senaste underhållning omdömen

Från skärmsläckare till manus inkluderas i denna kategori programvara avsedd att roa dig och roa andra.

Serietidningar hålla supermakter, anime maktkamper och robot mecha lever och mår bra. Läs vår serietidning programvara översyn för att upptäcka vilket program som fungerar bäst för att bevara din kreativa safter.

Har en idé för nästa stora film? Du måste skriva ett manus, och manus programvara hjälper dig formatera och strukturera det till Hollywood standarder.

Nu kan du trådlöst strömma alla dessa filmer, foton och musik på datorn till din HDTV, spelkonsol och mer, med rätt programvara eller medföljande hårdvara.

Oavsett om du spelar i high-stakes Holdem turneringar eller strävar efter att gå pro, ger Texas Holdem programvara alla risker och spänningen i kasinot pokerrum direkt till din dator.

Fantasy Sports programvara kan du spela med dina vänner, familj och medarbetare för prispengar och rätten att skryta. Sätt din sport kunskaper på prov och upptäcka denna stora amerikanska sport-i-ett-sport!

Oavsett om du hoppas att lära sig eller redan förstå grunderna i poker, kommer Poker Software hjälpa dig vässa dina kunskaper samtidigt som du fix du behöver för ditt poker missbruk.

Om du är trött på att försöka komma ihåg vilka filmer du äger eller har inte sett, eller ens vilka du har lånat till vänner, kan DVD-samling programvara hjälper dig att hålla biblioteket och lån organiserade.

I samma ögonblick som din dator sover är det ögonblick då fisken i akvarium skärmsläckare vakna. Läs om vilka funktioner du bör titta efter i denna akvariet programvara.

Med tiden kan DVD repas, skadade och även helt oanvändbar. Med DVD-kopia programvara, kan du snabbt skapa säkerhetskopior av hela din samling.

DVD Cloner hävdade topplaceringen i vår granskning av de bästa DVD-kopia programvara på grund av dess enkelhet, mångsidighet och hög kvalitet. Det kan göra exakta 1: 1 kopior av dina filmer samt komprimera kommersiella DVD-skivor för att passa på mindre kapacitet tomma skivor. Den har också en unik förmåga att slå samman innehållet i flera DVD-skivor på en enda Blu-ray-skiva. Det tjänade Top Ten Gold Award genom att utföra dessa uppgifter snabbt med ett gränssnitt som vem som helst kan använda lätt. “” Review_verdict “:” DVD Cloner enkelhet, kraftfull verktygsuppsättning och högkvalitativa resultat gör det till den bästa DVD kopiator i vår granskning.