den bästa hemdator 2017

Med topprestanda i vår granskning är Dell XPS 8700, Gold Award vinnaren, Acer Predator, Silver Award vinnaren, och Lenovo K450e, brons pristagare. Här är mer om att välja en dator för att uppfylla dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 produkter.

De hemdatorer vi granskat är stationära datorer som kostar mindre än $ 1000 och kommer redo att använda ur lådan. Dessa datorer är den traditionella bilden av en PC för ditt hem. De kan hantera en mängd olika uppgifter, allt från läxor till media, och vanligtvis varar mellan tre och fem år utan alltför mycket avmattning eller eventuella fel. Många datorer kräver extra utrustning, inklusive en mus, tangentbord och skärm, även om vissa datorer kommer med dem. Du bör också titta på högtalare och en webbkamera för att få ut det mesta av datorn.

Om du vill ha en färdig att använda dator som inte kräver extra kringutrustning, allt-i-ett-datorer brukar kosta mer men innehåller alla komponenterna inuti monitorn. Multimediadatorer ansluta till den viktigaste underhållning navet i huset och lagra filmer och musik. Slutligen kontor med stationära arbetsplatser behöver företagsdatorer, som lätt nätverk och hantera en mängd olika arbetsuppgifter. Vi har också flera artiklar om de bästa hemdatorer för att hjälpa dig att välja.

Hemdatorer ge starka processorer, stora hårddiskar och massor av RAM så att du kan göra nästan vad som helst med din dator. Du kan surfa på webben och strömma media, spela videospel eller köra kontorsprogram för att avsluta läxor. Vissa människor gillar att köpa hemdatorer som en billig inkörsport till en ny high-end dator, och alla dessa datorer är lätt att uppgradera, helt enkelt genom att öppna ärendet och installera nya komponenter på egen hand. Men om du bara vill ha en dator för hela familjen, datorerna på denna uppställning ger dig ett stort utbud av alternativ.

Om du behöver teknisk support, bör tillverkaren du väljer erbjuda hjälp. De flesta av datorerna i vår lineup inkluderar en garanti och telefonsupport som kommer att täcka det första året av ägande, men utvidgas garantier finns att köpa. Utökade garantier omfattar längre perioder av telefonsupport och hårdvara reparationer.

Det är mycket ovanligt att hitta en egen datorkomponent, så när man utvärderar datorer, är det lätt att se vilka komponenter skrivbordet använder och hur väl de utför. Vi såg till vår systersajt, Toms Hardware, att jämföra de bästa processorer och grafik enheter. Sedan använde vi genomsnitt testade poäng sammansatta av Passmark, och oberoende, utomstående organisation utvärdering, för att hitta specifik benchmarking information om några av låg- till mid-level-processorer som finns i dessa datorer.

Alla datorer i vår lineup erbjuda en version av Windows 8, som du kan uppgradera till Windows 10 gratis. Microsoft meddelade att alla Windows 7, 8 och 8,1 användare under Windows 10 första år, kan uppgradera till en motsvarande full använda version av det nya operativsystemet. Med andra ord, om du köper en dator med Windows 8.1 Home, till exempel, kan du uppgradera till Windows 10 hem för utan extra kostnad.

Slutligen noterade vi som tillverkare kan du anpassa komponenterna innan de köper på nätet. De flesta datorer är färdiga, så att du kan gå in i en återförsäljare och köpa den modell vi ses, men vissa datorer ger dig extra möjlighet att välja en bättre processor, uppgradera RAM eller lägga till ett grafikkort om du köper på nätet.

Prestanda: Bra komponenter förbättra livet för en dator

Trots deras låga priser, dessa datorer använder vanligtvis den senaste generationen av processorn, och en del kommer att innefatta ett dedikerat grafikkort. Så länge datorn har en top-tier processor, kommer det att pågå i upp till fem år. När beslut fattas mellan en dator med en i5 eller i3 Intel-processor, är det viktigt att veta hur man skulle använda datorn. En i5 processor är en quad-core processor som är bra för multitasking och spel, medan en i3 är dual-core men kommer med hyper-threading, en process för att förbättra prestandan genom att dela arbetsbelastning mellan processorns dubbla kärnor. Typiskt, i5 processorer är mer än de flesta människor behöver, men de är ett bra val för personer som planerar att spela en hel del tv-spel. De flesta människor kan spara pengar på en dator som har en i3-processor, eftersom dessa är bra för att surfa på webben, titta på HD-video och läxläsning. Endast två av datorerna på vår lineup använda AMD, och generellt sett dessa processorer inte lika bra som Intel. Toms Hardware överens med denna bedömning, placera både AMD processorer i den tredje och lägsta nivån på vår uppställning.

De två bästa datorerna på vår lineup komma med dedikerade grafikkort, vilket innebär att de kommer att vara bra för spel. Du kan spela de flesta äldre spel på sina högsta grafiska inställningar, men du kan behöva dra ner genomsnittet för nyare spel. Ändå ytterligare grafikkort gör din CPU för att avlasta en del av de uppgifter och låta datorn för att skapa smidiga 3D-texturer i realtid. Om du inte planerar att spela spel med din nya dator, behöver du inte ett grafikkort för att surfa på webben, titta på HD-video eller göra jobbet.

