den bästa fotobok 2017

Med topprestanda i vår granskning är Shutterfly, Gold Award vinnaren, Mixbook, Silver Award vinnaren, och Snapfish, brons pristagare. Här är mer om hur du väljer en fotobok service för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 tjänster.

Det är lätt att hamstra bilder på dina många enheter och aldrig återvända dem. Bilder från semester och konserter, samt roliga stunder med vänner, familj, husdjur och barn kan sitta på telefonen för åldrar och tar upp värdefull minne. Alternativt kan du tillbringar mycket tid att ordna bildbiblioteket med hjälp av fotoredigering och foto organisera programvara om du vill behålla dina bilder digitalt. För riktigt speciella bilder, överväga att skapa ett professionellt tryckt fotobok för att visa dina viktigaste ögonblick.

Online fotobok tjänster liknar fotokort, online fotoredigering och digital fotoframkallning, men resultatet är en skräddarsydd professionellt tryckt och inbunden bok. Dessa tjänster ger olika alternativ för pappersmaterial, vikt, täcka styrka, sida teman, bildbehandling, text, klistermärken och även presentinslagning. Med så många alternativ, kan du skapa fotoböcker på nätet för att hålla ditt bröllop, engagemang och baby bilder. Om du har bilder, är allt du behöver göra välja tjänsten att använda. Om du vill veta mer, kolla in våra artiklar om fotoböcker.

Fotobok tjänster ger långa listor med anpassningsmöjligheter. På grund av detta, varierar foto bokpriser baserat på vilka och hur många extra funktioner du vill ha. Kostnaden för bearbetning och transport av din fotobok varierar också beroende på storleken, papperstyp, täcker väger och antal sidor som du vill. Även om dessa alternativ kan spik priset på din fotobok, åtminstone ger den bästa servicen du med dessa anpassningsmöjligheter, vilket är trevligt för fotoböcker för stora händelser i livet som bröllop och födslar.

Om du inte lagra alla dina bilder på din hårddisk, de bästa online-fotobok tillträde bilder från nästan var som helst. Oavsett om du lagrar bilder på datorn eller sociala nätverk som Facebook och Instagram, kan du komma åt dina favoritbilder för fotobok. Detta är särskilt användbart för evenemang som bröllop där många människor ta bilder.

Fotoböcker kan också användas som gästböcker för bröllop. Flera av de tjänster som vi granskat erbjuder fotoböcker särskilt utformade för att vara bröllopsgästböcker, med sidor som visar bilder av bröllopsfest och parets familj och omfattar områden för gästerna att underteckna. Om du inte gillar fördefinierade böcker, kan du skapa din egen gästbok med hjälp av tjänstens formateringsverktyg och mallar. Du kan välja från dussintals boken former och mönster, samt lägga en kopplingsfoto på framsidan.

Vi mätte fotobok kvalitet och service genom att titta på en mängd olika faktorer. De bästa fotobok tjänster ger dig med ditt val av flera bakgrunder för olika typer av evenemang. För något så viktigt som bröllop eller baby bilder, vill du mer än bara tre mallalternativ. Våra bästa utmanare har långt mer än 200 olika bakgrunder att gälla för dina fotoböcker. Teman för olika semester, semester och skol händelser kan förbättra din fotobok innan du lägger din personliga prägel.

Utforma en fotobok på nätet ska vara enkelt med de bästa tjänsterna. Många av dessa företag erbjuder handledning innan du börjar att visa alla kontroller för redigering, beskära och ordna dina bilder. De redigeringsmöjligheter matchar inte verkligt foto Editor, men du kan åtminstone zooma in och ut i bilder eller beskära och ändra storlek på bilder. De bästa redaktörer har textverktyg med långa listor med snygga typsnitt och färger. Ofta fördefinierade bok mallar ge plats för mer än ett foto på en sida. Du kan följa dessa mallar eller justera dem som du tycker passar. Även om du väljer en fördefinierad mall, de anpassade funktioner kan du göra en personlig fotobok.

