topp 10 tankless varmvattenberedare av 2017

Installera en tankless varmvattenberedare snarare än en konventionell modell reducerar den mängd energi du förbrukar, minskar din elräkning. Den drar bara energi när du behöver varmt vatten och under korta tidsperioder, upphettning av en ganska liten volym. Traditionella varmvattenberedare drar betydligt mer energi, eftersom de kör längre och måste värma en hel stor kapacitet tank med vatten för att leverera ännu en liten mängd tillräckligt varmt vatten när du slår på en kran. Traditionella tankar, även välisolerade och kära, låt värme fly. Detta innebär att vattnet inuti ständigt svalnar så värmaren måste köra nästan kontinuerligt för att upprätthålla den inre temperaturen.

Eftersom dessa varmvattenberedare kör mindre ofta än de traditionella modeller och drar mindre energi, är deras livslängd betydligt längre. För bostäder där utrymmet är begränsat, tankless varmvattenberedare är ett smart val. De inte lagra och värma stora mängder vatten, så att de är betydligt mindre än sina konventionella motsvarigheter. Några populära tankless varmvattenberedare är Bosch Therm 520 HN, den Rheem RTE 13 och Noritz NRC661-DV-NG.

Med så många att välja på, köpa en tankless varmvattenberedare är en svår uppgift. Förstå dina behov och de viktigaste överväganden gör det möjligt att fatta ett välgrundat köpbeslut och väljer en modell som bäst passar din livsstil och behov.

För att spara utrymme och pengar och minska din klimatpåverkan för en grönare, mer energieffektiva hem, är en tankless varmvattenberedare en solid val. Dock måste du överväga strömkällan, storlek, flödeshastighet och energieffektivitet för att göra ditt köp beslut.