Allmän information om våra tester

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Hemdatorer: hur mycket minne och lagring behöver du?

Eftersom dessa datorer är tänkta att pågå i flera år, är det viktigt att de har tillräckligt med lagringsutrymme för att hålla din samling av dokument, bilder och media. Den genomsnittliga dator på vår lineup har en terabyte lagringsutrymme, även om man kommer med en 500 gigabyte hårddisk. 500GB hårddiskar är bra för dokument och foton, men om du planerar att lagra din musik- och videosamling, behöver du extra utrymme som 1 TB erbjudanden. Dessa hårddiskar är standard SATA-enheter och erbjuder höga hastigheter. Vissa datorer erbjuder Solid State Drives som en uppgradering, medan andra gör det enkelt att installera en sekundär enhet på egen hand. Fördelen med en SSD är att det kommer att komma åt filer mycket snabbare än en SATA-disk, men de är mycket dyrare och komma med mindre lagringskapacitet totalt.

Ovanpå det, kommer den genomsnittliga dator med en standard 8 gigabyte minne, men som hårddiskar, kan du uppgradera detta före eller efter köpet för att göra din dator snabbare. Många människor förväxlar RAM för hastighet, men RAM är närmare ryggraden i datorn, skicka kommandon från hårddisken till processorn och tillbaka. Människor som bara kommer att använda sin dator för arbete behöver inte mer än 4 GB RAM-minne, men om du planerar att spela videospel, som kräver mycket tyngre överföringar mellan hårddisken och processorn behöver du minst 8 GB. För dem som planerar att redigera video och foton, bör du undersöka uppgradera RAM-minnet till åtminstone 16 GB. Redigering materialet går i snigelfart som de stora filer överföras från CPU tillbaka till hårddisken, så fördubbling standarden RAM har i allmänhet effekten att halvera den tid som krävs för att utföra dessa uppgifter.

Hemdatorer: Vilka extra portar behöver du?

Ditt svar på denna fråga beror på datoranvändning. Vanligtvis fler USB-portar är bättre eftersom många kringutrustning koppla in dem: webbkameror, mikrofoner, tangentbord, möss, gamepads, teckning tabletter och mer. Det är också viktigt att veta vilken typ av bildskärm skrivbordet använder, inklusive DVI, VGA och HDMI. För att besvara dessa frågor, se till att planera där du kommer att ställa upp datorn och vilka enheter du vill koppla in. Försök sedan att se till att datorn har minst två USB-portar än du vet att du behöver och dubbelkolla bildskärmsporten för att säkerställa att det rymmer monitorn eller HD-TV som du vill använda.

Hemdatorer: Hur Kommer Tillverkare Stötta din dator?

För att hjälpa dig att avgöra vilka tillverkare ger dig den bästa servicen, såg vi till bärbara teknisk support kvaliteter, som uppdateras varje år. Alla datorer vi granskat komma med ett års garanti, som täcker delar och reparationer. Dock bör datorer pågå längre än ett år, och utökad service garantier finns att köpa. Tyvärr är telefonsupport vanligtvis knuten till garantin, vilket innebär att så snart som garantin går ut, kan du inte längre ringa kundtjänst. De flesta tillverkare erbjuder en mängd andra stödmetoder, inklusive drivrutiner, kundforum, e-post och chatt, men omfattningen av stöd du får beror på din garantistatus. Till exempel, om du försöker att få tillgång till chatt med en out-of-date garanti, du kan omdirigeras till forum eller en avsnittet Vanliga frågor.

Vår favorit hemdatorer är Dell XPS 8700, Acer Predator och Lenovo K450e. XPS 8700 har standardkomponenter, men i jämförelse med några andra, erbjuder mindre i form av prestanda. Men det gör upp detta med utmärkt design, lagring och supportalternativ. Predator strävar efter att erbjuda ett lågt pris spelalternativ, med utmärkta prestanda och uppgradering, men det har färre USB-portar. Slutligen har Lenovo K450e bra prestanda och en stark konstruktion, men det är inte lika kraftfullt som de andra två datorer.

Som så ofta är fallet, tillverkare regelbundet uppdatera sin serie med nya modeller och komponenter. Av den anledningen våra lineup förändringar som nya grundmodellerna finns. Vi har tidigare betygsatt ASUS M som vår Bronze Award vinnare, men på grund av modellbyten bland hela sortimentet, många datorer erbjuder en bättre basmodell den här gången. En av de största överraskningarna kommer från CybertronPC, en online-återförsäljare som låter dig anpassa hela datorn innan köp. Dess Forge-C5 baslinjen dator har bra prestanda och design, även om det inte riktigt lika bra som Lenovo dator. Vi granskade lågprismodell för varje dator, men de flesta av dem kan du köpa en förbättrad modell eller byta komponenter till en extra kostnad, vilket ger dig en komplett dator du vill.