den bästa scrapbooking programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är MyMemories Suite, Gold Award vinnaren, Memory Mixer, Silver Award vinnaren, och CraftArtist, brons pristagare. Här är mer om att välja en produkt som passar dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av nio digitala scrapbooking programvarupaket.

Digital scrapbooking programvara kan ge dig många olika sätt att bevara dina minnen. När du bestämmer vad du ska göra med bilderna på din dator eller telefon, scrapbooking program hjälpa dig att skapa en trevlig display för dem som kan bli en uppskattad minnessak för framtida generationer av din familj.

Oavsett om du väljer att dela dina digitala layouter på nätet, skriva ut dem hemma eller låta professionellt tryckt, kan denna typ av programvara hjälper. Det går långt utöver att organisera dina bilder. Om du bara vill göra bilder lättare att hitta, kan en logisk register hjälpa dig att göra det. Om du vill mycket snabbt samla en uppsättning relaterade bilder i en bok, det finns massor av online fotobok beslutsfattare som kan hjälpa dig att göra det på bara några minuter. Digital klippbok programvara går långt utöver någon av dem, men i fråga om kreativ frihet. Du får ett program för att redigera och forma dina foton virtuellt och placera dem i en layout som har skräddarsydda design och grafik.

Med scrapbooking programvara, är du inte fysiskt skär och stämpling bilder och annat material för din sida, men du kan fortfarande få så kreativa som du vill. Du kan forma, bifoga och försköna dina bilder utan traditionella röran av lim, stämplar och glitter. Du kan läsa mer i våra artiklar på scrapbooking programvara.

Alla produkter i vår digital scrapbooking programvara översyn kommer med digitala mallar och massor av grafik i många stilar för att hjälpa dig att göra sidor du kommer att älska. Alla program kan du redigera dina bilder. De erbjuder också flera sätt att dela dina sidor eller en färdig bok. Men de produkter som sticker ut har flera val i var och en av dessa kategorier.

Det bästa programmet erbjuder inte bara mallar men underbara mallar. Det har inte bara en handfull av grafik i varje mall, men även ett stort utbud grafik som kan läggas till någon mall. Kvalitet digital klippbok mjukvara erbjuder fotoredigeringsverktyg som är omfattande och verkligen bra, så att du inte behöver använda en separat app för att ta bort röda ögon eller lägga till en sepia-tonad filter innan du placerar en bild i digital layout. Standout programvara kan du dela ditt arbete i ett brett spektrum av sätt som inkluderar utskrift hemma och dela på nätet.

Hobby scrapbooking föregår utbredd fotografi. Vad gick in tidiga klipp var band, hårlockar, pressade löv och liknande. Det fanns också skisser, dikter och telefonkort. Som fotografi kom in i bilden på 1820-talet, började scrapbooking entusiaster att fokusera mer på att, med hjälp av fotomontage hörn för att organisera bilder i en bok, även införliva tidningsurklipp och andra minnessaker. Scrapbooks fortsatt att utvecklas som en plats för foton och andra minnen genom åren. De senaste metoderna för digital scrapbooking kan få det att verka mindre möjligt att visa upp något annat än bilder, men vissa program gör avdrag för saker du inte vill scanna in, eller som skulle se dum som en skanning.

Du kan fortfarande fästa tredimensionella objekt som souvenirer och utsmyckningar när du skriver ut elektroniskt album om de digitala versionerna är inte riktigt tillräckligt för att släcka din kreativitet. Du kan limma en riktig knapp över toppen av en digital, till exempel, eller bara spara en plats i layouten där du vill lägga en när du skriver ut. Du kan bifoga en faktisk program av ett barns jul festtåg till tryckta digital layout i efterhand, till exempel, i stället för att skanna den eller lämna den ur boken helt och hållet.

Vi använde varje program i vår lineup att skapa flera klippbok layouter. Vi var inte döma slutliga utformningen utan snarare de verktyg som finns för att skapa dem. Vi föredrar också programvara som erbjuder enkel tillgång till ett brett utbud av utsmyckningar och annan grafik så att du kommer alltid att kunna göra den sida du vill. Vi hade in-house design experter utvärdera kvaliteten på grafiken tillgängliga från varje program utgivare. De mönster som följer med varje program representerar råvaror bara så de mönster som du skapar med dem beror på kompetensnivå, personlig smak och andra faktorer. För riktigt professionell nivå mönster du vill anlita en professionell.

Redigeringsverktyg kan göra en stor skillnad när det gäller bekvämlighet eftersom du kan redigera och göra layouten på en plats i stället för att växla fram och tillbaka. Vi föredrar de program som har en lång lista över olika sätt att manipulera dina bilder – ta bort röda ögon, praktiskt taget skär dem i former, eller lägga till filter för att få dem att verka vintage eller sepia-tonas, eller på något annat sätt som går bra med din layout .

Vi märkte hur lätt det är att använda varje program. Det bästa programmet gör funktioner och verktyg lätt att hitta. Nedladdning av dessa produkter kan vara så enkelt som att klicka på ett par saker och vänta några minuter, men några var inte så enkelt. Några program tar lång tid eller göra processen svår, vilket vi noterar i sida vid sida jämförelse. Vi stämde också antalet olika sätt du kan dela din slutliga skapelse att belysa företag med en mängd olika delningsalternativ.

Det finns en inlärningskurva för denna typ av programvara, särskilt om du är ny på den. De bästa mjukvaruföretag gör det lätt att få kundtjänst när du behöver det i en rad olika sätt – frågor, forum, e-post och handledning.

Vi hittade en hel del att tycka om dessa produkter. Var och en av dem bevarar dina minnen mer effektivt än papper och lim medan det fortfarande är roligare än att bara organisera fotofiler eller använda någon annans mönster på en fotobok webbplats. Den bästa av dessa program slår en perfekt balans mellan anpassning och bekvämlighet. De tre program sticker ut särskilt.

MyMemories är välkänd och mycket uppskattad i digital scrapbooking sfären, och av goda skäl. Den senaste versionen är fullmatad med möjligheter. Bortsett från ett fint urval av ingående designelement, erbjuder tillgång till en verkligt massiv online-marknaden så att du kan alltid designa exakt vad du har i åtanke. Det användarvänliga gränssnittet gör det lätt att hitta de verktyg du behöver för att digitalt rotera, beskära, lager och ordna varje del av din sida.

CraftArtist är en stor multitasker som gör ett bra jobb med att göra vackra scrapbooking sidor, och det har mallar för kort, party och andra hantverk. Det sätter en mycket sofistikerad bildredaktör till hands samt en uppdaterad, digital version av gamla skolan scrapbooking taktik som stansar och stämplar.

Memory Mixer fick det högsta genomsnittliga betyget för designkvalitet. Detta program är en inkörsport till massor av moderna och attraktiv design som gör att du får kreativ utan att tvinga dig att lämna bygga upp varje del av layouten.

Scrapbooking har hoppat in i den moderna världen med imponerande utveckling av digital scrapbooking programvara. Du kommer aldrig att behöva oroa sig för att hantera med dyra varor, rörig lim eller otillförlitliga bandet igen. Bara klicka, dra och släppa din väg till en elegant minnessak.