de bästa solid state-enheter av 2017

Genom att använda samma teknik som flash-enheter, fast disk lagringsenheter kan lagra stora mängder information på ett litet utrymme. De kan också överföra data med otroliga hastigheter.

Skillnaderna mellan solid-state-diskar (SSD) och vanliga hårddiskar är stora och rikligt, men skillnaderna kan också enkelt sammanfattas i ett ord: hastighet. SSD är mycket snabbare och använder mycket mindre ström än traditionella mekaniska hårddiskar. Dessutom är de i stånd att snabbare hitta information och är mycket mindre benägna att misslyckas.

Gamla mekaniska hårddiskar, varav en kan finnas i datorn som du använder för att se denna sida, bland annat en serie av skivorna på en axel som ständigt snurrar. Att hitta information om skivorna, en motordriven läs / skrivhuvudet på en arm söker data från dessa spinning skivorna. Mekaniska fel är vanligt på grund av den ständigt rörliga delar som finns i dessa enheter.

Omvänt SSD innehåller inga rörliga delar alls. I stället för att snurra skivorna och rörliga mekaniska armar, använder de elektroniska NAND flashteknik för att simulera dessa funktioner. Solid-state-enheter använder mycket mindre energi på grund av detta. Dessutom är de inte benägna att de mekaniska fel som ofta uppstår på grund av komponenterna i traditionella hårddiskar.

Genom att utvärdera de kriterier som anges nedan, fann vi OCZ Vertex, SanDisk Extreme och Corsair Force GS att vara bland de bästa MLC NAND flash SSD-lagringsenheter som finns idag. Genom att använda någon av SSD vi granskat ger dig snabbare, tystare och effektivare minne och lagring på datorn än en traditionell hårddisk. Var också noga med att kolla in våra artiklar om solid-state-enheter och hårddiskar.

Solid-state lagring tekniken ständigt växer och förändras. Men även med alla de förändringar som har ägt rum, vissa saker, såsom hastighet och tillförlitlighet, alltid kommer att vara viktigt att tänka på. Som vi forskat och rankas var och en av dessa dator lagringsenheter, fann vi följande kriterier för att vara det viktigaste.

Världen SSD kan vara skrämmande om du inte känner informerade. När allt kommer omkring är det som att flytta från en skivspelare till en MP3-spelare. På denna sida hittar du en mängd information som kan hjälpa dig att navigera växeln som vi presenterar de tio bästa solid-state drive alternativ.