de bästa telepresence lösningar av 2017

Telepresence-system är avancerade videokonferenssystem som låter dig skapa en fysisk närvaro i en avlägsen plats samtidigt som förmågan att röra sig, tala och lyssna till personer som är faktiskt på plats. Om du är en avlägsen arbetare, låter detta du hålla dig informerad om vad som händer på kontoret och ökar din förmåga att kommunicera mer effektivt med ditt team. Tekniken kan också få dig att känna som om du är faktiskt i närvaro av dina medarbetare, även om du är kontinenter bort. Några av dessa avancerade video tekniska system inkluderar Dubbel, Acano och VGO.

Genom att använda denna typ av system på arbetsplatsen gör schemaläggning och möten flexibel för alla parter innebär. Det minskar också behovet av att spendera tid och pengar på att resa till mötet plats. Dessutom blir det möjligt för dig att behålla dina bästa anställda, även när de beslutar att flytta bort från där företaget ligger.

Det finns vissa element för att leta efter när du väljer videokonferenslösningar. Dessa faktorer kommer att avgöra hur du kan använda tekniken och vilka fördelar det kommer att ge dig och din personal. Rätt system bör hjälpa dig att samarbeta mer effektivt, få arbete och bygga relationer med dina anställda.

Kommunicera effektivt även när du är på en avlägsen plats som är möjligt med telepresence-teknik. Du kommer att vilja vara säker på att överväga vardera av lösningarna har innan du köper något beslut om köp för att säkerställa att det är den rätta för ditt företag.