den bästa kalenderprogram 2017

Sluta köpa dyra, generiska kalendrar från butiken. I stället skapa egna personliga kalendrar med lättanvända kalender göra programvara. Använd dem på kontoret eller i hemmet, eller ge bort dem som gåvor.

Med topprestanda i vår granskning är Kalender Skaparen, Gold Award vinnaren, Printmaster Platinum, Silver Award vinnaren, och Fotokalender Skapare, brons pristagare. Här är mer om att välja en programvara för att möta dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 kalender program.

I den digitala tidsåldern, har kalendrar fått en helt nytt liv. En kalender kan vara en personlig, interaktiva dokument för att hjälpa dig att hålla på uppgiften. Dessutom kan det bli en återspegling av din personlighet och ditt liv.

Kalender programvara kan du anpassa kalendrar enligt din stil och smak för specifika händelser. Du kan variera kalendrar för att passa olika aspekter av ditt liv. En kalender som du skapar för ditt kontor, till exempel, kommer att ha ett annorlunda utseende, känsla och ändamål än en kalender för ditt hem, kyrka grupp eller en klubb som du är medlem. Kalender mjukvara och program ger dig steg-för-steg verktyg för att enkelt skapa kalendrar som är både personlig och professionell.

De bästa kalender program kan du spara till en mängd olika format som PDF, BMP och JPEG. Dessa kalendrar utför också funktioner som att bränna data på en CD eller tillåter dig att göra HD-utskrifter för en väggkalender. Det finns många specifika typer av kalendrar som du kan skapa med hjälp av denna programvara. Men du kan också återanvända kvalitet mallar för att spegla viktiga händelser i ditt liv.

Kalendrar för särskilda ändamål kan hjälpa dig att komma ihåg och följa dag till dag aktiviteter. En 40-veckors mamma kalender kan hjälpa dig att hålla koll på läkarbesök och graviditets milstolpar. Födelsedag och årsdag kalendrar kommer att hjälpa dig att komma ihåg viktiga händelser. Oavsett om du är en del av en stor ideell organisation eller en liten bokklubb, kan gruppkalendrar ge dig en plats där du kan ordna relevant information och kommande evenemang på samma plats. Om du är en lärare, kommer skolan kalendrar hjälper dig att hålla koll på kommande tester, uppdrag och projekt. Icke-engelska kalendrar erbjuder språkiga alternativ samt specialiserade typsnitt.

Vår forskning avslöjade vilka program är de bästa anpassade kalendertillverkare. Vi jämförde antalet kalendermallar, bilder, redigeringsverktyg och teckensnitt, och fann de varierar kraftigt mellan olika program och applikationer. Ditt beslut om vilket program att välja bör baseras till stor del på komplexiteten eller enkelheten i kalendrar som du vill skapa.

Många av programvarupaket filial ut till andra områden, t.ex. gratulationskort, medan vissa program, som Kalender Skaparen, fokusera enbart på kalendrar och utmärka sig i varje aspekt av kalender skapelse. Naturligtvis, ju fler mallar och bilder som du har att välja mellan desto bättre, och de program som är specialiserade på kalender skapande är ofta de som ger dig de mest alternativ.

Vissa program körs enbart på nätet. Fördelarna med en kalender maker som du laddar ner som en ansökan är att det är dynamiskt. Det förändrar och uppdateras regelbundet. Du kanske föredrar enkelheten av att arbeta utanför ditt skrivbord med ett programpaket du hämtar från en CD-ROM. Men de flesta program förlitar sig på kompletterande nätet nedladdningar.

Medan kalender programvara kan du skapa ett brett utbud av personliga kalendrar för ditt hem, kontor och andra områden i ditt liv, har vi skapat separata omdöme laguppställningar med ännu mer specialiserad inriktning. För upptagen yrkesverksamma, schemaläggning programvara hjälper dig att organisera din personliga och professionella liv. Annan programvara smalnar fokus ännu mer, med inriktning på sådana områden som anställd schemaläggning och affärsplanering.

Du bör bestämma hur personlig du vill göra dina kalendrar. Du kommer att vilja ha möjlighet att importera dina egna bilder för att ge det en personlig touch, men du kommer också att vilja ha möjlighet att välja så många högkvalitativa bilder i ditt bildbibliotek som möjligt. Med en kombination av personliga och anpassningsbara bilder, kan du sätta fotokalender maker att arbeta skapa verk personlig art som påminner dig om viktiga händelser.

Efter forska och testa många tillämpningar, identifierade vi vilka verktyg och funktioner som är viktigast för att leta efter när du väljer att köpa kalender programvara. Dessa funktioner avspeglas i våra värderingar, rekommendationer och artiklar om kalender göra programvara.

Sammanfattning och rekommendationer

Det är lätt att göra egna kalendrar med kalender Maker. Men inte alla kalenderprogram är desamma. Efter forska och testa många tillämpningar, identifierade vi vilka verktyg och funktioner som är viktigast för att leta efter när du väljer att köpa den bästa kalender programvara. Med de verktyg och funktioner som många av dessa ansökningar har, kommer du att snabbt kunna skapa kalendrar du föreställa. Vi identifierade de tre bäst personlig kalender beslutsfattare ute. Våra tester visade Kalender Skaparen, Printmaster Platinum och Fotokalender Skapare vara de bästa kalender programvara alternativ där ute. Du kan hitta ytterligare information genom att läsa våra artiklar om kalender göra programvara.