de bästa induktionshällar av 2017

Slösa inte tid att vänta på vatten att koka igen. Med en induktionshäll sparar du tid och ansträngning att skapa utsökta kulinariska läckerheter.

Med topprestanda i vår granskning är Bosch NITPO66UC, Gold Award vinnaren, Frigidaire FGIC3067MB, Silver Award vinnaren, och KitchenAid KICU509XSS, brons pristagare. Här är mer om att välja en induktionshäll för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

Tekniken gör det möjligt att få mer gjort på kortare tid, vilket påverkar alla aspekter av våra liv, inklusive vår tid i köket. Induktionshäll är en sådan apparat, med hjälp av ny och avancerad teknik för att spara både tid och energi samtidigt som du skapar kulinariska mästerverk. Tekniken i dessa hällar inte bara minskar mängden tid du spenderar kokande vatten, men det ger också avancerade säkerhetsåtgärder som förhindrar brännskador och andra skador. För mer information, kolla in våra artiklar på induktionshäll.

Hur fungerar induktion fungerar?

Induktionshäll ger snabbare och mer energieffektiva resultat eftersom de distribuerar värmen direkt till kokkärlet i stället för en brännare, som sedan värmer upp din kastrull. Värmeelementet eller brännare på en induktionshäll är en elektromagnet, och när en magnetisk metall såsom kokkärlet är på det, skapar det en elektrisk ström, som resulterar i värme. Detta tillåter värme att överföras direkt till köksredskap och dess innehåll, snarare än genom en elektrisk spole.

Fördelar och nackdelar med induktion

Det finns många fördelar med denna typ av teknik, men en stor fördel är hur snabbt det värmer upp mat och vatten i dina kokkärl. Med en elektrisk spis, till exempel, den elektriska spolen måste först värma upp, och värme överförs till potten. Med induktionshäll, behöver du inte att värma upp någon spole, värmen överförs direkt till potten. Detta gör också dessa hällar mycket mer energieffektiva. Dessutom ger detta dig att snabbt justera temperaturen på elementet utan att vänta på spolen för att värma upp eller kyla ner.

Men en nackdel med denna häll tekniken är dessa produkter är kända för att vara mycket starkare än elektriska eller gas spishäll. De kan göra en högt hum på grund av att de magnetiska strömmarna, och frekvensen av ljudet varierar beroende på flera faktorer, bland annat inställningen och material och kvalitet köksredskap du använder.

Behöver jag nya grytor och kastruller?

Induktionshäll kräver speciella kokkärl. För att använda denna avancerade teknik, måste du kunna skapa en elektronisk ström för kokkärlet för att värma upp. Induktionshäll fungerar bara med köksredskap gjorts med magnetiska material, såsom rostfritt stål eller gjutjärn. För att se till att dina köksredskap fungerar på spishällen, kan du utföra en magnet test. Om en magnet fastnar på undersidan av kokkärl, är det sannolikt att fungera bra med din induktionshäll. Om en magnet inte fastnar, kan du behöva investera i nya köksredskap tillverkade av olika material för att kunna använda spishällen.

Men om du är fast beslutna att använda kokkärl av rostfritt stål med induktionshäll, kom ihåg att inte alla rostfritt stål skapas samma. Vissa fungerar bättre än andra på en induktionshäll. Det är viktigt att använda magnet testet innan du gör några inköp för att säkerställa att köksredskap kommer att fungera.

Är induktionshällar säkrare att använda?

Eftersom värme överförs direkt till kokkärlet, inte hällen själva ytan inte lika het som en gas eller elektrisk spishäll. Detta minskar risken för allvarliga brännskador från att vidröra en het spishäll, i synnerhet med små barn. Men efter omfattande användning av en brännare, kan spishällen vara varmt, och du kommer att behöva gå vidare med försiktighet. Det finns vissa farhågor om induktionshäll som orsakar störningar med personer som har en pacemaker, men studier visar interferens förekommer endast om individen har en pacemaker som är unipolär och placerad på den vänstra sidan och den enskilde är mycket nära ytan av spishällen .

Alla hällar på vår lineup är bara 30 inches bred. Vi bara utvärderade de som presenterar fyra brännare, men många av dessa hällar ger en bryggelement som gör det möjligt att kombinera två brännare för att skapa en stor värmeelement. Det finns dock hällar finns såsom Miele KM5773, en modell som inte finns på vår lineup, som ger liknande effekt och funktionsuppsättningar som de 30-tums, fyra-brännare induktionshäll på vår lineup, men det är 36 inches bred och har fem brännare.

Induktionshäll är dyrare än el eller gasspis. De som på vår lineup falla inom ett prisintervall på $ 1000 till $ 2500. Du kan hitta mer avancerade hällar än de på vår lineup, men dessa produkter kommer även med en mycket högre prislapp.

När du söker efter rätt spishäll, finns det flera saker du bör tänka på, till exempel storleken på spishällen du önskar, hur många brännare som du behöver, och även design och finish av produkten. Här är ytterligare några egenskaper som du inte får glömma när man letar efter rätt induktionshäll för ditt hem.

Våra topp tre hällar rankas högre än liknande produkter på vår lineup tack vare flera faktorer. Alla tre ger effektförstärkning förmåga att laga mat mer noggrant och skära ned på tillagningstiden. Dessutom har alla sina brännare är minst 10 inches i diameter, vilket gör det möjligt att laga mat med ett brett sortiment av krukor och pan storlekar.

Ikea Nutid gjorde inte vår topp 10, men det finns fortfarande många av de funktioner du hittar på våra topp 10 hällar. Styrlåsningsfunktioner, till exempel, är ett utmärkt komplement, eftersom de förhindrar touch-kontroller pressas och värmeelementen aktiveras utan din vetskap. Dessutom, multi-brännare timers kan du ställa in en timer för varje specifik brännare på spishällen, i stället för enheten bara kommer med en vanlig äggklocka. Denna spishäll har också befogenhet förstärkning av de bästa induktionshällar.

Med element för att skapa rätt induktionshäll, kan du öka säkerheten i ditt kök, minska tillagningstiden och undvika jävlas med spolar och galler. Sanering är en bris, och konstruktionen kommer att lägga till en tilltalande utseende till ditt kök.