bästa tryck pool städare av 2017

En pool är en underbar livsstil rekreationsområden, men att behålla det kan kräva mer tid än du faktiskt spenderar njuter av det. Med användning av automatiserad utrustning för att hålla poolen ren på ett regelbundet schema kommer att bidra till att minska underhållskostnaderna och städtider.

Tryck pool städare är bland de mest populära typer av pool städutrustning. Högtryckstvättar såsom Pentair Kreepy Krauly Platinum, Poolvergnuegen PoolCleaner och Polaris Vac Sweep 360 körs automatiskt när du är borta från hemmet, hålla din pool ren och fri från alger och bakterier. Eftersom de fäster vid din pool pump och filtreringssystem, kan de fungera säkert utan övervakning. Inga ytterligare elektriska anslutningar behövs, så att du kan göra det möjligt för maskinen att arbeta på egen hand i timmar och se till att poolen är ren varje gång du och din familj är redo att njuta av det.

Det finns ett antal olika faktorer att tänka på när man tänker på att köpa en tryck pool renare, såsom sug, integrerade pumpar och hur kompatibelt det är med din pool. Läs vidare för att ta reda på mer.

Högtryckstvättar kan vara ett betydande tillskott till din pool underhållsrutin. De är särskilt användbara för större bitar av skräp, såsom löv och små grenar, och har mer makt än en sida pool högtryckstvätt. Att hitta rätt modell kan spara tid och bidra till att minska de totala underhållskostnaderna.