den bästa kundvagn programvara 2017

De översta utförare i vår granskning 3dcart, Gold Award vinnaren, Volusion, Silver Award vinnaren, och BigCommerce, brons pristagare. Här är mer om att välja ett system som uppfyller dina behov, tillsammans med detaljer om hur vi kom fram till vår ranking av 10 system.

Nätbutiker är en nödvändighet för någon butik för att lyckas. Studier visar att år 2017, över $ 370.000.000.000 i försäljning kommer genom inköp online. Skapa en kundvagn på nätet är lätt med rätt verktyg och programvara. Vi har tio lösningar som vi testade och över och som vi rekommenderar på grund av att de är lätta att sätta upp de säkerhetsåtgärder på plats och kvaliteten på de verktyg och alternativ jämfört med priset.

Som en del av våra tester har vi skapat en enkel onlinebutik för att mäta hur enkelt det är att skapa en kundvagn. Var och en av de program som kom med en installationsguide som promenerade oss genom design och skapande process, även om några av dem som rankas lägre nödvändiga ytterligare åtgärder för att slutföra några av de funktioner, medan de bästa lösningarna hade vi avslutat och redo att främja våra produkter mycket snabbare, särskilt vår topprankade produkt, 3dcart.

Dessutom använde vi så många av shopping funktioner och alternativ som vi kan för att förstå konsumentens upplevelse med vår webbutik. För det mesta, var och en av kundvagn programvara vi testade skilde i antal mallar tillgängliga och extra alternativ som finns med det provade kollit, detta nummer ändras om man räknar alternativ som måste köpas separat eller som en del av en hög- prissatta paket. Vi fann att de bästa programmen i kundvagnen skapande erbjuds mallar och funktioner som ger våra färdiga hemsida en sömlös och professionellt utseende.

Oavsett om du är en erfaren online-handlare eller ny till mediet, är det troligt att du behöver teknisk hjälp med din webbplats på ett eller annat tillfälle. Alla företag bör ge direkt tekniskt stöd via e-post, telefon eller chatt. Tillverkarna av bästa kundvagn programvara ger omfattande supportresurser som du kan referens, inklusive knowledgebases, användarguider och videohandledningar. Vissa tjänster går ett steg längre med utbildningscentra och forum där du kan lära dig mer om e-handel i allmänhet.

Kundvagn programvara används för att hjälpa dig att skapa en webbutik, om du behöver skapa en från grunden eller uppdatera en befintlig webbplats till en e-handelsplats. Flera av programmen på vår topp tio lista ger dig en unik domän URL och kan vara värd din webbplats. Men en del kräver att du har din egen webbhotell uppradade när du har skapat din onlinebutik. Några av de lösningar vi testade integreras i din WordPress blogg, såsom Pinnacle varukorg, så att du inte behöver skapa en separat webbplats.

Naturligtvis bör du kunna köra försäljningsrapporter och hantera dina order. De flesta kundvagnen lösningar erbjuder detaljerad rapportering, så leta efter dem som också integreras med din bokföringsprogram för ökad effektivitet. Om du har en fysisk butik, överväga programvara med en point-of-sale system, såsom CoreCommerce, som fungerar som kassaregistret för tegel och murbruk butik och spår fysisk försäljning samt onlineförsäljning.

Om du behöver ett professionellt utseende webbplats, men inte nödvändigtvis en som erbjuder kundvagnsfunktioner, kan du använda en webbplats byggmästare eller överväga att anlita en professionell webbutvecklare att göra jobbet åt dig. När din webbplats är skapad, oavsett om det är en e-handelsplats eller en företagssida, överväga att använda en online-marknadsföring företag för att marknadsföra ditt företag och öka ditt namn erkännande.

För mer hjälp med att avgöra vilken kundvagn program är bäst för dig, ta en snabbguide på vår systersajt, BuyerZone. Vi har också flera artiklar om kundvagn programvara.

Kundvagn programvara levereras med ett brett utbud av verktyg och alternativ för både den administrativa sidan och för konsumenterna. Här finns fler funktioner som vi tittat på när vi ses webshop lösningar.

Lagring bandbredd, Varukorgen tjänster erbjuder i allmänhet en mängd olika planer, så vi valde planer som föreskrivs minst 100 produkter, 3 GB lagringsutrymme och 1 GB bandbredd för transaktioner. Eftersom planerna varierar fortfarande kraftigt, har också tittat vi på den bästa planen varje tjänst hade att erbjuda som uppfyller dessa krav, men kostar mindre än $ 60.

