den bästa moln hosting av 2017

De översta utförare i vår granskning InMotion Hosting, Gold Award vinnaren, Arvixe, Silver Award vinnaren, och Just Host, brons pristagare. Här är mer om att välja en service för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de bästa webbhotell.

Cloud hosting ger dig tillgång till flera servrar som är anslutna till kompromissa ett moln eller en grupp av online-servrar. Även moln hosting kommer med sin andel av problem, bland annat säkerhet, har det många fördelar och erbjuder större flexibilitet än din typiska delad hosting planer.

Termen “molnet” i moln hosting är en standard en som används för att beskriva något webbhotell som tillhandahålls via Internet. I affärs atmosfär vi ta itu med, kan du gå så grundläggande som möjligt med Cloud Storage eller förskott till det yttersta med Cloud Computing.

Cloud Hosting är differentierad på tre olika sätt. För det första finns det Software as a Service (SaaS), som är standardmetoden för överföring av programvara via webben. Sedan finns det Platform as a Service (PaaS), som vanligtvis hänvisar till en utveckling som kräver ständig interaktion mellan en användare och utvecklare. Slutligen finns det en pay-as-you-go format som kallas Infrastructure as a Service (IaaS).

Vår syn på moln hosting-tjänster blev mycket fokuserade som vi ansåg små och medelstora företag. Vi letade efter tjänster som kan köra SaaS effektivt och som använder en månatlig betalning struktur.

Den typ av Cloud har vi fokuserat på använder virtuella privata servrar som har mycket mer utrymme för tillväxt och lagring än grundläggande delad hosting-tjänster. Denna högre nivå av stöd går längre än standard hosting. Det omfattar distribution av programvara och fildelning samt.

För de företag vi testas och utvärderas, tog vi deras grundläggande Cloud VPS-paket och fann ett sätt som varje skulle gynna ett litet företag. Dessa planer har fantastiska metoder genom att skapa redundanta data över flera hårddiskar för lagring. Detta, tillsammans med användning av en SSD, förbättrar sida-lastning hastighet och mildrar misslyckande på grund av konto duplicering. Flexibiliteten hos dessa VPS-konton kan du skala kontot som ditt företag har för avsikt att växa.

Vår Inköpssystersajt, Business News Daily beskriver moln hosting för små företag i den här guiden, vilket förklarar moln hosting, som använder moln hosting och olika typer av hosting-tjänster företag i detalj.

Molnet värd marknaden är mättad med konkurrens. I vår granskning och utbredd jämförelse, vi forskning, testat och rangordnas varje moln webbhotell för att hitta de bästa passar för småföretagare. För mer information om den här branschen, titta på några av våra artiklar om moln hosting.

För att testa lineup, vi köpte teckning av molnet hosting bastjänster. Dessa planer typiskt automatisk förnyelse och i de flesta fall inkluderar en gratis domännamn som en del av paketet. Siffrorna vi samlat för dedikerade diskutrymme, minne och bandbredd är baserade på de inledande planerna för varje tjänst.

hosting Paket

Cloud hosting paket bör vara flexibel, vilket ger din webbplats utrymme att växa som ditt företag expanderar. Vi mätte flexibiliteten hos en tjänst baserad på hur många moln hosting paket erbjuder och genom att tala med sin stödpersonal om hur lätt det är att uppgradera en plan, även midcontract.

Fyra är det genomsnittliga antalet moln hosting planer att ett företag erbjuder. Ett fåtal företag på lineupen, som iPage, ger dig tre alternativ, medan andra, som Hostgator och GreenGeeks erbjuder upp till fem planer för dig att välja mellan. Det bästa är Arvixe erbjuder hela sex planer för dig att välja mellan.

