den bästa batteribackup

Strömavbrott och spänningsfall kan skada mikrodiskenheter och kretsar. Skydda din dator från tidig död med en $ 50 batteribackup produkt.

Om du inte bor i delstaten Florida – där blixten spelar större än genomsnittet förödelse med elnätet – följande statistik kan vara högt för ditt tillstånd, men enligt undersökningar av ATT Bell Labs och IBM: det finns cirka 15 kraft fel per år som är tillräcklig för att orsaka datorer inte fungerar, och, växelström i USA, Japan och Västeuropa stannar upp cirka 99,98 procent av tiden. Datorer och andra enheter utsatta för skador under kraftbrownouts och strömavbrott kan skyddas med prisvärda batteribackup produkter som tålmodigt stå med tills uppmanade. När tillkallade för att skydda, kommer batteri backup produkter gå så långt som att offra sig för att skydda någon högteknologisk enhet som de är anslutna till.

Den enkel övning att granska funktioner och förstå hjälp och stöd före köp kommer att gå en lång väg att förhindra köparens ånger. Vi erbjuder följande metoder för att styra din forskning.

Vi inbjuder dig att fortsätta forska genom att läsa artiklar om datorns batteri backup eller undersöka våra recensioner av APC Back-UPS 450, den Cyberpower CP425SLG och Tripp Lite INTERNET350U. Ett uns av förebyggande är värt ett pund av bot.