topp 10 spel tangentbord av 2017

Låt inte hårdvara vara din begränsning. Gaming tangentbord kan hjälpa dig på varje steg till seger, överträffar vanliga tangentbord på alla sätt.

Med topprestanda i vår granskning av gaming tangentbord är Corsair Vengeance K95, Gold Award vinnaren, Logitech G910 Orion Spark, Silver Award vinnaren, och Cooler Master Quick Fire XTi, brons pristagare. Här är mer om hur du väljer en spel tangentbord för att uppfylla dina behov, tillsammans med information om hur vi kom fram till vår ranking av de 10 produkter.

Vare sig du letar efter en liten kant i ditt spelande eller för en hög kvalitet kringutrustning, spel tangentbord är utmärkta alternativ. Vad exakt, får du med en speltangentbord som en billig lager tangentbordet inte kommer att ha? Hållbarhet, estetik, skriva känsla och anpassningsbarhet är alla funktioner som antingen saknar helt eller dåligt genomförs i lager tangentbord. Customizability är kanske den största attraktionskraften av gaming tangentbord.

Precis som en bra PC gaming headset, spel tangentbord inte bara påverkar din upplevelse med dina spel, de också tillåter dig att uttrycka dig genom estetik. Många spel tangentbord kommer med RGB bakgrundsbelysning, och majoriteten kommer med någon form av programmerbar bakgrundsbelysning. Med RGB bakgrundsbelysning i synnerhet har du möjlighet att göra ditt tangentbord ser ut exakt som du vill ha den – ofta med hjälp av programvara som tillhandahålls av tillverkaren.

Även om anpassningsbarhet inte får du mycket upphetsad, kan en högkvalitativ speltangentbord förbättra din spelupplevelse, eftersom det kommer att vara genomgående mer lyhörda att de flesta aktie tangentbord. Alla spel tangentbord på vår lineup använda mekaniska brytare, som inte fastnar som membran växlar i de flesta aktie tangentbord. Med mekaniska brytare, vet du när en knapptryckning har registrerat, och det kommer att vara mycket konsekvent. Tangentbordet är en primär metod att kommunicera med datorn – och dina spel. En bra spel tangentbord gör att kommunikationen känner smidigare och effektivare.

Om du inte gillar tanken på att kopplas in, ta en titt på våra trådlösa tangentbord jämförelser. Det är möjligt att hitta trådlösa tangentbord avsedd för spel, men de är inte vanliga ännu. En stor fördel med ett trådlöst tangentbord är möjligheten att spela spel på din TV medan du sitter på soffan.

Naturligtvis, för att få ut det mesta av din upplevelse, behöver du en rigg som kan hantera dina favoritspel. Du kan plocka upp en ny speldator, eller ens spec ut en anpassad gaming PC och har det byggts för dig. Hursomhelst, bör du också överväga att få en spelmus. Fördelen här över vanliga möss är, som med spel tangentbord, anpassningsbarhet och högkvalitativa delar.

Bygga kvalitet, Alla spel tangentbord på vår lineup använda mekaniska brytare. Vi kommer att gå in mer i detalj om de senare, men en av de största fördelarna med mekaniska brytare är deras hållbarhet. Mot den bakgrunden är det vettigt att titta på att bygga kvaliteten på resten av tangentbordet. Högsta kvalitet tangentbord inte böja mycket. De är fasta bitar av plast eller metall. Detta hjälper till att förhindra buga medan du skriver, som kan vara irriterande. Höljet materialet gör en stor skillnad i klaviaturens övergripande kvaliteten. De flesta tangentbord är gjorda av något slags plast – av vilka vissa är kraftigare än andra. Några har metallplåtarna för att ge stöd.

Nyckelströmställare, det bästa tangentbord erbjuder dig en mängd olika switchar att välja mellan när du köper. Till exempel kan Roccat rulltobak MK Pro är utrustade med Cherry MX Blue, brunt, svart eller rött växlar. Var och en har olika fysiska egenskaper som ger dig en annorlunda skrivkänsla. Det finns många andra typer av växlar. Om du är osäker på vad skillnaderna är eller ens vad mekaniska brytare är kommer vi att tala om det i detalj längre ned.

