den bästa affärsdator 2017

Med topprestanda i vår granskning är Dell XPS 8900, Gold Award vinnare, HP Z240, Silver Award vinnaren, och Lenovo Thinkcentre M900, brons pristagare. Här är mer om att välja en dator för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av dessa 10 produkter.

En av företagets mest kritiska tillgångar är din dator. Ett företag dator ansluter dig till partners och kunder. Du bearbeta ingående och utgående betalningar med det. Du balansera dina konton med det. Du utvecklar och kommunicera idéer med det. Ett företag dator innehåller företagets viktig information – skattelagstiftning, inventarieförteckning, löner, anställd informationsaffärshemligheter, skuld register, vinstmarginaler och mer. Den drivs med programvara som bidrar till att göra ditt företag framgångsrikt. Som sådan, är en affärsdator inte en kostnad som du bör snåla på.

Oavsett vilken typ av verksamhet du kör, är avgörande för framgång arbetseffektivitet. Du kan helt enkelt inte råd att slösa tid. Denna effektivitet börjar med en snabb och pålitlig affärs stationär dator som snabbt kan köra flera program samtidigt och processdata.

Medan en långsam dator för personligt bruk är en mindre irritation, ont en alltför långsam dator din vinst. I den här artikeln får du lära dig hur man väljer den bästa affärsdator för småföretagare, inklusive hur vi utvärderas och rangordnas de bästa företagsdatorer i vår granskning.

Varje litet företag har unika behov och utmaningar. Lyckligtvis, affärer stationära datorer är mycket anpassningsbara, så att du kan forma datorn till dina specifika behov. Det finns också olika typer av formfaktorer som kan vara bättre anpassade till dina behov, till exempel en bärbar dator eller en allt-i-ett dator med en pekskärm. Som sådan, det första steget att finna den bästa datorn för ditt företag är att analysera dina specifika behov.

Nedan är de första frågor som du behöver för att svara

För vår översiktliga granskning utvärderade vi de bästa affärs stationära datorer i $ 1,000 intervall. Efter en hel del forskning, anser vi att datorerna i vår lineup är den bästa startpunkt för en köpare söker ett hem-baserade företag dator.

Skillnaden mellan en affärsdator och en hemdator är i första hand i kvaliteten av komponenterna. Ett företag stationär dator är byggd för att vara hållbara och tillförlitliga. Komponenterna är av högre kvalitet, vilket är anledningen till, i genomsnitt, de flesta affärs datorer kostar betydligt mer än en hemdator. Företagsdatorer är också byggd för att arbeta från en standardiserad skivavbild, vilket är viktigt om du arbetar med mer än en dator, eftersom det minskar licenskostnader med operativsystemet. Det är ännu viktigare om du använder en flotta av affärsdatorer som förvaltas av en kort-bemannad IT-avdelning.

En annan skillnad är i förinstallerad programvara eller bloatware. Många hemdatorer är förinstallerad med en massa onödiga testversionen. Dessa kan variera från antivirusprogram till fil-synkronisering program som Dropbox. Tillverkare gör behandlar olika mjukvaruföretag för att installera dessa bloatware produkter för att subventionera en stor del av kostnaderna i samband med datorn. Detta är en av anledningarna till att marknaden är mättad med billiga hemdatorer som kostar mindre än $ 500. Nackdelen är att många av dessa förinstallerade appar är svåra att avinstallera. Om du inte vill att appen och du kan inte ta bort det, då det kan negativt påverka prestanda.

Nästan alla företag dator i vår jämförelse saknar bloatware. De flesta av de datorer installeras med en testversion av Microsoft Office, men eftersom detta är en viktig svit av program för de flesta företag, anser vi inte att det är bloatware.

I detta jämförande granskning fokuserar vi på stationära datorer – datorer som sällan flyttas från skrivbordet. Med affärs stationära datorer, köper du kringutrustning som skärmar och webbkameror separat. Om du önskar något mer portabel, bör du ta en titt översyn av bärbara företagsdatorer.

Business bärbara datorer är idealisk för arbete på språng. Du kan arbeta på tåget, bussen eller planet. Hela datoranvändning ingår i en bärbar enhet – skärmen, tangentbordet, webbkameran, musen. Du är inte förankrad vid ett skrivbord. Men affärs bärbara datorer saknar i allmänhet kraft och prestanda i en stationär dator. Som sådan, medan en bärbar dator är utmärkt för rapporter och kalkylblad, det är inte idealiskt för dataintensiva uppgifter som videoredigering.

Affärs laptops saknar också expansionspotential och anslutning av en stationär dator. När du beställer en bärbar dator, kan det vara svårt och kostsamt att uppgradera minnet och hårddisken. Dessutom bärbara datorer oftast bara har några USB-portar jämfört med stationära datorer. Om du vill ha en företagsdator som kan växa med ditt företag, bör du överväga en stationär dator som primär enhet. Om du behöver portabilitet, överväga en bärbar dator. Naturligtvis finns det ingen anledning till varför du inte ska få båda.

