bästa brusreducerande hörlurar av 2017

Active Noise Cancellation hörlurar använder batterikraft för att förhindra utanför tongångar från att störa din musik, böcker och filmer.

Lugn och ro är sällsynta råvaror oavsett var du bor eller arbetar. Liv och rörelse i vardagen verkligen ett nummer på vår hörsel och förstånd. Att blockera dessa irriterande ljud, köpa en stor par brusreducerande hörlurar. Inte bara kommer du att kunna faktiskt höra din musik, du kommer inte heller att behöva ta itu med gråtande barn på din flygning, telefonsamtal av medarbetare eller byggandet på gatan utanför hemmet,. Till skillnad från brusreducerande hörlurar , som bara använder konstruktion och material för att dämpa buller, buller annullering hörlurar använder batterikraft för att aktivt blockera buller från att komma åt din hörselgången. Din hörsel kommer att tacka dig för att skydda den från hårda, skadliga decibel från gräsklippare och jetplan. När utanför tongångar aktivt avbryts, du kommer inte heller att skada hörseln genom att vrida upp volymen för högt i ersättning,. Oavsett om du gillar att lyssna på ljudböcker på långa pendlar, titta på film innan du går till sängs eller lyssna på musik på kontoret , Sennheiser PXC 450, Sony MDR-1RNC och Audio Technica ATH-ANC7bs är våra mest rekommenderade val för de tio bästa brusreducerande hörlurar. Våra senaste artiklar om brusreducerande hörlurar kommer att hjälpa dig att ta reda på varför du ska köpa brusreducerande hörlurar för barn eller ge förslag om roliga saker du kan lyssna på.

Aktiv brusreducering gör hela skillnaden när du vill njuta av din underhållning i lugn och ensamhet. När du söker efter en bra uppsättning, leta efter bra brusreducerande men också överväga följande kriterier för att få en bra all-around par hörlurar.