Key Rollover, När du har bestämt vad växlar du vill, bör du titta på varje tangentbord nyckelrollover (KRO). Denna siffra anger hur många tangenttryckningar tangentbordet kan registrera samtidigt. De flesta spel tangentbord tillverkare gärna tout sina tangentbord “KRO värden, men dessa värden inte berätta hela historien. Ett bra exempel är Razer Blackwidow Chroma. Det annonseras att ha 10 KRO – och det gör i rätt situationer. På grund av hur tangentbordet är byggd kan det bara registrera 10 tangenter samtidigt i vissa grupper av nycklar, inte över hela klaviaturen. Vi ska påpeka underligheter som detta i varje tangentbord översyn.

Bakgrundsbelysning, en annan funktion för att leta efter är anpassningsbar bakgrundsbelysning. De flesta av tangentborden på vår lineup kan du kontrollera bakgrundsbelysningen för varje tangent. Ibland sker med programvara, och ibland görs bara använda funktioner inbyggda i tangentbordet. Båda tillvägagångssätten har sina förtjänster. Men det är lättare än att bara använda tangentbordet själv när du arbetar med RGB bakgrundsbelysning med hjälp av programvara. Tilldela varje tangent en viss färg är både nyttig och estetiskt tilltalande. Tangentbord med RGB bakgrundsbelysning är generellt dyrare än tangentbord med vanlig bakgrundsbelysning, men den totala effekten är ofta värt det.

Programmerbara knappar, du kan ofta använda samma programvara som hjälper dig att ställa in och hantera färgprofiler för tangentbordet för att programmera nycklar. Vissa tangentbord kan du programmera valfri tangent för att göra vad du vill. Du kan kartlägga F1 för att starta iTunes, eller utse en makro nyckel för att öppna webbläsaren. I vilken utsträckning kan man programmera nycklarna verkligen beroende av det program som medföljer tangentbordet och vad tangentbordet firmware kan hantera. Vissa program, som Corsair Utility Engine (CUE), är mycket kapabel och ger dig oöverträffad kontroll över tangentbordet.

Programvara Lättanvänd Det kan definitivt ta ett tag att vänja sig vid CUE. Det är mycket kraftfull, men det kan bli ganska förvirrande. Det finns en fin balans mellan överväldigande användare med funktionalitet och presentera den funktionaliteten i en lättanvänt format. CUE gör ett bra jobb med att hitta den medelväg, men bara de mest avancerade användarna kommer att få ut det mesta av programvaran. När man betänker vilken är den bästa spel tangentbord för dig, är det viktigt att ta programvarans användarvänlighet beaktas. Massor av funktionalitet är bra, men inte när det är förvirrande och svårt att använda.

Tangentlayout, inte alla tangentbord kommer med en standardnyckel layout eller standardnyckelstorlekar. Detta kan vara något förvirrande i början som du försöker ta reda på var knapparna är på nytt tangentbord. Detta är ett rent subjektivt preferens och en veckas användning räcker oftast att vänja sig vid layoutförändringar. Ändå kommer en icke-standard layout definitivt att påverka din förmåga att skriva tills du vänjer sig.

Om du vill veta ännu mer kan du kolla in våra djupgående artiklar om spel tangentbord.

Det kan vara svårt att jämföra en gaming tangentbord till en annan, eftersom det finns många olika faktorer att redogöra för, inte minst som är det faktum att alla har olika preferenser. Till exempel, vissa människor kräver multimediaknappar, medan andra ogillar starkt dedikerade mediaknappar. Vi sätter upp flera tester för att samla in objektiva data om varje tangentbord. Dessa data påverkas totala rankningen på vår lineup och hjälpte oss att göra välgrundade beslut om varje tangentbord.

