den bästa DVD-samling programvara 2017

Med topprestanda i vår granskning är eXtreme Movie Manager 8, Gold Award vinnaren, Movie Collector Pro 15, Silver Award vinnaren, och Movie Label Pro 2017, brons pristagare. Här är mer om att välja DVD-samling programvara för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av dessa 10 program.

Oavsett om du föredrar att ladda ner alla de senaste HD-filmer eller fortfarande älskar att titta på din stora DVD-bibliotek, kan det vara svårt att hålla dina videoklipp organiseras, särskilt om du lånar ut dem till vänner och familj. DVD-samling programvara kan katalogisera din film bibliotek och hålla det ordnat så att du kan spendera mer tid att titta på dina favoritfilmer i stället för att leta efter dem. Vissa program kan även du hålla reda på vilka snärtar du har sett eller lånas ut.

Hålla din film samling organiserad gör det lättare för dig att hitta en film att titta på, oavsett om du tittar på den på din bärbara dator eller en DVD-spelare. Om du vill veta mer om hur DVD-samling programvara fungerar och de interaktiva möjligheter som erbjuds, kolla in våra artiklar om DVD-samling programvara.

Vi fann att de billigare alternativen tenderade att vara bättre, och att de dyrare i allmänhet var inte värt det. Det finns även en stor film databas alternativ för dem som vill behålla sin film bibliotek organiserade men också på en budget: Coollector, som kostar under $ 10, har gott om funktioner och är lätt att använda.

När vi testade detta program, vi kontrollerat vilka mediatyper varje program var kompatibel med. Vi letade efter hur många sätt fanns det att ladda upp och ingångsvideoinformation, samt hur många detaljer som vi fick input. Dessutom kontrolleras vi vilken typ av anpassningsalternativ och teknisk support de program som erbjuds.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Vi fick programvaran i vår jämförelse genom detaljhandeln inköp. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till mjukvarutillverkare före publicering.

Tre DVD-samling program – eXtreme Movie Manager 8, Movie Collector Pro 15 och Movie Label Pro 2017 – steg över resten i vår jämförelse, främst på grund av deras enkla datainmatning, olika användarvänliga alternativ och stor mängd videoinformation som du kan redigera. Dessa är de faktorer som vi gav mest vikt i vår ranking.

Antalet en produkt, eXtreme Movie Manager 8, vann ut över de andra eftersom det är extremt lätt och rolig att använda. Denna programvara gör det enkelt att mata videoinformation, erbjuder många praktiska sätt att göra det, och gör det möjligt att lägga till en extremt stor mängd information om alla typer video. Movie Collector Pro 15 är också lätt att använda och låter dig lägga till en mängd olika film detaljer i sin fulla databas, medan Movie Label Pro har en vacker, intuitivt gränssnitt och gör att lägga filmen detaljer hur lätt som helst. När dina filmer är organiserade, kan du visa dem stolt till dina vänner och spendera mer tid att njuta dem än att försöka hitta dem.