bästa Network Attached Storage

För $ 200 eller mindre, kan du lägga till en terabyte lagringsutrymme till hemnätverket.

Network Attached Storage är nu så prisvärd att om du har ett hemnätverk, kan det vara meningsfullt att lägga till nätverks hårddiskar för att underlätta säkerhetskopior från nätverksenheter, dela filer mellan datorer med olika operativsystem och konsolidera multimediafiler.

Även om $ 200 för en terabyte av nätverksansluten lagring representerar stort värde, det är inte precis en engångs pris bör du inte få det rätt första gången. Uppmärksamhet på olika attribut för nätverks hårddiskar kommer att gå en lång väg att avslöja vilka som är rätt för dig.

 Om du är på marknaden för nätverkslagring, läsa artiklar om nätverksansluten lagring och granska recensioner av vinnarna: Iomega Storcenter ix2-200, Seagate Blackarmor NAS 110 och LaCie d2 Network 2.