Top Ten syftar när det är möjligt, för att utvärdera alla produkter och tjänster i praktiska tester som simulerar så nära som möjligt erfarenheterna från en typisk konsument. Tillverkarna hade ingen ingång eller inflytande över vår testmetodik, och inte heller var den metod som ges till någon av dem i mer detalj än vad som är tillgängligt genom att läsa våra recensioner. Resultaten av våra utvärderingar inte ges till företag innan publicering.

Gaming, Vi testade varje tangentbord på vår lineup när du spelar spel som Star Wars: The Old Republic (SW: TOR), Starcraft II, XCOM: Enemy Within, League of Legends och Border 2. Varje tangentbord fungerade bra för de olika spel genrer. Tangentbord med dedikerade makroknappar definitivt hade ett försprång på de andra för SW: TOR och skulle föredra för alla massivt multiplayer online (MMO) spel. Din spelupplevelse kan variera något från tangentbord till tangentbord, men förändringen är till stor del subjektiv.

Vissa mekaniska brytare lämpar sig mer för spel än andra. Cherry MX-switchar är tillförlitliga och konsekvent, men en del människor föredrar växlar med högre aktiveringspunkt. Cherry MX växlar registrera en knapptryckning på 2 mm i ett slag. Några nya växlar, som Logitechs Romer-G och Steel ‘QS1, har en 1,5 mm aktiveringspunkt. Detta innebär att tangenttryckningar registrerar snabbare än Cherry MX växlar, eftersom nyckeln inte behöver resa så långt.

Naturligtvis finns det kompromisser för allt. En högre aktiveringspunkt gör att du kan reagera snabbare när du spelar. Dock minskat resande innebär också att det är lättare att göra misstag. Kort sagt, högre aktiveringspunkter gör nycklarna mer känsliga, vilket kan vara en bra sak. Bara vara medveten om att det kan ta lite tid att vänja sig, och du kommer förmodligen se själv göra fler misstag vid användning av växlar med en högre aktiveringspunkt.

Typing Test; Vi utsätts varje tangentbord till en serie av att skriva prov för att se om och hur tangentbord påverkas skriva förmåga. Dessa tester inblandade skriva hela meningar, med rätt skiljetecken. Även om dessa är faktiskt gaming tangentbord, kommer de flesta människor använder dem till vardags skriva också. Många spel kräver också snabb, koncis textkommunikation, liksom tangentbordskontroller. Skrivtester bestämma hur väl tangentbord underlätta denna kommunikation.

Det finns flera faktorer att tänka på när man jämför ett tangentbord till en annan i skriva förmåga. I skrivtester, vi tittat på information om totala hastigheten (ord per minut) och noggrannhet. För att förstå de data vi samlat, vi utsätts också varje testarens vanligt tangentbord till serie tester. Detta ger en kontroll för att jämföra data med. Naturligtvis testare är mer bekanta med sina vanliga tangentbord, så vi tittat på data med det i åtanke.

De flesta av tangentborden på vår lineup påverkas endast skrivhastighet något. I genomsnitt endast testarna skrivit en lite långsammare än de skulle på sina vanliga tangentbord – några procentenheter lägre. Men några tangentbord tycktes handikapp skrivhastighet mer påtagligt, släppa hastigheter med upp till 20 procent. Dessa hastighets droppar var konsekvent mellan testare för samma tangentbord. Detta säger oss att inte alla tangentbord är idealiska för att skriva. Naturligtvis med tiden testarna skulle sannolikt bli mer bekväm med tangentbord och kunna skriva snabbare.

Förutom att skriva hastighet, vi tittat på att skriva noggrannhet. Återigen var dessa tal konsekvent mellan testare för vart och ett av tangentborden. Ett par av tangentbord minskade antalet felaktiga poster med så mycket som 20 procent, medan andra tangentbord infört mer felaktiga inmatningar med så mycket som 50 procent, jämfört med testare ordinarie tangentbord. Detta korrelerar med varje tangentbord är förenligt med standardnyckel layouter och nyckellängder. Avvikelser från standarden infördes fler fel.

