de bästa VHS till DVD programvara 2017

Spara dina minnen genom att överföra dem till ett format du faktiskt titta på med VHS till DVD-program.

Även om vi hoppas att våra VHS samlingar varar för evigt, i själva verket är de försämras långsamt varje dag. Ju längre du väntar, desto mer riskerar du att förlora värdefull fångade ögonblick för alltid – om du inte överföra videofilmer till en uppdaterad digitalt format.

Lyckligtvis finns VHS till DVD-program för att hjälpa dig att konvertera dina VHS och videokamera band. Dessa program kan göra det lätt att bevara och skydda alla dessa födelsedagar, bröllop och andra minnesvärda stunder som annars skulle hamna förlorad för alltid.

Även om alla VHS till DVD-program kan fånga video från dina enheter, det finns många funktioner som finns i vår topprankade VHS till DVD-program som gör dem sticker ut. Vi hittade Diamond One-Touch video capture enhet, Honestech VHS till DVD 7,0 Deluxe och Roxio Easy VHS to DVD 3 vara det bästa VHS till DVD-program på marknaden. Vi har också artiklar som fokuserar på VHS till DVD-program för att hjälpa dig att förstå några av de bästa sätten att överföra din video till DVD.

VHS-band hade sin tid under 80- och 90-talet, men dessa dagar har gått. Färre och färre videobandspelare produceras varje år, och bandet inne i VHS faktiskt försämras med tiden. Otaliga minnen, oavsett om de är din sons densegra homerun hit eller din dotters första balett skäl, troligen sitta orörd och glömt på arkaiska teknik avsedda för skräp högen.

Överföra dessa gamla filmer till DVD gör att du kan återuppleva dem igen och igen, utan att behöva oroa sig för bandet som tuggas upp av en gammal spelare. Följande kriterier kan hjälpa dig att upptäcka vilka VHS till DVD-program bäst passar dina behov.

Sluta förhala och konvertera din familj hemvideofilmer till ett digitalt format. Du överföra länge bortglömda stunder och ha roligt gör det med lätt att använda VHS till DVD-program. Genom att använda kriterierna ovan för att hjälpa dig att välja den bästa VHS till DVD-program, kommer du att sluta med ett program som låter dig spara dessa minnen och paketera dem i en organiserad och professionell video du kan vårda för många år framöver.