Eftersom olika företag nå olika kunder, sina planer varierar. Titta på utbudet av lagringsutrymme, bandbredd, produkter och pris för att få en känsla för vad ett företag erbjuder. Lagringsutrymme hänvisar till mängden information som du kan lagra på din webbplats, såsom produktinformation, blogginlägg och bilder. Bandbredd styr hur många transaktioner som du kan ha och har kunder att klicka runt din webbplats samt anställda laddar en ny produkt. Vissa kundvagnen tjänster begränsa antalet produkter som du kan ha i ditt lager. Shopify ger dig obegränsad bandbredd och lagring.

Mallar och teman, om du vill skapa en kundvagn webbplats som potentiella kunder kommer att njuta av att använda och vill besöka flera gånger, behöver du en plats med polerade, professionella och intuitiva webbsidor. Kundvagn programvara bör innehålla en rad av konstruktions- och anpassningsalternativ som gör att du kan skapa den perfekta platsen för ditt företag. De flesta program erbjuder nu de verktyg du behöver för att hantera alla aspekter av en kundvagn webbplats, inklusive webbdesign, lagerstyrning, kundhantering och skatt och frakt beräkningar. Dessutom, de flesta kundvagnen program hjälpa dig att marknadsföra din webbplats med integrerade funktioner för affiliate-program, sociala nätverk marknadsföring och försäljning via andra platser samt online-försäljning funktioner som attrahera och behålla kunder.

Om du har en stor inventering, bör du leta efter gruppredigering. Detta gör det möjligt att göra ändringar i en grupp av produkter på en gång i stället för att behöva ändra varje enskild produkt. Om din webbplats innehåller en hel del med hög densitet bilder eller stora filer som behöver laddas upp eller laddas ner för kunden, som på ett innehållsleveransnätverk gör dessa transaktioner snabbare. GoDaddy Online Store är en sådan lösning.

Tredjepartsprogram Interface Blogga hjälper till att hålla din webbplats på radar av sökmotorer, öka kundlojaliteten och marknadsföra ditt varumärke. Vi tror att ha inbyggd blogging kapacitet är ett plus, eftersom det tillför bekvämlighet och synkronisering till din webbplats. Om du gillar WordPress, leta efter programvara som integreras med det att sälja produkter.

En viktig funktion som vi letade efter var möjligheten för lösningen att integreras med och stödja en butik med eBay eller Amazon. Detta har kan du lista på flera platser samtidigt exakt spåra din inventering. Om ett objekt säljs på någon av dessa platser, är objektet bort från allt, vilket eliminerar behovet för dig att vidta extra åtgärder för att säkerställa varje butik är korrekt. Dessutom gjorde vi noterar de lösningar som inkluderar en övergiven-cart funktionen som låter kunder spara produkter i kundvagnen och återkomma senare för att avsluta kassan. Produkter varierar beroende på huruvida eller inte dessa funktioner ingår i månadskostnaden, som med Fortune3, eller ta ut en extra avgift.

Säkerhet, Medan alla kundvagnen program vi tittat på erbjuder betalning gateways, som gör att du kan ta kontroll eller postförskott, de varierar i säkerhet. Alla är PCI-kompatibel och SSL-krypterad med minimistandard av 128 bitar, så att du kan känna sig trygga tillsammans med dina kunder. Vissa kräver att du betalar för SSL-certifikat.

Bedrägeriskydd verktyg skiljer sig men finns tillgängliga. Vissa lösningar kundvagn gå ett steg längre och ger bedrägeri poäng, som varnar dig till kunder som kan innebära risker och ger dig möjlighet att neka dem försäljning.

Webshop programvara kan göra din online-verksamhet en framgång eller huvudvärk. Programvaran ska vara enkelt att arbeta och fylld med funktioner som hjälper kunderna köpa dina produkter med lätthet, förtroende och säkerhet. Kundvagnen Företaget bör också ge dig bra kundsupport.

Oavsett om du köper oberoende programvara för att lägga en kundvagn till din befintliga webbplats eller programvara som en tjänst som omfattar värd, vagn och support, du förtjänar samma bredd av funktioner och kvaliteten på tjänsterna.

Vi fann att våra topprankade lösningar, 3dcart, Volusion och BigCommerce, har det enklaste installationen, de mest proffsiga sidor, de bästa alternativen för både din butik och dina kunder, rimliga priser, och den bästa helhetslösningen.