Ljudnivå; Eftersom alla tangentborden på vår lineup använda mekaniska brytare, är det värt att överväga hur högt dessa växlar är. Många tangentbord kan du välja mellan olika typer av växlar när du köper, så det är viktigt att notera att detta test inte nödvändigtvis knuten till enskilda tangentbord, men att byta slag och även enskilda maskinskrivare. Vissa människor gillar att hamra på tangentbordet, medan andra bara hackar. Fortfarande, byggandet av tangentbordet, liksom de tangenter som används, kan ha en effekt på hur högt tangentbordet är. De data vi samlat för detta test är oftast informativa.

Mekaniska tangentbord tenderar att vara betydligt högre än vanliga membrantangentbord. Beroende på typ av växel och byggandet av tangentbordet, kan du förvänta dig en ökning med upp till 25 procent i decibel från en förrådsmembrantangentbord. Detta är en betydande ökning av buller, som går från ca 56 dB upp till 68 dB. Det är viktigt att notera att vi mätt ljudnivåerna i en typisk kontorsrummet, inte en avskild ljudisolerat rum. Detta innebär att bullernivåerna inte är isolerade till tangentbordet, men få människor kommer att använda dessa tangentbord i avskilt rum – och det är sällan den person som använder tangentbordet som kommer att klaga bullernivåer. Vi upprepade testerna flera gånger för att eliminera eventuella ovanligt höga ljud.

Knapptryckning Force, som ljudnivå, knapptryckning beror mer på typ av växel än tangentbordet själv. Varje typ av växel har en annan nivå av kraft för nyckelmanövrering. Istället för att fokusera på den kraft som krävs för aktivering, vi tittade på konsistens. Mekaniska brytare tillverkas med en specifik felmarginalen för aktivering, så det kommer säkert att finnas någon variation på en viss tangentbord, men du vill inte ha en stor procent av kraftens variation över nycklar, eftersom det känns konstigt och hämmar skriva förmåga.

De flesta av tangenterna på de flesta tangentbord är väl inom tillverkarens specifikationer. Det är dock viktigt att notera att dessa specifikationer kan vara ganska generös. Aktiveringskraften kan övervägas inom specifikationerna, även om det är av med upp till 40 procent för vissa växlar. Det är definitivt tillräckligt för att märka en skillnad. Ett exempel kan vara en omkopplare som är klassad för 45 gram för att påverka, men har en felmarginal på plus eller minus 20 gram. Det innebär att växeln kan aktiveras vid 25 gram eller 65 gram i värsta tänkbara scenarier.

I våra tester, de bästa tangentbord hade mycket konsekventa manöverkrafter över hela klaviaturen. I genomsnitt, manöverkrafter varierade från omkopplings specifikationer med cirka 10 procent. Några tangentbord var inte särskilt konsekvent, och några hade anmärkningsvärt konsekvent manöverkrafter. En del av detta har att göra med det faktum att tangentbord tillverkare har sina egna QA avdelningar för att säkerställa att de tangentbord uppfyller kvalitetskraven.

Bygg Kvalitet, inte alla tangentbord är byggda för att samma kvalitetskrav. Vi har tittat på ett antal aspekter för att bestämma varje tangentbordets byggkvalitet, såsom typen av plast som används för att göra tangenter och den totala vikten på tangentbordet. Vi utsätts också varje tangentbord till en flex test för att se hur mycket ger det i sin konstruktion. Du vill inte ha en bräcklig tangentbord. Vi tog också typ av växel i beaktande.

Programvara Lättanvänd Medan anpassningsalternativ är stora, de är inte mycket hjälp om du inte kan räkna ut hur man använder dem. För tangentbord som kommer med anpassningsprogram, vi tittat på hur lätt det är att ställa allt upp och sedan konfigurera tangentbordet olika stater. Kraftfull programvara och kundanpassning är stor, men att göra programvaran tillgänglig är också viktigt. Anpassning programvara som är onödigt komplicerad kommer bara hindra din njutning av tangentbordets funktioner.

