bäst i instrumentbrädan navigering av 2017

In-dash navigationssystem tjäna som produktivitet och underhållning navet i ditt fordon. Läs våra recensioner för att välja rätt system för dig.

Med topprestanda i vår granskning är Pioneer 8100 NEX, Gold Award vinnaren, Pioneer 6100 NEX, Silver Award vinnaren, och Kenwood DNX772HD, brons pristagare. Här är mer om att välja en enhet för att möta dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 i-dash navigeringsenheter.

In-dash navigeringsenheter är främst avsett att göra två saker: ge dig riktningar och fungera som ett underhållningssystem för bilen. Kartor är förinstallerade på en in-dash navigationsenheten, men underhållning aspekten av enheten kommer främst från dess förmåga att integrera med en smartphone.

Till skillnad från fristående navigering GPS-enheter som fäster via en sugkopp och får sin ström från en cigarettändare strömadapter, in-dash GPS-enheter är permanent fäst vid fordonet. De ser mer sofistikerade och har en bättre smartphone integration än sina flytt motsvarigheter. Dessutom är kartor funktioner inbyggda i i-dash navigationssystem kan du undvika att använda din smartphone batteri och data för navigering.

Installera ett av dessa system är svårt, eftersom en in-dash navigationssystem kräver både en kraft och en ljudanslutning. Om du inte är vana vid att arbeta på bilar, kommer du vill hyra en mekaniker att installera det åt dig. Du kan också köpa direkt från en ljud-butik som erbjuder ett installationspaket. Om du vill veta mer kan du läsa våra artiklar om in-dash navigering.

Det finns ingen bästa in-dash navigationssystem för alla. Du bör basera ditt beslut på dina behov i två huvudområden.

Du kan dela in-dash navigeringsfunktioner i två kategorier: Essentials och lyx. Det väsentliga kategori innehåller funktioner som inbyggd navigation, HDMI spegling och Bluetooth. De lyxiga funktioner uppbyggd kring förbättrade smartphone integration, som Android Auto och Apple CarPlay.

Sammanfattning

En in-dash navigationssystem kan göra din bil en mer produktiv och underhållande utrymme. Kolla in vår djupgående recensioner för att bestämma den bästa eftermarknaden GPS-systemet för dina behov.