topp 10 gaming laptops av 2017

Gaming laptop ge high-end bearbetningsprestanda i ett kompakt paket. Kolla in våra recensioner av de bästa spel bärbara datorer här.

Med topprestanda i vår granskning är Gigabyte P35x v3, Gold Award vinnaren, ASUS ROG G751JY, Silver Award vinnaren, och Velocity Micro Raptor MX70, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till rankningen av våra 10 system.

Traditionellt har PC-spel varit synonymt med skrymmande torn-stil fall och high-end hårdvara, men gaming laptops flip denna konvention runt. Om du inte behöver en bärbar dator specifikt optimerad för spel, andra alternativ finns tillgängliga. I ena änden av spektrumet, standard spel datorer har extra utrymme som behövs för uppgraderingar, och i den andra änden ultrabooks har premium processorer och lagringsalternativ i elegant fall avsedda för yrkesverksamma. På andra håll, kan Chromebook och standard laptops ge funktionella surfning och kontorsarbete färdigheter i budgetvänliga förpackningar.

Med dedikerade grafikkort och utmärkta processorer, de bästa gaming laptop erbjuder enastående prestanda i en bärbar form faktorn. Medan de är i allmänhet mindre modifierbara än spel stationära och bärbara datorer har upsides i andra områden. Om du är på en LAN-party eller har ett spelområde med begränsat utrymme, kan gaming laptops vara ett flexibelt alternativ för PC-spel.

Gaming laptops är allmänt tillgängliga via två viktiga källor. För vanliga köpare, populära PC-tillverkare som Acer och HP har spelorienterad bärbara modeller som har komponenter som dedikerade grafikkort och snabba processorer. På andra håll, entusiast tillverkare har fler premiumutbud för sina bärbara datorer, inklusive anpassningsbara fall finish och lyxiga tangentbord. Varje inköps tillvägagångssätt varierar i detalj anpassning för din gaming laptop, men båda betonar högpresterande komponenter som utmärker sig för spel.

För våra utvärderingar, valde vi grundkonfigurationer för gaming laptop från ledande tillverkare till ett pris på cirka $ 3500 för att säkerställa konsekventa jämförelser. Vi körde också bärbara datorer genom en serie tester för att fastställa prestanda taket och bygga kvaliteten på varje modell.

För att mäta spel och grafikprestanda, använde vi syntetiska benchmark ansökan 3DMark och spelet “BioShock Infinite.” In-game tester utfördes vid en upplösning på 1920 x 1080 och jämförbara höga grafikinställningar. Dessutom, medan spel är generellt mer beroende av ett grafikkort än processorn för prestanda, är processorhastighet fortfarande viktigt för uppgifter som filkomprimering eller videoredigering. Använda syntetisk riktmärke Geekbench 3, vi utvärderade nongaming förmåga varje laptop.

Eftersom gaming bärbara datorer har krävande prestandakrav, är i allmänhet mindre problematiska jämfört med populära bärbara subtyper såsom ultrabooks och Chrome bärbarhet. Ändå har en väl utformad gaming laptop pålitlig byggkvalitet. Våra primära tester ingår nit mätningar för att fastställa skärmkvalitet och batteristresstester.

Vår forskning fann flera viktiga punkter värt att överväga innan du köper en bärbar speldator. Eftersom dessa datorer använder high-end delar, kommer batteritiden i allmänhet vara låg jämfört med de flesta bärbara datorer eller ultrabooks. Dessutom populära gaming laptop förlitar sig på NVIDIAs GeForce 900 serie av mobila grafikprocessorer. Generellt bärbara datorer med 970 eller 980 grafikprocessorer förutsatt exceptionella nivåer av spelprestanda jämfört med liknande grafikkort.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Våra tester används både tillverkaren förutsatt omdöme enheter och data från våra kollegor på laptop Mag. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Tillsammans med en gaming laptop grafikprestanda, flera andra faktorer är viktiga att tänka på innan du gör ditt köp. Du kan hitta ännu mer information, genom att läsa våra artiklar på gaming laptop.

Alla tre av våra bästa gaming laptop erbjuder effektiva spelprestanda i bärbara paket. Även om det saknar den visuella designen stil som ofta används på de flesta aktuella gaming laptop, Gigabyte P35x v3, vår Gold Award vinnare, har ett utmärkt grafikkort och processorer i ett kompakt paket. På andra håll, Silver Award vinnaren, ASUS ROG G751JY, använder sin betydande ram för att passa i högpresterande komponenter som erbjuder desktop-kaliber prestanda. Slutligen, Velocity Micro Raptor MX70 vinner vår Bronze Award eftersom det par en stellar grundkonfiguration och byggkvalitet med flexibla uppgraderingsalternativ.

Vi rekommenderar också Maingear Pulse och MSI Ghost GS60. Både bärbara kombinerar utmärkta spelfokuserade specifikationer med lätta dimensioner som inte offrar portabilitet för prestanda.