Ibland tillverkare målspecifika spelgenrer för sina tangentbord. Naturligtvis är alla spel tangentbord fungerar bra för de flesta spelen. Men vissa tangentbord gör lämpar sig mot specifika genrer tack vare sin fysiska konstruktioner.

Medan ett tangentbord inriktad mot MMO kommer att fungera bra för strategispel, kommer det att få ytterligare nycklar tillägnad makron och andra funktioner som du helt enkelt inte behöver för andra genrer. Till exempel, har den Corsair Vengeance K95 ett avsnitt av 18 dedikerade makroknappar. Detta är ett tangentbord som är särskilt väl lämpad för MMO. CUE programvara gör att inrätta dessa makron ganska lätt. Med den extra delen av makroknappar, är detta en ganska stor tangentbord, som är de flesta tangentbord som syftar till att MMO-spelare.

Många first-person shooter (FPS) spelare föredrar små tangentbord som saknar det numeriska tangentbordet sektionen på klaviaturen. Dessa är ofta kallas tenkeyless (TKL) tangentbord. Den lilla storlek ger dig mer utrymme för din mus handen att manövrera. Du behöver inte det numeriska tangentbordet för de flesta FPS-spel, och du vanligtvis inte behöver några makroknappar.

Det är främst tre olika typer av växlar under varje tangent på tangentbordet: mekanisk, sax och membran (eller gummi kupol). När du trycker ned en tangent, är omkopplaren vad sluter kretsen i slutändan att skicka en signal till datorn som just den trycktes in. Varje typ av växel har en distinkt känsla, och det finns fördelar och nackdelar för dem alla. Låt oss undersöka dessa och nackdelar.

Membran, eller gummi kupol, switchar är den överlägset vanligaste. Detta beror främst på att de är mycket billigt att göra. Tänk på någon billig, lager Dell eller Logitech tangentbord – det sannolikt använder gummi kupol växlar. För att fullborda kretsen, dessa tangentbord har en gummibubbla under varje tangent. När du trycker ned, kollapsar att bubbla och bringar ström att hoppa, skickar signalen att du tryckte på en knapp. Gummi kupolen ger varje tangent en något sörjig känsla, och graden av det våld som krävs för aktivering kan variera kraftigt från nyckel till nyckel. Detta resulterar i en ojämn skrivkänsla som kan känna något udda jämfört med andra tangentbord. Kort sagt, kan membrantangentbord vara oförutsägbar.

Scissor switchar är den näst mest populära typ av växel. De är oftast kallad chiclet tangentbord. Du hittar dem på nästan alla bärbara datorer och på Apple-tangentbord. Dessa strömställare är i huvudsak en mer stabiliserad form av gummi kupolströmbrytare. Två tvärarmar stöder keycap. När du trycker ned, trycker keycap mot en gummi kupol som sedan fullbordar kretsen och sänder en signal som indikerar vilken knapp som trycks in. De stora fördelarna här är tunn profil och en mer enhetlig skrivkänsla än du får med membrantangentbord, tack vare de tvär armstöd.

Mekaniska brytare är där tangentbord började. Om du någonsin har skrivit på ett tangentbord från 1980-talet eller början av 1990, så har du förmodligen upplevt mekaniska brytare. Med dessa omkopplare, passar en plast stam i varje keycap. Vid botten på varje stam är en fjäder. När du trycker ned, som härrör flyttas ur vägen av en metallkontakt, som sedan fullbordar kretsen. På grund av byggandet av mekaniska brytare, du får en mycket mer förutsägbar skrivkänsla när det gäller aktiveringskraft. Det finns många olika typer av mekaniska omkopplare. Tillverkare gör ofta flera varianter av mekaniska omkopplare som har olika fysiska egenskaper.