Viktiga funktioner som finns i vanliga moln hosting planer inkluderar obegränsad domäner, tillägnad diskutrymme, minne och bandbredd. Med moln hosting, är du utsett en viss mängd utrymme på en gemensam server. Medan du delar tillgång till servern och CPU-kärnor, är du tilldelas en egen plats, som är tillägnad ditt konto. Denna inställning ger dig möjlighet att hjälpa ditt företag att växa utan att behöva göra hoppet till det yttersta av dedikerad hosting.

support~~POS=TRUNC

Kundservice är en viktig egenskap för alla tjänster, men blir särskilt viktigt med moln hosting eftersom företag ofta hjälpa dig att hantera ditt konto. Om du väljer att använda en fullständigt hanterad moln hosting server, kommer bolaget att genomföra alla servern administrativa uppgifter, som att hantera installation, konfigurering uppdateringar och installera de mest up-to-date versioner av programvaran.

Kvalitet kundservice är också viktigt eftersom en webbplats och företagets ägare, du litar på fast drifttid med din webbplats. När en server misslyckas tillfälligt, moln hosting företag måste kunna reagera omedelbart för att hjälpa dig att få din webbplats igång igen.

För att testa kvaliteten på stödet från moln webbhotell, kallade vi flera gånger vid alla tider på dagen, trots allt, man vet aldrig när något kan gå fel med din webbplats. Vi nådde en poäng genom att rangordna fem separata kriterier hjälp och stöd. En kundtjänst behövde ha en praktisk kännedom om den hosting paket, istället för att bara styra oss till olika länkar inom bolagets hemsida.

I supportsamtal, såg vi att få problem lösta och tog bort poäng om ett företag försökte driva en säljagenda snarare än att fokusera på den aktuella frågan. Vi ansåg också vänlighet i vår poäng. Personability, både via telefon och via chatt, är en viktig faktor i kundsupport. Väntetider var en annan stor fråga, mätte vi de inledande väntetider och tider mellan svaren när en chatt bildades.

Den snabbaste svarar företaget var Webhostingpad. De väntetider, i genomsnitt var drygt 10 minuter. Den längsta vi väntat att nå en representant för alla tjänster var 50 minuter.

Testa kvaliteten på supportpersonalen var avgörande för vår testprocessen eftersom det ofta set företag före konkurrenterna. Medan många företag skryta 24/7 support eller snabba svarstider, endast ett fåtal leverera. Ofta fann vi representanter var tillgänglig eller kunde bara rikta oss till svar på webbplatsen snarare än att ge oss ny information. Andra gånger personalen försökte bara driva säljagenda, i stället för att hjälpa oss fixa våra frågor.

Kontrollpanel

Vi testade även dessa tjänster för användbarhet. För att göra detta, byggde vi en målsida för en verksamhet och lagt bilder, text och annat innehåll. Ett antal examinatorer testade cPanels från varje tjänst. För att göra det, ladda ned de program, som WordPress och Joomla, för att testa kompatibiliteten för plattformen. Vi bestämde användbarheten poäng genom att testa hosting plattform genom scoring instrumentbrädan och egen site builder.

Det första steget i upprättandet användbarhet baserades på att inrätta ett konto. Om ett företag hade en enkel enstegsprocess, fick den poäng för användbarhet. Denna värdering ingår lätt kontoverifieringen och domän godkännande genom e-postmeddelande. Vi bygger dessa tester på nya användarupplevelsen, om en tjänst är svårt att komma åt, kommer de flesta användare helt enkelt passera och gå vidare till nästa service. Hälften av de företag vi ses nödvändiga id-kort och kreditkort uttalanden innan så att du kan registrera dig.

Efter våra konton hade upprättats, körde vi ett test på varje instrumentbrädan. Den typiska gränssnitt för moln servrar kallas cPanel. Vissa tjänster, som iPage, använda sin egen instrumentpanel. Vi mätte vilka funktioner finns i de grundläggande delad moln hosting paket och letade efter verktyg som skapas e-post och 404 felsida anpassning. Endast ett fåtal tjänster på vår lineup erbjuder viktiga tjänster som manuell säkerhetskopiering eller en klick installation av program.

