den bästa Internet-leverantör av 2017

Tillgång allt vida världen har att erbjuda med en snabb internetuppkoppling. Alla delar av USA har nu tillgång till Internettjänster, från kust till kust.

De flesta områden i USA har åtminstone några höghastighetståg Internet-alternativ och mer än sannolikt några uppringd alternativ. Att hitta de tjänster som finns i ditt område kontakta vår lista över leverantörer och när du begränsa listan ner till internetleverantörer (ISP) i din allmänna område, kan du hitta det specifika tjänster finns tillgängliga i din exakta position. Besök webbplatsen för en ISP och mata in ditt adress eller telefonnummer i sökandet bearbetar att precisera exakt internet planer finns i ditt område.

När du har bestämt vilka tjänster som finns tillgängliga för dig, måste du bestämma vilken typ av Internet-anslutning kommer att tillfredsställa dina behov. Om du har en fast telefon och behöver bara internet för att kontrollera e-post och andra enkla uppgifter, kommer en uppringd tjänst fungerar för dig. Om du har en fast telefon och använder Internet i första hand för att kontrollera e-post, läsa artiklar eller ljus forskning, bör en DSL-tjänst tillfredsställa dina behov. Men om du är en måttlig till tung Internetanvändare och använda den för spel, titta på film eller strömmande musik, kommer du vill leta efter en bra kabel eller fiberoptisk tjänst. Tänk på att uppringd är typiskt en av de billigaste Internettjänster du kan köpa.

En notering om hastighet: Rapporterade hastigheten är den maximala förväntade under optimala förhållanden hastighet, men hastigheten varierar beroende på området på grund av skillnader i fysisk infrastruktur och miljöförhållanden. Hastighetsberoende för uppringd, DSL och kabel ovan allmänt accepterade hastighetsnummer, men det finns en viss tvist om faktiska potential hastighet per teknik.

Vi gjorde omfattande forskning för att fastställa de bästa hem internetleverantörer, som kan ge hög hastighet alternativ till stora marknader, såsom våra top picks: Comcast, Time Warner Cable och Verizon. Du kan också läsa mer om ISP genom att läsa våra informativa artiklar om Internetleverantörer.

Jämföra trådlösa Internetleverantörer är en svår uppgift. De flesta tätorter erbjuder endast några höghastighets val, medan landsbygden har ofta bara DSL, satellit eller uppringd alternativ. Välja mellan olika alternativ kan vara en huvudvärk, i synnerhet med de aggressiva reklamkampanjer och dogmatiska kundrecensioner bekämpa varandra. Att filtrera bort marknadsföring hype och omtvistad kritik, minskat vi vårt fokus att svara på tre enkla frågor: Hur snabbt är kopplingen? Var finns den tillgänglig? Kan jag få hjälp om jag behöver det?

Om du flyttar till ett nytt område eller letar efter en ny ISP, kan lite forskning spara timmar eller till och med veckor av frustration. Se våra recensioner för att få en allmän uppfattning om vad dina erfarenheter kan vara med en specifik leverantör. Använd denna information som en riktlinje när du pratar med dina grannar och kollegor att ta reda på vilken typ av framgång de har haft med sin ISP i ditt område.