flash-videokamera

Micordrive videokameror är de minsta, lättaste och mest mångsidiga videokameror hittills. Förr i tiden, videokameror var alltför skrymmande att ta precis var som helst. De används endast för speciella tillfällen som skolpjäser, skälen och födelsedagskalas. Eftersom Microdrive videokameror är så små, kan de bokstavligen tas med överallt. Du kommer alltid att vara redo att fånga det speciella ögonblicket var du än är. Eftersom micordrive videokameror inte använder band, behöver du inte oroa dig för kö bandet så att du är på rätt ställe och batteritid kommer generellt att vara lite bättre. Detta möjliggör ännu mer mångsidighet.

Överföra video över till en dator är lätt också. Eftersom Microdrive videokameran skapar ett nytt klipp varje gång du trycker på inspelningsknappen kommer alla dina klipp visas med miniatyrbilder när du ansluter kameran till datorn. Detta gör det enkelt att välja de klipp du vill ha och dra dem över till datorn för redigering eller för att bränna till en DVD.

I denna plats hittar du artiklar med anknytning till videokameror, samt omfattande översyner och en sida-vid-sida jämförelse för att hjälpa dig att göra ett välgrundat beslut om vilken videokamera är rätt för dig.

Det finns ett brett utbud av Microdrive videokameror finns idag varierar i pris från några hundra dollar till ett par tusen. Funktionerna kan variera kraftigt från en modell till en annan.

Nedan är de kriterier som vi använde för att utvärdera Microdrive videokameror

Var noga med att kolla in våra artiklar om flash videokameror och våra topprankade produkter, JVC GZ-MS120, Canon FS200 och Samsung SMX-C10.