de bästa gasspis av 2017

Vrid upp värmen och hålla den varm med olika gasspis på marknaden. Innan du får matlagning, finns det några saker att tänka på, såsom säkerhet, rengöring och din personliga matlagning stil.

Med topprestanda i vår granskning är GE Cafe, Gold Award Winner, Wolf övergångs, Silver Award Winner, och Thermador Masterpiece, brons Award Winner. Här är mer om hur du väljer en gashäll att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 apparater.

En gashäll är en stor hänsyn till både kök renoveringar och nya bostäder. Att ha en separat spishäll och vägg ugn kombination utnyttjar utrymmet effektivt och skiljer köket från de med äldre stilar och gemensamma intervall.

De bästa hällar har ett brett utbud av funktioner och med en mängd olika storlekar, de möjliggör obegränsade möjligheter. Vi ansåg 36-tums gasspis, en av de vanligaste storlekarna. De flesta tillverkare gör liknande modeller i både 30 och 36 inches med jämförbara funktioner och en liten prisskillnad. Om du väljer mellan de två vanligaste storlekarna, är det en bra idé att ta din största potten i butiken så att du kan se hur det passar och visualisera hur det fungerar att köra flera brännare med en stor kruka på spishällen.

Gas vs Electric vs Induktion, För många husägare, är valet mellan en gas, el eller induktionshäll i hög grad beroende av tillgången på strömkällan. Om du har enkel tillgång till en gasledning och den erforderliga elektriska uttag, finns det skäl att överväga de olika alternativen.

Gasspis ger en hel del värme och ger dig tillfredsställelsen att se vad som händer under pannan. De flesta har elektrisk tändning utan pilot ljus, och nyare modeller har stängt brännare för att förhindra skräp från att falla under brännaren och häll yta. Liksom deras elektriska motsvarigheter, täcker gallret yta ofta hela spishällen, vilket innebär att flytta kokkärl över det är lätt. Gasspis tenderar att kämpa vid matlagning vid låga temperaturer. Många tillverkare har nu låga Btu sjudande brännare för att bekämpa denna svårighet.

Elektriska hällar tillåter finjustering temperatur, bland annat lägre dalar och ibland högre toppar. De vanligaste elektriska hällar har strålande element under en glasyta, men vissa intervall har en spole eller fasta skivelement finns också. Flatbottnade kokkärl tenderar att fungera bäst på elektriska spishällar, och tunga krukor som de gjorda av gjutjärn kan lätt repa glasområden.

Induktionshäll har ett liknande utseende till elektriska hällar, men mest effektivt använder energi, men de kommer på en högre initial kostnad. Dessa intervall använder magnetfält för att värma kastruller och stekpannor, och som sådan, kräver de magnetiska kokkärl. Du kan testa din kokkärl för kompatibilitet med hjälp av en magnet. En annan fördel med induktionshäll är att den övre ytan förblir svalt överallt utom potten.

Andra överväganden, När du installerar en gashäll, det finns flera andra faktorer att ta in på kontot. Gasspis behöver ventilation, och ditt skåp utformning måste medge en av två metoder för ventilering: ett utsugs eller huva ventilations. Nedåtriktad ventilation är inbyggd i häll och drar luft från ytan ned genom ventilationssystemet och kanaler nedan. En ventilationsfläkt är en klassisk design för ventilering och möjliggör större luftrörelser för att förhindra överdriven rök och lukt.

Beroende på var du bor, kan din spishäll måste installeras av en behörig. Du måste också ta hänsyn till unika skåp design som krävs för att ta hänsyn till djupet av spishäll eller bänkskivan utskärningar. Om ditt kök inte redan har den erforderliga gas och elledningar till spishällen område kan det kräva betydande ombyggnad.

Gasspis i allmänhet betraktas som en high-end apparaten. När du överväger att köpa en, bör du planera för de potentiella kostnaderna för ventilation, VVS och installation, förutom kostnaden för apparaten.

Under vår granskning av 36-tums gasspis, fann vi funktioner som kraftigt ökat värdet av apparaten. Alla de bästa gasspis har en primär brännare för snabb kokning. De hetaste brännarna når nära till 20.000 Btu, vilket gör brännande och kokande lätt. En hög Btu utgång är viktigt för återvinning, eller den tid det tar för en kastrull för att återgå till hög värme när du lägger ingredienser. Gas intervall tenderar att ha svårigheter att nå låg smältpunkt och sjudande temperaturer, så vi har också tittat på modeller som har en låg Btu brännare för delikat matlagning, och dessa når så lite som 5000 BTU.

Vissa gasspis har lätta plast knoppar som har en låg kvalitetskänsla och inte stå upp för hög värme från pannor placerade för nära kontrollpanelen. Istället tunga metall vreden är att föredra. Vissa tillverkare införliva motljus knoppar, som ser bra ut och är lätt att hitta i svagt ljus, och en het yta indikatorlampa.

Om du gör fullskaliga renoveringar, kan ditt kök inställning begränsa dina alternativ. Vissa hem flytande propan i stället för naturgas, så vi såg för modeller som ingår LP cabrioleter. Likaså hällar kräver ventilation, vilket kan förhindra kolmonoxid uppbyggnaden liksom problem med rök och lukt. Om du inte kan installera en ventilationsfläkt direkt ovanför spishällen, drar ett utsugs modell luft uppifrån krukorna till under enhet för utmattning.

Vissa hällar har brygg brännare, som är brännare formade för att jämnt värma långsträckta eller långpannor. En annan användbar funktion som vi hittade var en integrerad grill. Dessa ersätter en del av galler med en gjutjärns grill, ger dig direkt hög värme intill flamman.

GE Cafe har den högsta termiska effekten tillgänglig på den primära brännare. Det har också de flesta av de funktioner som vi letade efter, inklusive sammanhängande tål maskindisk galler, metall rattar med bakgrundsbelysning, ett barnlås och en precisions brännare. Av dessa och andra skäl, tjänar det våra Top Ten Gold Award.

Vargövergångs och Thermador mästerverk, vår Top Ten omdömen Silver och brons Award vinnare, har höga Btu utgångar, och var och en har en snygg design. De har också de bästa garantier – en tvåårig fullt och två års garanti respektive – bättre än resten av gruppens begränsade ettåriga garantier.

Medan Bosch 800 Series 36-tums häll inte göra de tre, eftersom antalet fyra rankad gashäll sitt pris och brett utbud av funktioner gör det ett bra alternativ för personer på en budget. Om du inte är alltför bekymrad över funktioner och är mest intresserade av att få hög värme, KitchenAid Pro Dual-Tier och Maytag dubbla stackar båda är båda bra alternativ. Se våra individuella gashäll omdömen för mer information om varje modell.