bäst strategisk sourcing programvara 2017

Strategisk sourcing programvara, till skillnad från inköp av programvara, driver beslutsfattandet bakom leveranskedjan snarare än faktiska inköp. Strategisk sourcing programvara kan du samla in data från ett stort antal leverantörer eller leverantörer och jämföra informationen i grafisk, bord och andra format så att du kan göra det bästa beslutet för din vinst.

Många strategiska sourcing programvara inkluderar funktioner som hjälper dig hantera din budgivning och kontraktsprocesser, som gör det möjligt att skapa en solid grund för att hantera ditt företags framtida inköp. Vissa strategiska sourcing programvara inkluderar QLM Sourcing Enterprise från QStrat, Orions AMT och Puridiom. Kolla in våra andra artiklar om strategiska inköpslösningar här.

Sourcing behov är uppenbarligen olika för varje organisation, vilket är anledningen till mjukvaruföretag tillgodose företag av alla typer och storlekar. Du kan hitta programvara byggd för din nisch, välja programvara som utformats för att betjäna små eller stora företag, eller välja en helhetslösning som sannolikt kommer att växa med ditt företag. Dessutom, nedan är några andra viktiga faktorer att tänka på när du handlar för strategiskt inköp programvara.

Rätt strategiska sourcing programvara kan förbättra effektiviteten och noggrannheten i din inköpsprocessen. När du väljer ett program som passar dina behov, kan de fördelar du skörda inkludera minskade kostnader, bättre lager och försäljningskontroll och ökad kundtillfredsställelse.