den bästa DVI till HDMI

DVI till HDMI-kablar överbrygga klyftan mellan en digital videogränssnitt och en high-definition multimedia interface. Dessa adapterkablar kommer att överföra en digital videosignal från en källa till en annan.

De flesta skärmar och tv i dag har en HD-skärm. HD-är snabbt på att bli standard för alla bildskärmen. Om du inte har rätt anslutning, men du ser inte den fulla potentialen av din HDTV. Det är viktigt att du har rätt anslutning för att se den fulla potentialen av din HD-skärm.

I denna översyn webbplats hittar du en sida-vid-sida jämförelse av de bästa DVI till HDMI-kablar tillgängliga. Du behöver den här typen av kabel om du ansluter datorn till en HD-TV eller om du använder en datorbildskärm med en HDMI-ingång. Förutom den sida vid sida jämförelse, hittar du detaljerade recensioner om varje produkt och artiklar om DVI till HDMI-kablar.

Med hjälp av en DVI till HDMI-kabel adapter är ganska enkel: du ansluter DVI-änden till DVI-porten och HDMI änden i HDMI-porten. Men vissa ledningar byggs bättre än andra. Vissa aspekter kan hjälpa till att bära en bättre signal medan andra ger köparen fler alternativ. Följande klassificeringskriterier är vad vi använde för att rangordna kablarna i denna översyn

Med hjälp av ovanstående kriterier, fann vi Cables To Go SonicWave de Cables To Go Velocity och Star ZENDVIHDMI vara den bästa DVI till HDMI-kabel alternativ. Var och en av dessa adapterkablar kommer att leverera en ren, oavbruten digital signal till TV: n eller bildskärmen. Vi är övertygade om att genom att läsa recensioner och artiklar på denna webbplats kommer du att känna mer bekväm med den framväxande värld av high-definition.