Operativsystemet installerat på datorn påverkar ditt företag på avgörande sätt, särskilt när andra datorer är anslutna till nätverket. I allmänhet är den senaste och uppdaterad version av ett operativsystem den säkraste och mest stöd. Dock kan vissa äldre program som kan vara avgörande för din verksamhet inte är kompatibel med nyare operativsystem.

Det är vanligt att många företag att hålla sig med äldre operativsystem. Till exempel ger nästan varje dator i vår granskning du möjlighet att välja mellan Windows 7 Pro eller Windows 10 Pro. I vissa fall är det ännu dyrare att välja Windows 7-versionen eftersom det är det bästa operativsystemet för de flesta företag, som Windows 10 är fortfarande i sin linda.

Microsoft Windows är det vanligaste operativsystemet för företag på grund av dess skalbarhet och bred kompatibilitet. Med Windows, det finns mindre av en chans att du stöter på kompatibilitetsproblem, särskilt när filer delas bland andra kollegor och kunder. Dock bör du välja operativsystem som du använder i din personliga, dag till dag datoranvändning. Du vill ha något som är välbekant och lätt att använda.

Skillnaden mellan Windows Home och Windows Pro är betydande. Windows 10 Pro, till exempel, kommer med allt Home versionen har, men det har även Domain Gå Services, BitLocker, Remote Access Services, grupprinciper och specifika Windows-uppdateringar för företag. Enterprise-versionen av operativsystemet har ännu fler funktioner, men det kommer till en betydande kostnad.

Mac OS X är ett lönsamt val som kan vara att föredra för vissa branscher. Detta OS ofta gynnas i kreativa branscher som grafisk design och videoredigering. Tänk på att blanda operativsystem inom ett företag är inte en bra idé. Det skapar kompatibilitetsproblem som kan förvandla en enkel process för att dela filer till en stor huvudvärk.

Problemet med att jämföra företagsdatorer är den komponent natur stationära datorer. På den mest grundläggande nivån, är en stationär dator en låda, ofta kallad chassi, med utbytbara delar. På många sätt är en stationär dator som Mr Potato Head – en obestämbart chassi som låter dig mixa och matcha komponenter, som verkligen gör upp datorns personlighet.

Nästan varje dator i vår granskning kan uppgraderas och anpassas till dina behov, både före och efter köpet. De flesta av de komponenter som tillverkarna använder i sina datorer är gjorda av samma företag. Till exempel är varje processor i vår granskning som tillverkas av Intel. Vi granskade ansedda datortillverkare och bygger vår jämförelse genom att välja datorn närmast $ 1000 inom ett företag dator serie. Detta sätt, vi kände, kan du bättre bedöma värdet i förhållande till processorn, RAM och lagring.

Top Ten söker när så är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster på ett sätt som bäst tjänar konsumenten. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår utvärdering, och inte heller var utvärderingsmetoden ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Affärsdatorer är komplexa maskiner med många variabler. Medan CPU-prestanda, RAM och lagring är de viktigaste faktorerna, det finns andra aspekter som du bör tänka på. Värdet och betydelsen av dessa funktioner beror till stor del på ditt företags behov. Till exempel, om du förväntar ditt företag att växa kraftigt under de närmaste åren, då expansionspotential är en viktig faktor, eftersom det speglar hur väl datorn kan anpassa sig till ökande krav.

Nedan har vi detaljerade ytterligare specifikationer för att titta på innan du köper

Dell XPS 8900 tjänade vår Gold Award eftersom ger bäst prestanda på $ 1,000 intervall. Dess Intel Core i7-6700 processor har den högsta Passmark poäng i vår granskning med 11.000. Dessutom kommer det med ett dedikerat grafikkort, 16GB minne och 1 TB lagringsutrymme. Helt enkelt, du får mer för pengarna.

HP Z240 tjänade vår Silver Award eftersom det har en Intel Core Xeon E3-12240v5 processer med en Passmark poäng över 10.000. Det kommer också med Nvidia Quadio K620 grafikkort. Du kan förvänta dig bra prestanda från maskinen. Den betydande nackdelen är att det kommer med bara 4 GB minne. Lenovo Thinkcentre M900 förtjänat vår brons Award med Intel Core i7-6700 processor, vilket är samma processor som Dell XPS 8900. Det kommer också med 8 GB minne, men det har bara åtta USB-portar och några expansions vikar.

Dell har några av de starkaste affärsdator alternativ på marknaden, och Dell OptiPlex 9020 är ett utmärkt val. I vår prisklass, får du en i7-4790 att driva igenom alla dina arbetsapplikationer. Du får också en AMD R7 250 grafikkort som ska ge dig tillräckligt GPU kraft för att hantera nästan alla företag uppgift. Det finns dock ett par nackdelar med att OptiPlex: Det finns inte en uppgradering alternativ för SSD-enheter, och du hittar inte en HDMI-port.

Billiga datorer kosta ditt företag mer i slutändan. Ett företag dator är en viktig investering i effektivitet och framgång för ditt företag. Om du vill veta mer kan du läsa våra artiklar om affärsdatorer.