topp 10 akvarium skärmsläckare

I samma ögonblick som din dator sover är det ögonblick då fisken i akvarium skärmsläckare vakna. Läs om vilka funktioner du bör titta efter i denna akvariet programvara.

Alla vet känslan av att stirra uttryckslöst på sin datorskärm med avsikt att skriva en uppsats eller artikeln och skärmen bleknar snabbt till svart. På kommer en skärmsläckare för att ge dina ögon en vila och låta datorn i viloläge. För att koppla av och börja fokusera på uppgiften, är det bäst att ha en avkopplande skärmsläckare framför dig. Akvarium skärmsläckare ger lugn och avkoppling samtidigt distrahera dig med en undervattensvärld av färg och liv.

Det finns ingen anledning att bry sig med tråkiga fisk skärmsläckare där fisken simmar bara från vänster till höger. Du vill se fisk av alla storlekar och arter som sträcker sig från clownfisk, sjöstjärna, hajar, havsängel och mer. Dessa 3D virtuella skrivbords akvarier bör du förutse nästa gång datorn går in i viloläge, bara för att se vad akvarium bakgrund kommer upp nästa.

Ta reda på mer om de bästa akvarium skärmsläckare, titta på Dream Aquarium, Aqua Real och Digifish Dolphin. För mer information om grunderna i detta ämne, kolla in våra artiklar om akvarium tapeten.

Utseende och presentation är allt när det gäller virtuella akvarier, och vi har hittat vackrast realistiska akvarier på dagens marknad. Nedan beskrivs de kriterier Top Ten används för att utvärdera virtuellt akvarium programvara.

Dessa akvarium skärmsläckare kommer att ge närmaste erfarenhet du kan få att simma med hajar, snorkling genom tropiska rev eller bibehålla en ren akvarium utan att någonsin att du behöver lämna kontoret. Kvaliteten avkoppling erfarenhet kommer att bero på att hitta den bästa, mest realistiska fisk och landskap program som finns tillgängliga.