den bästa pekskärmen mobiltelefon

Pekskärm mobiltelefoner ansluta dig till världen bokstavligen vid en touch av ett finger. Dessa mobiltelefoner allt från smartphones till multimedia och musikmobiler. Det är noga med att vara en touch screen telefon för alla.

Pekskärmen mobiltelefon är på modet dessa dagar. Med hjälp av denna heta gränssnitt gör bläddra igenom bilder, navigera runt webbsidor, välja alternativ och även skriva, i en serie eleganta gester. Inga fler argumentera med telefonens knappsats som du försöker skriva ett textmeddelande med enskilda knappar som representerar tre eller flera olika tecken. Hela processen blir instinktiv.

Denna taktila teknik kan vara lite skrämmande för en användare som är vana vid att fysiska knappar, tangentbord och styrkulor, men med lite övning, kommer de flesta någon snabbt bli skicklig på manövrering igenom informationen på sin mobiltelefon med bara en touch. När du har blivit bekväm med det nya gränssnittet kommer att återvända till ett fysiskt tangentbord och trackball känna otymplig och begränsande.

En bra pekskärm mobiltelefon kommer att ha en stor skärm, hög upplösning och en stark batteritid. Du kommer också ha en fast, intuitivt gränssnitt som inte kräver att memorera en instruktionsbok. När man överväger alla dessa faktorer och några andra, vår favorit touch-telefoner var Apple iPhone 4S, Motorola Photon och HTC Sensation. För fler tips titta på våra artiklar relaterade röra telefoner.

Det finns några viktiga funktioner som du bör titta efter om du funderar på en pekskärm mobiltelefon, nämligen design, batteritid, systemspecifikationer och andra funktioner. Med detta i åtanke, leta efter dessa viktiga funktioner i någon pekskärm mobiltelefon du kan överväger

Förvara dessa punkter i åtanke, tillsammans med vilken du planera att använda din mobiltelefon för, när du väljer pekskärm mobiltelefon och titta noga på vår head-to-head jämförelse av våra topprankade telefoner pekskärm.