de bästa datorhögtalare

Vi tar en titt på några av de bästa av två högtalarsystem.

Låt oss inse det: Oavsett vilken typ av bärbar eller stationär du har, är ljudkvaliteten kommer att vara sub-par jämfört med externa datorhögtalare. Du kan inte få ett fullständigt utbud av dynamiska frekvenser när du driver musik genom små inbyggda högtalare. Om du verkligen bryr sig om kvaliteten på ljudet, bör du uppgradera till ett par högtalare från vår topp tio-listan.

Datorhögtalare är ett bra sätt att lyssna på dina favoritlåtar, spela spel eller titta på film och video. Detta datorhögtalare översyn jämfört de bästa två högtalarsystem – även kallad 2,0 datorhögtalare – som är prissatta runt $ 100. Dessa högtalare sitter på skrivbordet eller arbetsstation tillsammans med din bildskärm eller bärbara dator.

Vi använde ett brett utbud av musik för att testa frekvensresponsen (låga, mellan toppar) av alla högtalarna. Vi använde musik från artister som Radiohead och Led Zeppelin att testa hur väl högtalarna registrerade mellanregister och diskant, och grupper som Blackalicious, Aesop Rock, Skrillix, Rage Against the Machine och andra hjälpte oss att testa mängden low-end varje par skrivbordshögtalare kunde hantera.

Från vår rigorösa tester process, upptäckte vi att Logitech Z600 erbjuds stora ljudkvalitet och den bästa förbindelsen mångsidighet. Den Cerwin-Vega XD3 producerar pro-nivå ljudkvalitet, men faller något under vår topposition. Slutligen, Bose Companion 2 Series III par högtalare outshined många andra bärbara högtalare för att tjäna tredje plats på vår uppställning. För mer information om detta ämne, kolla in våra artiklar om datorhögtalare.

Det kan vara svårt att avgöra vad som kommer att vara en bra uppsättning av datorhögtalare, särskilt de i 2,0 kategori. Följande är en uppsättning kriterier som vi används för att granska varje högtalarsystemet.

I slutändan kan 2,0 datorhögtalare vara ett fantastiskt sätt att höra bra ljud från din dator eller bärbar dator vid ett skrivbord eller arbetsstation. Med multimedia alternativ för våra skrivbord i dag, är det värt att investera lite i en bra uppsättning högtalare som kommer att utföra väl med en mängd olika media.