Cherry är det mest populära mekaniska brytare tillverkare i västvärlden. Sin linje av Cherry MX-switchar är sammansatt av många varianter, som du kan identifiera med stam färg. Cherry MX Red, Klar, brun, vit, blå och grön är den vanligaste. De röda och Clear switchar är linjär, vilket innebär att när du trycker på knapparna, de gå direkt ner utan någon fysisk återkoppling tills du bottnar. Brun och vit växlar har en taktil bula halvvägs ner, som talar om när kretsen har slutförts och knapptryckningen registreras. Blues och gröna har den taktila bula och även en separat del som blir fästs till botten. Detta resulterar i den traditionella klack ljud de flesta förknippar med mekaniska tangentbord.

Kailh switchar är mekaniska växlar från Kaihua Electronics som är i huvudsak Cherry MX knockoffs. Även om de inte har funnits mycket länge i den västra delen av världen, dessa omkopplare har en ganska bra track record. Den stora dra är att de är billigare än Cherry MX-switchar, vilket resulterar i billigare tangentbord. De Kailh färgscheman stämmer i stort sett med Cherrys stamceller färger, men växlarna känner lite annorlunda.

Några stora tangentbord tillverkare har börjat göra sina egna mekaniska brytare, som arbetar med växeltillverkarna. Logitech samarbetar med Omron att producera Romer växlar, som har stora, fyrkantiga stjälkar som är mycket stabila. Steel och Razer båda arbetat med Kaihua att producera sina egna växlar också. Dessa är alla relativt nya, och det kommer att ta lite tid för att avgöra hur de stack upp mot mer traditionella mekaniska brytare.

Corsair Vengeance K95 är den bästa spel tangentbord du kan få. Detta tangentbord är lämplig för alla typer av spel, och det kommer med några av de bästa RGB bakgrundsbelysning vi har sett. Det några estetik att vissa människor kanske inte gillar, men. Tangentbordet är utformat för att låta lysdioden blöda ut från undersidan nycklarna, och inte alla gillar det estetiska. Den K95 är också mycket stora, vilket inte kommer att fungera för människor som föredrar tenkeyless tangentbord. Ändå ger CUE programvara du imponerande kontroll över K95 belysning och programmerbarhet, och tangentbordet är byggkvalitet är oöverträffad. Detta är en stor tangentbord, speciellt om du njuta av MMO.

G910 Orion Spark använder Logitechs nya Romer-G mekaniska brytare. Omkopplarna påverka mycket snabbt och är den tystaste av alla de tangentbord som vi testade. G910 har också den jämnaste bakgrundsbelysning vi har sett. Detta är tack vare det faktum att de Romer-G växlar låta lysdioden att lysa igenom i mitten av nyckeln i stället för att placeras högst upp som de flesta andra mekaniska brytare. Det finns ett par saker att tänka på när man tittar på detta tangentbord, dock. För det första är detta en stor tangentbord, vilket kan vara bra eller dåligt beroende på dina inställningar. För det andra tangenter har en asymmetrisk layout, med olika aspekter på vänster- och höger sida av tangentbordet. Det här är bra för spel men definitivt tar lite tid att vänja sig för att skriva.

Den Cooler Master Quick Fire XTi är en välbyggd mekaniska tangentbord som ger dig ett urval av Cherry MX Blue, brun eller röd omkopplare. Denna klaviatur har ingen programvara som hjälper dig skräddarsy bakgrundsbelysning färg eller programmera varje tangent. Dock är denna funktion inbyggd i tangentbordet. Med hjälp av funktionstangenter, har du tillgång till en uppsjö av bakgrundsbelysning lägen och andra funktioner. Enkelheten kan vara en bra sak. Men det kan också vara frustrerande att inte ha en programvarugränssnitt. Denna klaviatur använder blå och röda lysdioder för att skapa färgkombinationer, så det behöver inte RGB bakgrundsbelysning.

Favoriten tangentbord bland våra testare var Mad Catz Strike TE. Denna klaviatur använder Kailh växlar och ger dig makrofunktion. Det känns också mycket robust. Trots att gjord av plast, Strike TE känns som en high-end-enhet. Du kan inte ändra bakgrundsbelysning färg, men de vita lysdioder är väl genomförs.