Oavsett om du väljer en fördefinierad bok eller en helt oskrivet blad, bör fotobok editor importera dina bilder snabbt från någon källa på nätet eller från hårddisken. Vissa fotobok webbplatser kan du fylla automatiskt din bok med bilder. Detta är ett bra sätt att komma igång när du ordna och ordna bilder genom boken.

Bearbetningstiden är en annan indikator på kvalitet. I genomsnitt, anpassade fotoböcker ta upp till fem dagar att bearbeta och fartyg. Även om det är bra att känna till dessa tjänster tar tid tryckning och finslipa de sidor, är detta en nackdel om du vill ge din bok som en gåva i en kort tid.

Du vill ha så många designmöjligheter för utsidan av din bok som insidan. När avslutar din fotobok, leta efter en mängd olika storlek och täcka alternativ. Ofta hårda och softcovers finns, och ibland kan du välja läder eller tygklädsel. Dessa alternativ är dyrare, men de lägga dimension och värdet på din bok. Många tjänster ger möjlighet för skyddsomslag eller speciella bindning som förändrar hur boken sitter. Lay-platta täcker, till exempel, är bra för stora panoramabilder och gör att du kan se mer av bilden du placerar på sidan.

Som med omslag, priset på din fotobok förändringar baserat på storlek. Kvadratiska och rektangulära böcker kostar ofta ungefär samma, men du kan välja större storlekar i varje form. Vanliga storlekar i anpassade fotoböcker liknar dem du kan se i en bokhandel. Barnböcker ser bra ut i en liten 8 x 8-tums fyrkant medan stora familjealbum kan sitta på hyllan med andra på 11 x 14 tum i storlek. Många fotobok tjänster gör stora böcker ungefär storleken på typiska soffbord böcker.

Vinnaren av våra Top Ten Gold Award är Shutterfly.com. Detta fotobok webbplats erbjuder en lång rad foto typer av böcker och teman. Du kan börja designa din bok med hjälp av Shutterfly anpassade bana eller enkel väg, beroende på dina behov. Båda banorna kostar ungefär samma, beroende på de extra funktioner du lägger, men den enkla väg tillåter Shutterfly att ordna dina bilder för dig. När du är klar din bok, kan du välja från en lång lista av storlekar, papperstyper och täck stilar. När det gäller stöd, lyser Shutterfly gentemot konkurrenterna med vänliga och lättillgängliga kundservice reps via chatt, telefon och e-post. Du kan också kolla in användarforum och handledning som kan ge dig lite extra inspiration.

Top Ten omdömen om Silver Award går till Mixbook.com för dess snabba bearbetning och sjöfart, högkvalitativa utskrifter och enkelt gränssnitt. Det tar bara några minuter att ladda upp dina bilder till Mixbook från Instagram, Facebook, Flickr, Photobucket, Picasa och SmugMug. Detta gör Mixbook en stor fotobok alternativ för familjer och proffs. Fotoböcker som dessa kan visa din konst eller fotografi lika bra som de kan föreviga speciella livet stunder. Denna tjänst är bäst om du vill standardstorlekar och täcker för dina böcker. Dessa alternativ är begränsade, men en sådan enkel sida anpassning gör för denna lilla nackdelen.

Snapfish.com, vinnaren av Top Ten Recensioner brons Award, har ett svindlande antal bakgrunder, omslag och storlek alternativ för din fotobok. Denna tjänst är bäst för enskilda försäljning eftersom det inte finns någon stor mängdrabatt. Detta är en nackdel när man vill skicka din fotobok till flera personer, men webbplatsen erbjuder digital dela album för att hålla glädjen fotopapper. Dessutom Snapfish gör mer än fotoböcker. Du kan skriva ut fotokort, gåvor, muggar och även mobiltelefon fall med dina favoritbilder på dem.