. Detta Top Ten Silver Award vinnaren tar skarpa och tydliga undervattensbilder samt kvalitetstorrlandbilder. Detta underwater digital kamera innehåller även alla de extra funktioner som vi letade efter, såsom videoinspelning, bildstabilisering, ansiktsdetektering, Wi-Fi och GPS. Denna robusta kamera klarar vattensdjup 50 fot och tål en droppe från 7feet utan skador.

Olympus Stylus TG-870 är vår Bronze Award vinnare. Stylus 870, ungefär som Coolpix AW130 och TG-4 tar enastående undervattensbilder. Detaljen är top notch och färgmättnaden är levande och korrekt. I likhet med TG-4, kan Stylus motstå djup 50 fot under vatten och droppar upp till 7 fot. Displayen på kamerans baksida kan vända upp och runt så att du kan bättre rama in bilden medan du håller kameran framför dig. Precis som sina bästa konkurrenter, denna kamera har också full 1080p videoinspelning och alla andra funktioner som vi såg i en topp vattentät kamera.