senaste hem / hobbies omdömen

Denna kategori har programvara som hjälper dig att förbättra ditt hem och mjukvara som kommer att berika ditt liv.

Däck design mjukvara gör att du kan utforma ett däck som är hållbara och funktionella så att du och din familj kan njuta av utomhus.

Förvandla dina bilder till täck modell kvalitet porträtt med fotoretuschering programvara.

Kök design mjukvara gör att du kan konceptualisera en funktionell, state-of-the-art kök där du kan ta med din kulinariska skapelser till liv.

Att kunna skapa den perfekta trädgården, eller till och med en stor trädgård, kräver timmar av planering. För den som söker en riklig skörd, bör med hjälp av köksträdgård programvara vara ett viktigt verktyg.

Bli nästa Beethoven, John Williams eller Danny Elfman med premium noter programvara, eller helt enkelt bli en bättre lärare och artist.

Tolkning stjärnorna och deras betydelse har praktiserats av människor i århundraden. Från diagram skapas för insiktsfulla tolknings rapporter, är års studier inte längre behövs tack vare kraftfull astrologiprogram.

Medan våra genomsnittlig dag är “business as usual”, det finns betydelsefulla tillfällen som måste vårdas och ihågkommen. Fotoalbum programvara hjälper till att dokumentera och bevara dessa speciella minnen för alltid.

Hitta de bästa återuppta byggaren programvara för att hjälpa dig att skapa ett CV, hantverk följebrev, praktik intervjuteknik och mer.

Skriv ut kort för födelsedagar, helgdagar eller andra tillfällen med kort göra programvara för Mac. Välj bland redo att skriva ut kort och mallar som du kan lägga till egna bilder.

Oavsett om du är en amatör eller erfaren dagdrömmare, dessa kraftfulla och omfattande astronomi programvara titlar gör utforska himlen mer spännande än någon Hollywood-film.

Göra minnen är mycket roligt, och spela in dem kan vara precis så roligt. Utnyttja Mac smart grafiskt gränssnitt för att utforma klipp som gör att dina minnen att lysa.

Det är dags att uppdatera ditt hem inredning. Vad blir det? Färsk målarfärg, nya golv eller en helt ny ombyggnads? Inredning programvara hjälper dig drömma stort utan att lyfta mer än ett finger.

Planera ditt hem omskapa eller utforma planlösning ditt drömhus med hjälp av hem och inredning mjukvara för Mac.

Innan du bryta mark eller spendera dina surt förvärvade pengar på lokala plantskola, designa din dröm landskap utan att bryta ett svett – eller en spik – använder Mac landskapsarkitektur programvara.

Beroende på vilken typ av dator du använder, du förmodligen överväger att göra språnget till Windows 7, fortsätter med Vista eller fastnar med Windows XP. Så vilken version av Windows är rätt för dig?

Vare sig du förpacka produkter för ditt eget företag eller vill märka hem filmer på DVD, hjälper etikett göra programvara du anpassa etiketter och taggar.

Gitarr lektion programvara kan du lära dig att spela gitarr i din egen takt utan att betala för privata lektioner. Vi bedömer den bästa mjukvaran genom en kombination av lektioner och övningsverktyg.

Noter programvara gör det enkelt för kompositörer och amatörer på alla utbildningsnivåer för att skapa vackra musik med hjälp av tangentbordet, en MIDI-gränssnitt eller ett enkelt musklick.

Sluta köpa dyra, generiska kalendrar från butiken. I stället skapa egna personliga kalendrar med lättanvända kalender göra programvara. Använd dem på kontoret eller i hemmet, eller ge bort dem som gåvor.

Sluta skicka opersonliga gratulationskort och generiska meddelanden. Personifiera och skräddarsy tusentals mallar för gratulationskort, inbjudningar och visitkort med kreativa utskriftsprogram.

Visa de människor du älskar hur mycket du att bry sig med en hemmagjord kort som du skräddarsy med gratulationskort programvara.

Återuppta skriver programvara hjälper dig farkoster en enastående CV för anställningsintervjuer, och de bästa programmen hjälper dig ytterligare att hitta ett jobb.

Inte gissa vad din färdiga landskapet kommer att se ut – se den i full blom på skrivbordet med landskapet design mjukvara.

Du behöver inte ta itu med papper sidor, som blir spröda, och lim och tejp, som förlorar sin fastnar makt. Digital scrapbooking programvara håller dessa minnen från sönder med tiden.

Oavsett om du vill omforma ditt hem eller bygga ett nytt hus från grunden, hjälper hem design mjukvara du skapar en design och se de ändringar du gör i de strukturella komponenterna, inredning och landskap.

Home Designer Suite tjänar vår Top Ten Recensioner Gold Award för sitt omfattande uppsättning funktioner och förmåga att hjälpa dig skräddarsy varje aspekt av ditt digitala hem design. Detta hem design mjukvara har kraftfulla funktioner och verktyg som gör det enkelt att skapa din digitala drömhem, så att du kan göra ditt hem design så detaljerat som du vill. Inte bara kan du anpassa insidan av ditt hem till din exakta specifikationer, men du kan också landskap hela ditt parti och skapa den egendom som du har alltid velat. “” Review_verdict “:” Denna fullfjädrade programvara hjälper dig att utforma varje del av ditt hem och landskap i detalj, och det skapar högkvalitativa ritningar.