Ytterligare överväganden: att välja de bästa Cloud Hosting för ditt företag

Medan de funktioner vi testade är de viktigaste sakerna att tänka på andra faktorer som påverkar vilka moln webbhotell är den som passar bäst för ditt företag. Cloud värd är en mycket konkurrensutsatt område, och ofta är det svårt att avgöra vilket företag utför vissa uppgifter bäst. Även om varje företag på lineupen erbjuder säljfrämjande priser som uppmuntrar dig att registrera dig, såg vi några viktiga funktioner som kommer betyder mer långsiktigt.

Vad gör obegränsad egentligen?

När du först börjar granska moln webbhotell, kommer du att se “obegränsad” som bifogas nästan varje tjänst. Det är vanligt att se saker som obegränsade domäner, obegränsad underdomäner, obegränsad e-postkonton. Som konsument är det viktigt att veta vad obegränsad egentligen innebär.

Termen innebär tekniskt att du inte överskrider normal användning, ett område baseras på den genomsnittliga moln hosting användare. Medan många företag hävdar att 99,5 procent av kunderna inte kommer att överstiga den typiska användningen gränser, kommer du fortfarande få en användning varning från webb, säger att du kommer att uppleva förseningar eller saktade tjänsten om du lagra stora mängder data.

Så obegränsad betyder verkligen att du är fri att skapa så många e-postkonton eller domäner som en särskild plats i samband med ditt konto kan hantera.

Driftstopp Lyhördhet

Varje företag på lineupen hävdar att ge service med 99 procent upptid. Tekniska problem kan uppstå när som helst, dock, och även en kort driftstopp på din webbplats kan kosta dig pengar eller kunder, om dessa är de viktigaste målen för din webbplats.

När tekniska problem uppstår, det finns mycket lite du kan göra på din sida, sätta dig i händerna på webbhotellet. Att välja ett företag som erbjuder pålitliga stöd kan göra hela skillnaden när dessa kritiska situationer uppstår.

Kompatibilitet, molnwebb spelar en nyckelroll i webbplatsens liv och bestämma hur din webbplats kommer att pågå under de närmaste åren. Om du upptäcker att hosting plattform du väljer är inte rätt passform, bör du enkelt kunna flytta dina data och domännamn till en annan leverantör.

Vi höll ett öga på tjänster som gjorde det lätt att flytta data och exportera webbplatsens innehåll. En tjänst som tillhandahålls dessa tjänster exceptionellt väl var InMotion Hosting.

Säkerhet

Säkerhet är alltid ett bekymmer med moln hosting. Många kunder är fortfarande försiktiga med molnet och på distans värd konfidentiell information. Ofta användare oroa någon annan övervakning av sina uppgifter eller risk för cyberattacker. Andra bekymmer är bristen på standardisering inom moln hosting. För mer information om dessa frågor, se den här artikeln på moln hosting från Business News Daily, vår systersajt.

Om säker moln hosting är ett stort problem för dig, se till att leta efter företag som erbjuder ett SSL-certifikat och SSD. Ett företag fann vi att förutsatt att alla nödvändiga säkerhetsfunktioner för grundläggande moln hosting var Go Daddy.

Med så många företag konkurrerar om ditt företag, är det viktigt att hitta den som passar bäst för dig. I våra recensioner av grund moln hosting planer, var vi glatt nöjda med de olika enastående funktioner som tillhandahålls av olika företag.

Medan InMotion, Arvixe och Just Host var våra top picks, andra företag på vår lineup sticker ut på olika sätt. Dream erbjuder en imponerande mängd dedikerade diskutrymme och obegränsad bandbredd med sin baspaket. Om du är ett miljövänligt företag, kan du vara intresserad av GreenGeeks, som specialiserat sig på gröna moln hosting-tjänster.